Photobucket

27/11/09

The Fabulous Bouzoukerie Show!

Photobucket
Κι εκεί που πας στην Άννα για να δεις show, βλέπεις ξανά τα ίδια και τα ίδια!
Προσωπικά τα εφφέ, οι οθόνες, τα video του Καπουτζίδη που ήταν απλά οκ, εμένα δε μου λένε τίποτα αν η Άννα δεν ανταποκρίνεται σ'αυτά που περιμένω. Για show πήγα, σικ μπουζουκερί βγήκε!
Photobucket
Μόνο η έναρξη ήταν εντυπωσιακή, τα ντουέτα με τον Καρβέλα στην οθόνη, και το τέλος. Από κει και πέρα το χάος! Οι λουλουδούδες να ανεβαίνουν συνέχεια και να πετάνε λουλούδια, η Άννα να παίζει συνέχεια με τα τραπέζια και να μιλάει στα τραγούδια κατά τη διάρκεια τους, κάτι το οποίο μου την σπάει απίστευτα! Δεν είναι δυνατόν να λες το "Πράγματα" που είναι για χωρισμό ή το ερωτικότατο "Ένα σου λέω ένα" κι εσύ να χαζοπαίζεις με τα τραπέζια και να μιλάς. Που πήγε η ερμηνεύτρια Άννα?
Photobucket
Μπορεί να είναι κούκλα ακόμα, να την αγαπώ και να'χει ακόμα φωνάρα, αλλά τι να το κάνεις όταν δεν έχεις να δώσεις κάτι άλλο? Υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην την ξαναδώ σε μαγαζί αν πραγματικά δεν έχει κάτι καινούριο να πει.
Photobucket
Ο Γιώργος Σαμπάνης ήταν απλά καλός, χωρίς όμως το πάθος και τη φωνή που είχα δει την προηγούμενη φορά που τον είχα παρακολουθήσει μόνο του σε club, αλλά με την ίδια ενέργεια που σε ξεσηκώνει!
Photobucket
Και πάμε στους ΜΠΛΕ και την Τζώρτζια, που κατά γενική ομολογία ήταν θεά! Όλοι είχαν να πούνε μόνο καλά λόγια και σίγουρα έκλεψε την παράσταση από την Άννα κι απ'όλους. Όσες φορές και να την δω live, που τους Μπλε τους έχω δει πάνω από 15 φορές, δε μ'έχει απογοητεύσει ποτέ! Φωνάρα, απίστευτη σκηνική θεατρική παρουσία, και το μαγαζί να παραληρεί! Δεν είναι όμως τραγική εικόνα να τραγουδάει το "Κόντρα" και το "Πιάνω φωτιά" με την Άννα, και να της πετάνε γαρδένιες? Γέλασα πάρα πολύ! Μα τι καγκουριά πια αυτή με τα λουλούδια, ποτέ δεν το κατάλαβα πραγματικά! Να πετάς στον Χριστοδουλόπουλο ή στον Καρρά οκ, αλλά στην Τζώρτζια??? Kωμικοτραγικό :-)
Photobucket
Κι αφού μου είχαν πει ότι δεν έχει τις Πέμπτες λαικό πρόγραμμα, να'σου η Μαριώ σε μια καρέκλα με την Άννα! Εννοείται έγινα κι εγώ και η παρέα μου Λούης και την κάναμε με ελαφρά! Standard θα ξαναβγήκε μετά μόνη της για να πει παλιά κομμάτια, αλλά αν είναι να περιμένουμε μέχρι τις 4 να ακούσουμε τα καλά (που τους μισούς θα τους έχει δίωξει η Μαριώ) τότε δεν είναι καλή η διαμόρφωση του προγράμματος. Προσωπική άποψη καθαρά!
Photobucket
Πολύ κρίμα πάντως! Εκεί που πας όλο χαρά να δεις show, και κυρίως να είσαι με παρέα που δεν έχουν δει ποτέ την Άννα live και να βλέπουν όλο αυτό το μπουζουκοτσίρκο λογικό μετά να λένε κακίες και να μην την έχουν σε εκτίμηση. Και λέω κρίμα, γιατί η Άννα δεν το αξίζει αυτό! Απλά δεν ρισκάρει αρκετά και αναλώνεται στα ίδια και τα ίδια! Still loving her όμως ε??? Αυτό δεν αλλάζει με τίποτα!
Photobucket
Εννοείται ότι υπήρχαν καλές στιγμές όπως η καταπληκτική έναρξη με το "Fabulous", τα ντουέτα με τον Καρβέλα, το disco μέρος με το "Kαλημέρα καινούρια μου αγάπη" και "Όσο έχω φωνή", το "Έχω τόσα να θυμάμαι", η ερμηνεία της στο "Δώδεκα" που ήταν τέλεια, το dance medley με "Αγάπη υπερβολική", "Κραυγή", "Είσαι", "Nylon" και φυσικά "Στην πυρά". Πέρασα τέλεια αλλά δεν ήταν η Άννα και το show που περίμενα.
Photobucket

18 bugged up:

giorgoStar είπε...

