Photobucket

21/10/08

Hot Shots, New Blood

Hey everyone!
Τον τελευταίο καιρό "ανακάλυψα" κάποια καινούρια ονόματα που μου έχουν προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον και παίζουν συνέχεια στο mp3 μου, είπα να μοιραστώ τον ενθουσιασμό μου μαζί σας γιατί πραγματικά αξίζουν την προσοχή μας.

LENKA
Photobucket
*Κατάγεται από Αυστραλία, οι γονείς της ήταν "παιδιά των λουλουδιών".
*Έχει παίξει σε πολλά θεατρικά, σειρές στην TV, ανεξάρτητες ταινίες, κι εκπαιδεύτηκε σαν ηθοποιός από την Cate Blanchett.
*Περιγράφει τον εαυτό της ως "punk-ass art school student"
*Ήταν vocalist/keyboardist στο group Decoder Ring
*Έφυγε από το Σύδνευ και ήρθε στην Καλιφόρνια για να κάνει σόλο καριέρα στην μουσική.
*Το περιοδικό Rolling Stone έχει χαρακτηρίσει την φωνή της ως "strangely haunting"
*Τον Σεπτέμβριο κυκλοφόρησε το debut solo album της με τίτλο "Lenka". Πρώτο single το δυναμικό "The show" και δεύτερο ένα από τ'αγαπημένα μου, με τίτλο "Don't let me fall".
*Το album περιλαμβάνει 11 κομμάτια με κορυφαία στιγμή το "Trouble is a friend" που ελπίζω να είναι το τρίτο single. Όλα τα κομμάτια θα μπορούσαν άνετα να γίνουν singles. Ένα εξαιρετικό alternative pop album από μια πολύ ιδιαίτερη φωνή και παρουσία.

THE SHOW

CRU5H 5
Photobucket
*Με δυσκολία βρήκα πληροφορίες στο internet γι'αυτό το girl band.
*Είναι η Βέλγικη εκδοχή των Pussycat Dolls, με pop και r'n'b στοιχεία.
*Έχουν κυκλοφορήσει 3 singles: "Afterparty", "Femmelicious" και το κομμάτι που με έκανε να ασχοληθώ μαζί τους, που παίζει συνέχεια στο mp3 μου και το'χω κυριολεκτικά λιώσει, το "Striptease". Βρίσκεται και στη νέα συλλογή του Guzel.

STRIPTEASE

ROSEBLEED
Photobucket
*Πριν λίγο καιρό είδα στο MAD ένα πολύ ενδιαφέρον video, και άκουσα ένα πολύ πιο ενδιαφέρον κομμάτι με τίτλο "Until next time", το συγκρότημα Rosebleed. Το κουλό της υπόθεσης είναι ότι το band είναι ελληνικό και διακρίθηκε στο Schoolwave Festival που γίνεται κάθε χρόνο στην Αθήνα. Ήταν μόλις 17 χρονών.
*Αποτελείται από 5 άτομα, 4 αγόρια κι 1 κορίτσι, από την Ηλιούπολη.
*Πριν λίγο καιρό και σε ηλικία πλέον 19 ετών, κυκλοφόρησε το πρώτο τους single από την Sony με τίτλο "Stories", ο οποίο εκτός του ομώνυμου και του "Until next time", περιλαμβάνει και μια διασκευή στο κλασικό κομμάτι του Bobby Vinton "Blue velvet".

UNTIL NEXT TIME

Και το καλύτερο έρχεται ΤΩΡΑ! Ετοιμαστείτε για το νέο μεγάλο αστέρι! Είναι η...

