Photobucket

31/5/08

The JUNE Soundtrack!

Μετά από έναν άκρως μουσικό μήνα με Kylie, Lara Fabian, Eurovision κλπ, να που μπήκε επίσημα το καλοκαίρι χωρίς να το καταλάβω :-) Σιγά σιγά οι παραλίες θα γεμίζουν με κόσμο, θα λιώνουμε από τη ζέστη, θα πίνουμε τόνους νερού, τα βράδια θα έχει κόσμο παντού ακόμα και τις καθημερινές. Τον Ιούνιο δε με κόβω να πηγαίνω σε κάποια συναυλία, θα χτυπήσω όμως μια Αμοργό για να΄ρθω στα ίσια μου και πιο κοντά στη φύση. Καλό καλοκαίρι να έχουμε guys!!!
Photobucket
*tRacKs*
  • 3 DOORS DOWN "It's not my time"
  • BERTINE ZETLITZ "Ashamed"
  • CYNDI LAUPER "Into the nightlife"
  • DONNA SUMMER "Stamp your feet"
  • EUROBAND "This is my life"
  • GRAND AVENUE "Ordinary"
  • JELENA TOMASEVIC "Oro"
  • JENNIFER PAIGE "Here in the sun"
  • KALOMOIRA "Secret Combination"
  • KATE RYAN "Put my finger on it"

Photobucket

  • KYLIE MINOGUE "In my arms"
  • OLTA BOKA "Zemren e lame peng"
  • PORTISHEAD "The rip"
  • ROBYN "Handle me" (Soul Seekerz radio edit)
  • SAGI-REI "Don't be shy"
  • SANNA NIELSEN "Tomorrow ends today"
  • SIRUSHO "Qele qele"
  • T.V. CARPIO "I want to hold your hand"
  • THE TING TINGS "Shut up & let me go"
  • VANIA FERNANDES "Senhora do mar (negras aguas)"
    Photobucket

*AlbUms*

  • Bertine Zetlitz "IN MY MIND: 1997-2007 BEST OF" (alternative pop) (9/10)
  • Cyndi Lauper "BRING YA TO THE BRINK" (pop) (8/10)
  • Kate Ryan "FREE" (pop, dance) (8/10)
  • Sa Dingding "ALIVE" (folk, ethnic) (8/10)
  • Frank Sinatra "NOTHING BUT THE BEST" (swing, jazz, traditional pop) (8/10)

  • Photobucket

  • Donna Summer "CRAYONS" (pop, dance, r&b) (7/10)
  • Alanis Morissette "FLAVORS OF ENTANGLEMENT" (rock) (7/10)
  • The Ting Tings "WE STARTED NOTHING" (indie, rock) (7/10)
  • 3 Doors Down "3 DOORS DOWN" (rock) (6.5/10)
    Photobucket

*LoW 5*

  • DIMA BILAN: Ξέρω το έχουμε κουράσει το θέμα με αυτόν τον τύπο. Δε θα σταθώ στον ίδιο αλλά στο κομμάτι. Το τραγούδι δεν είναι κακό, χωρίς να είναι από τ'αγαπημένα μου και χωρίς καν να το συγκρίνω με την κομματάρα "Never let you go", όμως η παρουσίαση ήταν τόσο cheesy και άθλια που από αυτό και μόνο δεν άξιζε να κερδίσει. Όσον αφορά τον υπεροπτικό και ψωνίστικο χαρακτήρα του Dima, γιατί δεν κοιτάμε τους δικούς μας (βλέπε Νίνο) που τους έχουμε κάνει superstars?
  • EUROVISION 2008: Από τις χειρότερες χρονιές όσον αφορά την διοργάνωση, την σκηνοθεσία, αλλά και τα κομμάτια, που ελάχιστα άξιζαν σε σύγκριση με άλλες χρονιές. Για να μην πω την live παρουσίαση στα περισσότερα που ήταν της λογικής 'Το "ό,τι να'ναι" πουλάει!'
  • ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ: Το νέο του κομμάτι "Πιες" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ αντιγραφή της 80s επιτυχίας "Πάρε πασά μου" του Λάκη Παπαδόπουλου και της Ελένης Δήμου. Ας του κάνει κάποιος μια ένεση να πέσει σε κώμα και να ξυπνήσει σε καμιά εκατοστάρα χρόνια που δεν θα ζώ για να τον ακούω!
  • ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ: Τι έγινε ρε παιδιά? Είναι ιδέα μου ή έχουμε πάρα πολλους μήνες ν'ακούσουμε κάτι πολύ καλό? Έχουν εξαφανιστεί όλα τα μεγάλα ονόματα και ξεφυτρώνουν κάθε μέρα σαν μανιτάρια οι επίδοξοι rappers, Σάκηδες και οι σκυλούδες.
  • KYLIE: Θα γκρινιάξω κι ας μου την πείτε! Μπορεί να είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που την είδα και είχα the time of my life, αλλά μου έκατσε πολύ άσχημα που δεν είπε το καλύτερο της κομμάτι ever, το "Confide in me".
    Photobucket

