Photobucket

12/11/07

D for DAVID VENDETTA

Ήμουν πριν 2 βδομάδες περίπου στο All Day Bar του Mall κι έπινα ατάραχος με τον κολλητό μου ένα κολασμένο cocktail, όταν ξαφνικά άκουσα να παίζει ένα πολύ δυνατό και απίστευτα catchy χορευτικό τραγούδι στο οποίο δεν καταλάβαινα Χριστό τι έλεγε η τύπισσα που έκανε τα φωνητικά. Παρατάω αμέσως το ποτό, αφήνω σύξυλο τον κολλητό μου που μου έλεγε όλο χαρά για μια ταινία που είδε την προηγούμενη μερα, και αρχίζω να ρωτάω τα παιδιά που δουλεύουν εκεί πού ειναι ο DJ. Με τα πολλά τον βρήκα, τον πλησίασα και απαίτησα να μου πει τον τίτλο του κομματιού. Μέχρι να καταλάβω τον τίτλο που μου έλεγε και να το γράψω σαν μήνυμα στο κινητό, κόντευε να ξεχάσει να παίξει το επόμενο track που θα έβαζε μετά απο αυτό. Μπορεί να με πέρασε και για ηλίθιο ή για χρυσόψαρου μνήμη, αφού με το που μου πέταγε τον τίτλο εγώ καπάκι τον ξέχναγα:-) Τελικά χαμογελώντας μου έδωσε το cd με το οπισθόφυλλο για να αντιγράψω τον τίτλο. "Unidos Para La Musica" David Vendetta! Δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο για να συγκρατήσει κανείς, έτσι?
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Γυρνώντας σπίτι το κατεβάζω αμέσως απο το internet, ένα μεγάλο χαμόγελο ζωγραφίζεται στα χείλη μου και το μόνο που σκεφτόμουν καθώς το άκουγα ήταν "Eτοιμάσου να λιώσεις στο CD player!". Άρχισα να ψάχνω πληροφορίες για τον David Vendetta και βρήκα ότι εκτός από Γάλλος DJ, πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ "Rendez-vous", το οποίο και έκανα download.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Το άλμπουμ είναι απο την αρχή μέχρι το τέλος ένα μεγάλο dance party, με πολλά tracks τα οποία ξεχωρίζουν. Ανάμεσά τους και μια πολύ καλη διασκευή του classic της Donna Summer "Love to love you baby", το οποίο υπάρχει και σε μια πιο lounge έκδοση. "Take me higher", "Bleeding heart", "Break 4 love" και "Be the best" είναι μερικά απο τα tracks που φωνάζουν να παιχτούν και να ακουστούν πολύ!

LOVE TO LOVE YOU BABY


BREAK 4 LOVE


UNIDOS PARA LA MUSICA


BLEEDING HEART


TAKE ME HIGHER

5 bugged up:

revqueer είπε...

Ωραιότατο το La musica! Είναι και κουκλί ο άτιμος!

musicbug είπε...

Symfwnw:-))Super einai
Xairomai pou sou arese ki ekeinos kai ta kommatia. Spread the word:-)

Ανώνυμος είπε...

Eides ti mporei na ma8ei kaneis me mia episkepsh sto mall?

Ανώνυμος είπε...

Grr..diko mou einai to pio panw, alla viatike na kataxwri8ei prin oloklhrosw thn eponymia.
Keep on sniffing around boy k na mas enhmerwneis!

Stratos Bacalis είπε...

Τέλειο κομμάτι, μετά το φετινό Crocodile των Underworld, το καλύτερο χορευτικό της χρονιάς! Α και τραγουδάει άντρας ε? Ένας Μαροκινός!