Αχ βρε Γιαννάκο μου, σε περίμενα στη γωνία...
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η ΕΝΟΤΗΤΑ με τη Μαριώ διότι περι κομματιού του show πρόκειται, όπως είναι η ενότητα με τα dance, η ενότητα με τα ντουέτα ή η ενότητα με τη Georgia, να αποτελέσει κατάπτυστο σημείο που απογοητεύει κοινό και τους κάνει να αποχωρούν από τη στιγμή που όλοι οι άλλοι σε αντίστοιχη κατάσταση θα σε φλόμωναν με τους τελευταίους σκυλάδες και θα σε μαστίγωναν με γαυγίσματα και αρκουδιάσματα ακραίου τύπου. Και ειδικά για το σημείο με τη Μαριώ ακούω ότι σείεται όλο το Αρένα που αυτό από μόνο του δε λέει κάτι, λέει όμως αν προσθέσουμε ότι είναι ο μεγαλύτερος νυχτερινός χω΄ρος της Ελλάδος και χθες πέμπτη ήταν κατάμεστος και δε νομίζω να αποχώρησε κανείς την ώρα της αρχοντορεμπέτισσας(πλην υμών φυσικά). 'Επειτα για μισή ώρα κάθονται επι σκηνής. Στη συνέχεια ακολουθούν τα ποπ κομμάτια και αυτό διαχωρίζει το πρόγραμμα του Αρένα από τα άλλα της νυχτερινής διασκέδασης και το διαφοροποιεί από αυστηρά Β'Λαϊκά προγράμματα μπουζουκλεριών.
Τώρα οι άνθρωποι που δεν την έχουν δει λάιβ και προέβησαν σε κακίες όπως λες προτιμώντας αυτή την εμφάνιση για το ντεμπούτο τους,δεν ξέρω αν το έχουν δει, αν το βλέπουν ή αν θα ξαναδούν στο μέλλον κάτι αντίστοιχο από Ελληνα καλλιτέχνη και δεν ξέρω αν περιμένουν τώρα να παραδεχτούν την 'Αννα μετά από τόσα χρόνια. γιατί μιλάμε για 'Αννα live στο τέλος τέλος...

Ε.Α. είπε...

a nai! mazi sou s'ayto! certain songs are simply sacred!

tha erminevei "na ton agapas, kai na ton prosexeis, opws ton prosexa, opws ton latrepsa kai gw" kai de tha epikratei APOLYTH isixia stin aithousa?

sto boom boom boom malista, ekei kanto party

prepei na emfanistei me simfoniki orxistra! telos! na ginei seismos apo tin erminia!

oh well, we still love her!

xaroumeno SouKou my MusicGenius !!!

& guests, of course

osatyros είπε...

Hey brotha! Κοιτα σου έχω εκφράσει πολλές φορές την άποψή μου για τη Βίσση. Νομίζω πως πλέον έχει χαθεί το παιχνίδι. Το σκυλέ δεν βγαίνει από πάνω της με καμία Παναγία!! Νιώθω ότι για όσα χρόνια ακόμα μείνει στη μουσική, θα είναι το ίδιο πράγμα. Μια καλή μπουζουκτζού! Πάντως πρέπει να ομολογήσω πως είναι σε πολύ καλύτερη φάση από όλες τις άλλες "συναδέλφισες" (βλ. Βανδή, Θεωδορίδου κλπ). Πάντως, άσχετο, αλλά δεν σου τη σπάει που είναι 50+ χρονών και κωλοχτυπιέται ακόμα πάνω στις πίστες..?? Αν είχε αλλάξει λίγο προφίλ δεν σου κρύβω ότι παίζει να την άκουγα και εγώ με ευχαρίστηση.. Αλλά δεν μπορώ τώρα να κάθομαι και να την βλέπω να κάνει σαν την Μαντόνα (και δεν το λέω με την καλή έννοια!!) Μέχρι και στην προσωπική της (κωλό)ζωή πάει να της μοιάσει! Τεσπα! Σημασία έχει ότι πέρασες καλά! Καλο Σ/Κ!!!!!!!

b|a|s|n\i/a είπε...

και δεν την έχω δει ποτέ ζωντανά και έλεγα και λέω ακόμα να πάω να την δω. αλήθεια καπνίζουν εκεί;
πολύ καλό σου σουκού!

Ιθάκη-man είπε...