*ΓοΥΣτάΡω Που...*

  • ο Orange 93,2 δεν ξεχνάει τα ελληνικά και ξένα 80s και 90s τραγούδια που αγαπήσαμε. Είναι ο μόνος σταθμός που ακούω πλέον! Αλέξια σ'αγαπώ! Άσχετο:-)
  • επιστρέφει η ΜΑΝΤΩ με ένα πολύ καλό κομμάτι κι ελπίζω και album (που έχει τον τίτλο "Μαντώ ΙΙ"). Μετά από απουσία χρόνων και αποτυχημένων προσπαθειών σε λαικά μονοπάτια, επιτέλους το νέο της κομμάτι "Δως μου λόγο να σωθώ" ακούγεται! Μπορεί το όλο concept της φωτογράφησης και του ύφους να κοπιάρει Evanescence, δεν ενοχλεί κανέναν όμως.
  • πήγε τόσο καλά το Καλομοιράκι, και το κομμάτι της έχει αρχίσει να "χτυπάει" τα charts!

Μπορώ κι εγώ να δώσω τους βαθμούς μου αλα Eurovision στις χώρες που μου άρεσαν (εκτός από Ελλάδα!)? Feel free να κάνετε το ίδιο!!!

1 ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ 2 ΣΛΟΒΕΝΙΑ 3 ΓΑΛΛΙΑ 4 ΑΛΒΑΝΙΑ 5 ΟΥΚΡΑΝΙΑ 6 ΤΟΥΡΚΙΑ 7 ΑΡΜΕΝΙΑ 8 ΣΕΡΒΙΑ 10 ΙΣΛΑΝΔΙΑ 12 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

PS: Αν πάτε στα βαθιά ή πνίγεστε στα κύματα, no worries! I'll be watching you :-)
Photobucket