ΑΝΝΑ ΓΟΥΛΑ
Photobucket
*Η Άννα Γούλα είναι το alter ego της 27χρονης Χαράς Κολαίτη που μέσα από αυτή την λαική persona κάνει την πτυχιακή της για να αποδείξει πόσο εύκολα γίνεται κάποιος star στην Ελλάδα. *Ακολουθεί απόσπασμα από σχετικό άρθρο στο galera.gr:
Χαρά Κολαΐτη είναι πολυτάλαντη νέα καλλιτέχνις, η οποία χρησιµοποιεί όλες τις γνώσεις και τα ταλέντα της (µαθήµατα χορού, τραγουδιού, σπουδές ζωγραφικής) σε ένα άρτια ενορχηστρωµένο «One Woman Show», που αποτελεί και την πτυχιακή της εργασία.
Η Χαρά επινοεί και πραγµατικά κατασκευάζει την λαϊκοπόπ τραγουδίστρια Άννα Γούλα: και µόνο µε το όνοµα που τής δίνει κάνει εξαρχής σαφή τη θέση της και την άποψή της για τη σηµερινή τηλεόραση και το lifestyle που αυτή επιβάλλει, προδιαθέτοντάς µας για σκληρή και εις βάθος σάτιρα, πέρα απ’ την πλάκα.
Photobucket
Η ίδια σκηνοθετεί, παίζει, τραγουδάει, σκηνογραφεί, γράφει τη µουσική και τους στίχους των τραγουδιών, και µε την πολύτιµη βοήθεια των φίλων της (εξαιρετικοί και ως ηθοποιοί) στήνει µια πολύ δυνατή παράσταση, προσεγµένη µέχρι την τελευταία λεπτοµέρεια. Ακόµα και στις αφίσες τής εν λόγω καµπάνιας έχουν δουλευτεί έξυπνα όλες οι λεπτοµέρειες. Από την απόλυτα ταιριαστή σκηνοθεσία και το ύφος τής φωτογράφησης, µέχρι την ανάλογη κιτσάτη γραµµατοσειρά.Το «παιδί τού µόχθου», όπως αυτοαποκαλείται η Άννα Γούλα στους στίχους των τραγουδιών της, ξεδιπλώνει τη ζωή της µέσα από τα βιντεοκλίπ.
Γίνεται η λαοφιλής τραγουδίστρια µε τα στρας και τα ψηλά τακούνια της, αλλά πονάει την Ελλάδα, προσεύχεται γι’ αυτήν στην Παναγιά, τραγουδάει γι’ αυτήν µε ουίσκι και καπνό ενόσω εµείς παρακολουθούµε µε γέλιο και συγκίνηση, και µε φόντο πάντα το γαλάζιο και το λευκό τής πατρίδας κατεβαίνει µέχρι και στις εκλογές –«Vote for Anna»– χωρίς όµως ποτέ να ξεχνάει από πού ξεκίνησε –της το θυµίζουν άλλωστε κάθε µέρα τα παιδιά των φαναριών."
*Η μεγάλη της επιτυχία είναι ο ύμνος "Τα πίνω όλα"
*Έχει φανατικούς θαυμαστές κι έχει κυκλοφορήσει 4 κομμάτια, "Τα πίνω όλα", "Είμαι άρρωστη", "Καβάλα", "Γαλάζιο και λευκό".
*Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη της στην Lifo.
Photobucket
ΤΑ ΠΙΝΩ ΟΛΑ

16 bugged up:

apos είπε...

Kαλά δεν μας λυπάσαι; (εντάξει, μόνο τη Lenka ήξερα).
Καλά, στιχάρες στο τελευταίο τραγούδι.
(είδες τι ωραία που χωράνε 4 σε μια μπανιέρα;)

Wrong Guy είπε...

θες να πεις ότι δεν έχεις το σιντί της Αναγούλας;;;;;;

να το δω στον λαστ.φμ ΠΑΡΑΥΤΑ


http://www.zshare.net/download/15416786c31bcdf2/

Ανώνυμος είπε...

χριστε μου.να παω να παρω καμιά ωτοασπίδα.

Ανώνυμος είπε...

Το "Show" το άκουσα για πρώτη φορά με ένα χαμόγελο να σχηματίζεται στο πρόσωπό μου. Πολύ γλυκό τραγουδάκι! Για την Άννα, ό,τι και να πω εγώ είναι λίγο! Σπουδαίο το όλο εγχείρημα! Και οι στίχοι της, all the money!!

hourglass είπε...

Επιτέλους ένα αναλυτικό και εμπεριστατωμένο ποστ για την καλλιτεχνική πορεία της Άννας! (ωραίες και οι άλλες μουσικές προτάσεις σου πάντως!)

mahler76 είπε...

telik;a είχε δίκιο η Soula που τα ξέρει όλα, πως η Άννα Γούλα δεν υπάρχει!!!!
Αλλά οπώς και έχει τα σπάει.
Καλημέρααααα

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Το project Άννα Γούλα είναι το μεταπτυχιακό της τύπισας!!!

Παρ'όλα αυτά λατρεύω Άννα...

apos είπε...

