Photobucket

19/10/09

Love sux, but Linda noooo:-)

Ο λόγος για τη ολόφρεσκη pop τραγουδίστρια Linda Teodosiu που μου'χει κλέψει την καρδιά τελευταία! Thanx φίλε μου Πέτρο που μου τη σύστησες!!!
Photobucket
* Η Linda Angeline Teodosiu γεννήθηκε το 1991 στην Γερμανία!!! Τζίζας! Αν την δείτε στις photos μοιάζει τουλάχιστον για γυναίκα στα 25 και άνω.
* Είναι μισή Γερμανίδα και μισή Ρουμάνα! Όλοι νομίζουν ότι έχει και ελληνικές ρίζες αλλά δεν βρήκα καμιά πηγή να το επιβεβαιώνει! Κρίμα, γιατί είναι κλάσης ανώτερη απο την κρυόκωλη Katerina Avgoustakis και την Sofia. Δεν μπορεί, αν ψάξω στο γενεαλογικό της δέντρο σίγουρα θα έχει κάτι ελληνικό με τέτοιο επώνυμο!
Photobucket
* Πήρε μέρος στο Γερμανικό μουσικό talent show "Η Γερμανία ψάχνει τον επόμενο superstar" σε ελεύθερη μετάφραση. Κατέλαβε την τρίτη θέση στα ημιτελικά, όμως η καριέρα της δεν σταμάτησε μιας και σχεδόν αμέσως υπέγραψε συμβόλαιο με την Sony Music.
* Την άνοιξη κυκλοφόρησε το debut single της "Love sux", το οποίο έφτασε μέχρι το #24 των γερμανικών singles charts.
* Αρχές Σεπτέμβρη κυκλοφορεί το δεύτερο single της "Reprogram my heart" το οποίο κατέλαβε το #28 των charts στη Γερμανία.
Photobucket
* Τέλη Σεπτέμβρη κυκλοφόρησε το debut album της "Under Pressure". Ένα συμπαθέστατο pop album με υπέροχες μπαλλάντες όπως το εκπληκτικό "Don't be a stranger", "Ready to fly" με την απίστευτα σαγηνευτική της ερμηνεία, "All that remains" το οποίο κάνει μπαμ για single, καθώς και αξιόλογα pop and dance numbers όπως τα δυναμικά singles, το "Good at it" και "Love is like a drug".
* Ένα από τα highlights της σύντομης μέχρι τώρα πορείας της, είναι η Beyonce η οποία την επέλεξε ως supporting act για τις συναυλίες της σε Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία.
* Εκτός από τραγουδίστρια είναι κι ηθοποιός.
Photobucket
Δεν ξέρω αν ήρθε για να μείνει, το μόνο σίγουρο είναι ότι η κοπέλα είναι ιδιαίτερα όμορφη, φρέσκια, (και κυρίως) με πολύ καλή φωνή κι ένα καλό feel-good pop album. Go Linda gooooo :-)
Photobucket
LOVE SUX

REPROGRAM MY HEART

Photobucket

6 bugged up:

b|a|s|n\i/a είπε...

καρά τζίζας! 91;;;
δεν μπορεί κάνα παππούς θα πήγε ρουμανία και μετά γερμανία. :))
ωραία τραγουδάκια. και πολύ συμπαθητική φωνή.
άβε λίντα!

Ε.Α. είπε...

91, nai? Efyga gia aposirsi! :P

Apo pou na ksekinisw?

Apo tin Linda i' to Chef Music Bug Proteinei? bow! bowbow omws!

Tha tin psaksw!!! Paw iTunes na katevasw katheti Linda!

*υ.γ. to epitheto tis mallon logw koinis thriskias (eastern christian orthodox) (p.x. i Roumana soprano Angela Gheorghiou)

*φ.γ. to Deutschland sucht den Superstar (RTL) einai to antistoixo Super Idol (Mega)

*χ.γ. eisai Theos leme!

{.πavλος.} είπε...

...endiaferon...8a thn meletisw pio poly...xexe...kalo vradaki :)

Leviathan είπε...

kali mou fainetai..8a tin akouso kalitera omos :) kali evdomada!

musicbug είπε...

b|a|s|n\i/a: Ki omws! Ki egw epatha sok:-) Xairomai pou sou arese an kai rockas:-)

The Espressionist: Oloi mas gia aposyrsi mr.sunshine! Den yparxei omws!!! Olokliri gyneka fenete i atimi me toso ftiaksimo! Exeis apolyto dikio gia to eponymo, den to skeftika katholou! Kala, pethana me ayto me ta ysterografa LOL Eisai apisteytos!!!

{.π.}: Elpizo na sou aresei kai na mi se kanw na xaseis ton xrono sou:-) Kalo vrady!!!

Leviathan: Na tin akouseis na tin akouseis:-) Kai meta thelw gnwmi! Kali vdomada;-)

sCaTterBraiN είπε...

hello! καλή ακούγεται