24/5/08

Kylie X-TC

Τα φώτα στο Terra Vibe σβήνουν, η σκηνή γεμίζει από τα χρώματα της τεράστιας LED screen, η εισαγωγή του "Speakerphone" ξεκινάει, και μέσα από ένα ηλεκτρονικό διαστημόπλοιο βγαίνει η Kylie. O κόσμος έχει εκστασιαστεί, χορεύει ασταμάτητα, φωνάζει, κι εγώ έχω μείνει αποσβολωμένος που επιτέλους αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι βλέπω την αγαπημένη μου Kylie live, και δεν είναι όνειρο! Είναι ακριβώς όπως την βλέπω στα DVD, γλυκειά, προσγειωμένη, εξαιρετικά sexy (κι όχι πρόστυχη όπως η Maddy).
Photobucket
H Kylie ικανοποίησε όλους τους fans ερμηνεύοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, καθώς και κομμάτια από το πρόσφατο album της "X". Can't get you out of my head, In your eyes, Wow, Shocked, Like a drug, Slow (σε μία απίστευτη electro εκδοχή), 2 hearts, On a night like this (μια από τις καλύτερες στιγμές της συναυλίας), Your disco needs you, Love at first sight, Spinning around, Kids (αυτό τώρα τί της ήρθε να το πει?), In my arms, Step back in time, I believe in you (σε μια πολύ όμορφη ballad version), Loveboat, Copacabana (διασκευή της μεγάλης επιτυχίας του Barry Manilow), I should be so lucky (το άφησε για το τέλος κι έγινε ο χαμός!).
Photobucket
Η βραδιά τα είχε όλα: φοβερά εφφέ, πολύ καλούς χορευτές και χορευτικά, βροχή απο glitter, ντισκομπάλες, έντονα χρώματα, δυνατό ήχο, και φυσικά την βασίλισσα της βραδιάς Kylie που απέδειξε για άλλη μια φορά ότι δεν είναι τυχαία μία από τις μεγαλύτερες μορφές της pop.
Photobucket
Photobucket
Μοναδικά αρνητικά η έλλειψη του καλύτερου κομματιού της καριέρας της από το setlist: "Confide in me", τα "Stars" και "The one" (θα είναι το νέο single και το είπε live μόνο στην Γαλλία) τα οποία είναι από τ'αγαπημένα μου από το "X", και η απουσία ολόκληρης ενότητας στην οποία εμφανίζεται ως manga girl κι ερμηνεύει τα "Come into my world", "Nu-di-ty" και "Sensitized". Τέλος με ενόχλησε η ενότητα στην οποία εμφανίζονται στη σκηνή δύο ναυτάκια και χουφτώνει ο ένας τον κώλο του άλλου, ενώ στο background δείχνει photos από ημίγυμνα sailor boys. Ήταν too much!
Photobucket
Απ'ότι ειπώθηκε και γράφτηκε στα μέσα ενημέρωσης, ο κόσμος στο Terra Vibe έφτασε σχεδόν τους 7.000. Στο κοινό ήταν οι γονείς της και η αδερφή της Dannii, με τους οποίους θα μείνει στην Ελλάδα για το weekend για να γιορτάζει τα γενέθλιά της.
Photobucket
Ήταν μια once in a lifetime εμπειρία για μένα, με μάγεψε η Kylie, κι ακόμα δεν έχω συνέλθει εντελώς:-) Οι photos δεν βγήκαν τόσο καλές, ωστόσο σας παραθέτω τις καλύτερες απ'όσες έβγαλα!
Μερικά sites που βρήκα πολύ καλές photos από τη συναυλία και αξίζει να δείτε είναι τα παρακάτω:
http://www.e-tipos.com/newsitem?id=37344
http://blogs.athensvoice.gr/photo/posts/18677,Kylie_X__πολλές_φωτό_αν_και_ξέρω_ό.html
Photobucket
Photobucket
KALISPERA

SLOW (live in Athens)

COPACABANA/SPINNING AROUND (live in Athens)

LOVE AT FIRST SIGHT (live in Athens)

The crowd in Terra Vibe

ON A NIGHT LIKE THIS (live in Athens)

