Photobucket

7/11/07

KT Tunstall

Δεν μπορώ να μην αναφερθώ στο νέο άλμπουμ της KT Tunstall "Drastic Fantastic". Μπορεί ο τίτλος να θυμίζει super hero, κρατήστε όμως το super, γιατί μόνο έτσι θα μπορούσα να χαρακτηρίσω το νέο της άλμπουμ. Και δεν είμαι ο μόνος, μιας και μέχρι στιγμής έχει πάρει πολύ θετικές κριτικές. Μετά το υπέροχο πρώτο single "Hold On", επιλέγει για δεύτερο single το αγαπημένο μου "Saving My Face".

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Για όσους δεν την ξέρουν, η KT (Kate) είναι μια 32χρονη Σκωτσέζα ερμηνεύτρια και δημιουργός, που με το πρώτο της άλμπουμ "Eye to the Telescope" το 2004, πούλησε πάνω από 4εκ. αντίτυπα., ενώ αν επισκεφτείτε το σπίτι της θα βρείτε σίγουρα ένα Brit Award, Q Award κι ένα Ivor Novello; επίσης είχε υποφηφιότητες για Mercury Music Prize αλλά και Grammy για το single "Black Horse and the Cherry Tree". Aν σαν περίεργοι που είστε ψάχνετε ακόμα στο σπίτι της, και πάρετε πρέφα την δισκοθήκη της, σίγουρα θα βρείτε το soundtrack του "Devil Wears Prada" μιας και στην ταινία ακούγεται το μεγάλο της hit-single "Suddenly I See".
To νέο της άλμπουμ έχει νεύρο και είναι από τις περιπτώσεις που τα περισσότερα κομμάτια αν έβγαιναν σε single θα έκαναν επιτυχία και αίσθηση. Δείτε τα δύο πρώτα videos κι αν σας έπεισα, ακούστε το άλμπουμ, αλλιώς σκοτώστε το ενοχλητικό ζουζούνι που μπήκε ύπουλα στ'αυτιά σας και σας ζαλίζει με αυτήν την KT:-)

HOLD ON

SAVING MY FACE

5 bugged up:

PaNoS είπε...

hey!! Καλούτσικα τα songs. Α ψήφισα! χεχε :-)

revqueer είπε...

Α! Είχα πάθει τρελή πόρωση με το Suddenly I See! Και το hold on μια χαρά το βρίσκω!

musicbug είπε...

Xairomai pou s'aresei to "hold on", to "Saving my face" idi paizetai poly stin Agglia sta radiofwna kai makari na ginei big hit! Anazitise ta album tis, einai poly kala!

. είπε...

kai to suddenyl I see, kai to kainourgio (Hold On) einai teleia!!! i love KT!

Strahd είπε...

ΘΕΑ!! Από τα αγαπημένα μου CD!! Moυ άρεσαν όλα τα τραγούδια της. :D Μακάρι να έρθει εδώ για καμιά συναυλία. :)