(πω πω βλέπω ότι αγνοώ βασικά πράγματα εδώ)
Bugάκο αν θες Natalia, δώσε ένα mail να σου στείλω μερικά τραγούδια. Είναι λίγο μανίκι το κατέβασμα...

musicbug είπε...

apos: Oloi oi kaloi xwrane me ligi thelisi! Se eftiaksa etsi?:-) Fwnara i gyneka! Kati akousa oti tha tragoudisei sto Megaro. Exeis dikio gia tin Natalia, hard to find alla eytixws vrika ena torrent me to album kai katevenei, thanx pantws;-)

wrong guy: Ennoeite exw to CD tis, EP vasika me 4 kommatia, perimenw me anypomonisia to oloklirwmeno album gia na oloklirwthw ki egw:-)

lifewhispers: Mpa den tis xreiazese, apla xamogela, giati den einai na ta deis san mousiki i tragoudia, einai just for fun kai einai oti prepei mesa sti sovarofaneia kai ti vlakeia pou kykloforei, toulaxiston i gkomena einai exypni:-)

unclescrooge: Xairomai pou sou arese i Lenka, an sou dothei i eykeria katevase kai to album tis, einai para poly kalo!

hourglass: Kairos itan na tin mathei o kosmos, gia osous den tin ikseran. To axize to afierwma nomizw:-) Thanx!!!

mahler76: Ektos tou oti ta pinei, ta spaei kai ola:-) Einai apla mia persona, exypni kai me gelio kata ti gnwmi mou. Stin ousia parwdei oles aytes tis starlets me to diko tis tropo kai xlevazontas ti laikobiz.

pavlos: Egw lew na tis kanoume ena totem na latreytei me ton swsto tropo:-)

Leviathan είπε...

ontos oraies oi protaseis sou !!fovero to teleutaio!!!na sai kala!!!!kalo sou vradi!!

Unknown είπε...

Θεά η Άννα Γούλα και μπράβο στην κοπέλα για το θάρρος και την τόλμη της να εκτεθεί κατ'αυτόν τον τρόπο. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι οπαδοί των λαικοποπ και λοιπών σκυλολογίων όχι μόνο δεν γνωρίζουν πως πρόκειται για μια fake περσόνα, αλλά την απεχθάνονται κιόλας

BOSKO είπε...

προσεχώς στο blog μου συνέντευξη της Άννας Γούλα! Θα εμφανίζεται τις Πέμπτες του Νοέμβρη στο Κύτταρο με τον μεγάλο Ζωρζ Πιλαλί και τη Soufra Band!

musicbug είπε...

leviathan: Thanx, xairomai pou s'aresan oi epiloges, thea i Anna Goula etsi?:-)

ethan: Den iksera oti tin apexthanontai oi laikopopides, mallon den exoun humor, egw pantws pou den akouw laika tin exw latrepsei:-)

bosko: Anypomonw gia to interview!!! Thaxei poly endiaferon, kali fasi thanai sto Kyttaro!!!

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά καλή η προσπάθεια της 'Αννας Γούλα για όλο αυτό, είναι προφανής η πρόθεσή της και απορώ με αυτούς που δεν την καταλαβαίνουν και την παρεξηγούν. 'Εχω να κάνω όμως δυο μικρές παρατηρησούλες!
Κάτι παρόμοιο, είχε κάνει και ο Τάκης Ζαχαρατος τα τελευταία χρόνια με τη Μύριαμ Απλού, που είχε το ίδιο ακριβώς concept χωρίς όμως τον τόσο εκχυδαϊσμό, αλλά με ατόφια δύναμη κειμένου και ερμηνείας. Θα μου επιτρέψετε λοιπόν να προτιμήσω την εκδοχή του Ζαχαράτου που ως Μύριαμ Απλού, μπορει να μη σου ρίχνει στα μούτρα το "σατιρίζω λαϊκοποπάδες" αλλά έχει κάποια levels παραπάνω.
Το δεύτερό μου σχόλιο αφορά το γιατί για άλλη μια φορά προτιμάται ο εύκολος στόχος, δηλαδή παρα-καλλιτέχνες που απλώς ευτελίζονται σε κοινή θεά, το ξέρουν και το διασκεδάζουν. Επιδέχεται, δηλαδή,
ένα κατ' επάγγελμα σούργελο να σουργελοποιείται ξανά από τρίτους?Δεν το βλέπει ο κόσμος? Χρειάζεται κάποιος να μας το υποδείξει ή να μας το υποβιβάσει σατιρίζοντάς το?
Εγώ θα ήθελα ας πούμε να γίνει κάτι τέτοιο με τους "εντέχνους", που και αυτοί ασύστολα "παίρνονται" μεταξύ τους, ναρκωτικά επίσης με τη σέσουλα, αλίμονο να μην δεν πετάνε κοτσάνες αλλά και μέσα σε όλα να θεωρούν τους εαυτούς τους σημαντικούς...Αυτό το θεωρώ πιο τραγικό...

Ε.Α. είπε...

Xaroumeno Halloween!!! :)))

Ανώνυμος είπε...

The very best detail is normal cures do not have side consequences at all.

Skin tags are pretty typical skin imperfections affecting lots of folks.



my weblog: Http://www.thetracyawards.com/greatest-wart-removal-remedies-you-may-want-to-think-about