17/5/08

Lara Fabian

Χτες το βράδυ είχα την χαρά να βρεθώ στη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη με την αγαπημένη μου Lara Fabian. Την Lara άρχισα να την μαθαίνω από το 1996, δηλαδή σχεδόν 12 χρόνια πριν, όταν άκουσα στον Love Radio το κομμάτι "Je t'aime". Με το που το άκουσα την πάτησα άσχημα μαζί της, κι αμέσως πήρα στο σταθμό τηλέφωνο να ρωτήσω το όνομα της ερμηνεύτριας...ήταν φυσικά η Lara Fabian!
Photobucket
H παράσταση ξεκινούσε 9:30 στο Αθηνών Αρένα. Ήταν η πρώτη εμφάνιση της Lara μετά την γέννηση της κόρης της. Έφτασα σχεδόν μια ώρα πριν, κι ενώ περίμενα την παρέα μου, άκουγα παράλληλα και τις πρόβες, που με προθέρμανε για το τι θα επακολουθούσε. Καθώς περίμενα πέρασαν απο μπροστά μου διάφοροι celebrities, Ροζίτα Σώκου, Ευρυδίκη, Δημήτρης Κοργιαλάς, ενώ μέσα στο θέατρο διέκρινα και την Κωνσταντίνα, Τζένη Βάνου (άκυρο??), Γιάννη Βαρδή και την αγαπημένη μου Tamta, η οποία για άλλη μια φορά δεν περνούσε απαρατήρητη με την ενδυμασία της. Εννοείται πως πήγα και της μίλησα, σιγα μην χάσω:-)
Photobucket
Στις 10 και κατι βγαίνει ο Μάριος Φραγκούλης, ο οποίος έχει καταπληκτική φωνή, αλλά εγώ προσωπικά τον βαριέμαι απίστευτα και με κουράζει. Ακολούθησε ο πολύ καλός Γιώργος Περρής. Κι ενώ άρχισα να ρίχνω τα πρώτα χασμουρητά, προλογίζει ο Φραγκούλης την Lara, κι αρχίζουν να φωνάζουν όλοι από χαρά και να χειροκροτούν! Ξεκίνησαν με το κομμάτι που ερμήνευσαν μαζί στην ταινία De-Lovely, "So In Love". Μεταξύ άλλων η Lara ερμήνευσε την μεγάλη της επιτυχία "Je Τ'Αime", το κλασικό "Caruso" μαζί με τον Μάριο, "Tu Es Mon Autre", "Aime", "I Guess I Loved You", "La Lettre" μαζί με τον Γιώργο Περρή, ο οποίος το έχει κάνει διασκευή στα ελληνικά, έδωσε μια ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ θεατρική ερμηνεία στο "Je Suis Malade" και για το τέλος ήρθε η έκπληξη: ερμήνευσε με τον Μάριο σε ελληνικά και αγγλικά το "All Alone Am I" (Μην Τον Ρωτάς Τον Ουρανό) του Μάνου Χατζιδάκη με άπταιστα ελληνικά! Είπε ότι είναι το ομορφότερο κομμάτι που έχει ακούσει ποτέ.
Photobucket
Ο κόσμος δεν σταμάτησε να την χειροκροτεί όρθιος, κι αφού κλείνει η αυλαία ξαναβγαίνουν, κι ερμηνεύουν για άλλη μια φορά το κομμάτι του Χατζιδάκη μαζί με το κοινό, ενώ δεν μας χάλασε το χατήρι που φωνάζαμε να πει το "Adagio", κι έτσι είπε acapella ένα μέρος του. Εκτός του ότι είναι αναμφισβήτητα φωνάρα, είναι πολύ απλή και γήινη, και πάντα ερμηνεύει με πάθος κι έντονη θεατρικότητα. Μας είπε ότι δεν περίμενε να έχει Έλληνες θαυμαστές κι ότι ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για εκείνη.
Ήταν σίγουρα μια μοναδική εμπειρία για μένα να ακούω live μια τόσο σπουδαία φωνή κι ερμηνεύτρια και μακάρι να ξανάρθει για συναυλία στην χώρα μας!
Photobucket
PS: Οι photos είναι όσες πρόλαβα να βγάλω στα πεταχτά αφού απαγορευόταν και συχνά-πυκνά ερχόντουσαν και μας έκαναν παρατήρηση.

JE SUIS MALADE (LIVE)

JE T'AIME

ADAGIO

CARUSO
JE SUIS MALADE (LIVE IN ATHENS!!!)

12/5/08

***mad*** is ***calling***

Για να είμαι ειλικρινής βαριέμαι πολύ τα blogoπαίχνιδα, κυρίως επειδή δεν μ'αρέσει και πολύ να γράφω. Όμως εκτός του ότι δεν μπορώ να αρνηθώ την πρόσκληση στον fellow blogger (και πρόσφατα Facebook friend:-)) mad, μου άρεσε πολύ η ιδέα του αυτογράφου και την βρήκα άκρως ενδιαφέρουσα. Οπότε thanx, κι ένα μεγάλο συγνώμη για τις προηγούμενες φορές που με καλέσατε και δεν ανταποκρίθηκα!
Photobucket
Η φράση είναι απο μια mini τηλεοπτική σειρά που με έχει σημαδέψει, το "Angels in America".
Καλή βδομάδα να έχουμε guys!!!

http://autographcollectors.blogspot.com/

8/5/08

Είναι ο Sagi Reeeeee!!!

Δεν τον έχει καν στη Wikipedia, δεν είναι όμορφος, δεν είναι sexy, αν ρωτήσεις κάποιον αν ξέρει τον Sagi-Rei θα σε κοιτάξει λες κι ανέφερες το όνομα εξωγήινου, έχει όμως μια υπέροχα ζεστή και μελωδική φωνή που με έχει συνεπάρει τους τελευταίους μήνες.
Photobucket
  • Το πλήρες όνομά του είναι Sagi Reitan, και κατάγεται απο το Ισραήλ.
  • Στα μέσα των 90s ταξιδεύει στο Μιλάνο όπου μπαίνει σε μια gospel μπάντα. Κάποια μέρα τον ακούει ο διάσημος παραγωγός Cristian Piccinelli ο οποίος μαγεύτηκε από την φωνή του και τον πρότεινε στον Mario Fargetta, τον γνωστό dance/club παραγωγό.
  • Η ευέλικτη φωνή του και το ταμπεραμέντο του οδήγησε τους παραγωγούς του στην ιδέα να διασκευάσει γνωστά club/dance anthems σε acoustic εκδοχες.
    Photobucket
  • Έχει κυκλοφορήσει 2 albums: "Emotional Songs" (2005) και "Emotional Songs Part 2" (2007). Πρόσφατα κυκλοφόρησε το E.P "Trilogy" στο οποίο περιλαμβάνεται το κομμάτι που του έγραψε ο Gary Barlow και ο Eliot Kennedy με τίτλο "Don't Be Shy".
  • Στην Ιταλία είναι πολύ γνωστός και οι συμμετοχές του στα "Don't Know Why", "All I Need", "Shining Star" και "People On The Beat" που κάνει φωνητικά στον Fargetta (aka Get-Far) έγιναν club hits.
    Photobucket

"Emotional Songs" (2005): 8/10

top tracks: "Your loving arms" (original by Billie Ray Martin, και το κομμάτι που με έκανε να τον ψάξω και να κατεβάσω τα albums του, απίστευτη ερμηνεία!), "Rhythm is a dancer" (original by Snap!), "L'amour toujours" (original by Gigi D'Agostino), "Free" (original by Ultra Nate), "Right in the night" (original by Jam & Spoon)

"Emotional Songs Part 2" (2007): 7/10

top tracks: "Crying at the discoteque" (original by Alcazar), "Sing it back" (original by Moloko), "All that she wants" (original by Ace of Base), "I love to love" (original by Tina Charles), "Missing" (original by Everything But the Girl)
Photobucket

YOUR LOVING ARMS

L'AMOUR TOUJOURS

CRYING AT THE DISCOTEQUE

ALL I NEED (with GET-FAR)

SHINING STAR (with GET-FAR)

2/5/08

The MAY Soundtrack!

Επιτέλους άρχισε σιγά σιγά να ζεσταίνεται το κοκκαλάκι μας! Όμως ο Μάιος θα είναι για πολλούς λόγους hot μήνας: 16/5 Lara Fabian με Μάριο Φραγκούλη (μπλιαχ! αλλά I love Lara!), 17/5 o γάμος της φίλης μου της Βάσως (άσχετο:-)), 22/5 η KYLIE, και φυσικά δεν ξεχνάμε την Eurovision 20 και 22/5 οι ημιτελικοί, και 24/5 ο τελικός! GO KALOMOIRA GOOOO
Photobucket

BEST TrAcKs OF THE MONTH
  • ARMIN VAN BUUREN "Going Wrong"
  • BRIAN MCFADDEN "Room to Breathe"
  • ERIC PRYDZ "Pjanoo (Original Mix)"
  • FERRY CORSTEN & HOWARD JONES "Into the Dark"
  • GET FAR feat. SAGI-REI "All I Need"
  • GLEN HANSARD & MARKETA IRGLOVA "If You Want Me"
  • JAY SEAN "Maybe"
  • JENNIFER RUSH "I Come Undone (Dave Kurtis Remix 2007)"
  • JUNO REACTOR "God Is God"
  • LIZZ WRIGHT "My Heart"
  • Photobucket

  • MARIAH CAREY "Side Effects"
  • MADONNA "Give It 2 Me"
  • MAINSTAY "Where Your Heart Belongs"
  • MATT POKORA "Climax"
  • MATTAFIX "Living Darfur"
  • MELISSA ETHERIDGE "What Happens Tomorrow"
  • NEK "Vertigo"
  • SANNA NIELSEN "Nobody Without You"
  • SUNBLOCK feat. ROBIN BECK "First Time"
  • TINA ARENA "Danser La Vie"
Photobucket

BEST AlBuMs OF THE MONTH
  • Original Soundtrack "ONCE" (acoustic pop/rock) (10/10)
  • Original Soundtrack "ACROSS THE UNIVERSE" (pop/rock) (9/10)
  • Mariah Carey "E=MC²" (pop/soul/r&b) (8/10)
  • Lizz Wright "THE ORCHARD" (neo-soul/vocal) (8/10)
  • James "HEY MA" (rock) (7.5/10)
  • Tindersticks "THE HUNGRY SAW" (alternative rock) (7.5/10)
  • Robyn "ROBYN" (pop) (7/10)
  • Juno Reactor "GODS & MONSTERS" (electro/trance) (7/10)
  • Sanna Nielsen "STRONGER" (pop) (7/10)
  • Νάμα "ΤΟ ΦΩΣ & Η ΑΡΧΗ" (jazz/pop) (6.5/10)

Photobucket

LoW 5

  • ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ: Απαράδεκτο το νέο της κομμάτι "Πόρτα για τον ουρανό", ακούγεται σαν κλώνος από το ήδη μέτριο "Φιλί της ζωής", δηλαδή ψευτο-ροκ πιασιάρικο. Ακόμα πιο απαράδεκτο όμως είναι το νέο της look με το σιδερικό στη μύτη και την αλυσίδα, πολύ κιτς! Κρίμα!
  • MADONNA: Το νέο της album "Hard Candy" ακούγεται σαν κακέκτυπο απο Nelly και Justin, συν ότι δεν ξεχωρίζει το ένα τραγούδι από το άλλο. Στο εξώφυλλο εμφανίζεται τόσο φτηνή και ξεπεσμένη όσο δε φτάνει!
  • ANNA ΒΙΣΣΗ: Φήμες λένε ότι θα συνεργαστεί με τον Γιάννη Πάριο στο comeback album της, αφού τα τσούγκρισε με τον Καρβέλα. Ελπίζω να είναι απλά φήμες! Μα τον Γιάννη Πάριο??? Mercy!
  • ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ: Μετά το ξεκατίνιασμα της στη Eurovision τότε που είχε αποκλειστεί, δείχνει για άλλη μια φορά τον πραγματικό της εαυτό όταν αποκαλεί την Τσαλιγοπούλου άφωνη! Απορώ πως έγινε γνωστή, μάλλον αντιπροσωπεύει την μέση μίζερη αγάμητη ελληνίδα γκόμενα. Ίσως επειδή πάτωσε το τελευταίο της cd, θέλει με αυτές τις δηλώσεις να έρθει πάλι στο προσκήνιο, γιατί μόνο έτσι ακούγεται το όνομα της πλέον.
  • ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ: Ακόμα και να σ'αρέσει ένα τραγούδι, το παίζουν με τόση εμμονή που το "καίνε" και μετά το σιχαίνεσαι! Begging you, Πάμε Χαβάη, Mercy κλπ
Photobucket