Έγω δεν την έχω δει ποτέ live, μόνο μια φορά της μίλησα στον δρόμο όταν ήρθε στην Κύπρο! Αλλά πολύ γουστάρω να πάω να την δω, τέλοσπαντων θα ξεχάσω τα περί show και πιστέυω ότι το αποτέλεσμα θα είναι μερακλωτικό ωσάν του live CD της το οποίο ακούω μέχρι σήμερα και τρελλαίνομαι! Με χαλάει που το είδε λίγο Celine Dion στο Las Vegas και Madonna στo S&S Tour και κάνω τα στραβά μάτια...
Έχω δει όμως κάτι βίντεο από την συναυλία στο Royal Albert Hall που ήταν με συμφωνική ορχήστρα, καλά, Espressionist μου να το κάνει αυτό και θα την προσκυνάμε όλοι!
"Το σκυλέ δεν βγαίνει από πάνω της με καμία Παναγία!!" χαχα και τρελλαίνομαι, είναι αλήθεια!!! Αδιαπραγματευτί!
Καλό Σ/Κ (πάλι) με ή χωρίς γαλοπούλα για thanksgiving! :P

musicbug είπε...

Guys epeidi eimai ligo stenaxwrimenos apo xtes, isws epeidi perimena polla kai eida liga, de tha pw polla, apla oti eyxomai na kanei diaforetika pragmata, na einai sexy alla oxi me ton kwlo eksw prwton, kai deyteron na riskarei kai na kanei ligo pio idietera pragmata kai douleies, meta apo tosa xronia karieras mporei, de tha tin vlapsei katholou. Episis i gnwmi gia to show einai entelws prosopiki apopsi, de thelw na apotrepsw kanenan na paei!
Kalo weekend everyone

To Katinaki είπε...

Πηγα κι εγώ χτες!!! Συμφωνώ με οσα λες για το σόου, αλλά όπου ακούς πολλά κεράσια...
Γενικά όμως διαφωνώ στο ότι ειναι "μπουζουκλερί" γιατι μέχρι να βγεί η Μαριώ στις 3 δεν εχουν πεί καθόλου λαϊκά!
Και έχασες που εφυγες γιατι το καλύτερο κομμάτι είναι στο τέλος που λέει "Τράβα Σκανδάλη", "Ξημερώνει", "Μαύρα Γυαλιά", "εκεί" κλπ/....
Τέλος πιστεύω πως η πρωτοπορία αυτού του προγράμματος είναι στην τεχνολογία των visuals γιατί μέχρι τώρα τα μαγαζιά που είχαν LED έπαιζαν απλά windows media player! (πχ ρεμος πέρσυ) έχει γίνει πολύ καλή δουλειά!
Εμένα αν με ρωτήσεις τι δεν μου άρεσε, είναι ότι τα 2 πρώτα τραγούδια είναι εμφανώς playback... είναι κρίμα!

musicbug είπε...

Katinako to "mpouzoukerie" den exei na kanei mono me ta laika tragoudia alla me to olo stisimo tou show kai tou magaziou, tis louloudoudes pou itan sa kampies i mia pisw apo tin alli kai anevenan stin pista, tin Anna pou milouse sta tragoudia klp klp. To kserw oti exasa pou efyga alla an einai ta kala na ta leei stis 4 ti na to kanw? Exallou ena programma den axizei mono gia 1 wra pou mporei na pei kapoia kala, to synolo metraei.

giorgoStar είπε...

Ως προς το σύνολο,λοιπόν, γράφεις πως είχε highlights μέσα στη βραδιά άρα το τελευταίο μέρος θα αποτελούσε το κερασάκι στην τούρτα. Απλά παιδιά, η 'Αννα ξέρει που εργάζεται και σε ποιους απευθύνεται...Πιστέυετε ότι αν ετοίμαζε Project και έστηνε παραγωγή για σκηνή του Los Angeles θα ήταν έτσι ή μήπως δε θα μπορούσε να το υποστηρίξει?...Οι τσούλες γιατί μπήκαν ξεκάρφωτα στο δίσκο? 'Ολα αυτά περί πολλών κερασιών και μικρών καλάθων είναι λιγάκι σχετικά, δε βρίσκετε?Και αν και θα έπρεπε να ξαναθέσω το θέμα ότι έχει συνηθίσει μάλλον το μάτι του 'Ελληνα να βλέπει τέτοιες εγχώριες παραγωγές με ισομερή ρεπερτοριακό καταμερισμό και μπούχτισε ο δόλιος από της led και την πολυχρωμία, μάλλον δε θα το κάνω γιατί θα προτιμήσω να επαναλάβω ότι όλα αυτά τα θέματα και αντιρρήσεις ως προς το ποιόν της 'Αννας(πχ κουραστική, στάσιμη και παλιμπαιδίζουσα μπουζουκτσού όπως αναφέρεται παραπάνω) είναι λίγάκι ξεπερασμένα εώς αυτοαναιρούμενα...

sCaTterBraiN είπε...

έτυχε χθες και περνούσα απ' την ιερά οδό και βλέποντας όλα τα πολυτελή αυτοκίνητα να έχουν καταλάβει τα πεζοδρόμια και κοιτάζοντας τον κόσμο έξω απ' τις πόρτες νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα με τις μπουζουκερί είναι αυτή η χυδαιότητα που μυρίζουν. οι απατεωνίσκοι, οι φοροφυγάδες, οι λοπωδύτες, τα βλαχαδερά, οι νεόπλουτοι, όλοι εκεί για να κάνουν το κομμάτι τους.

mahler76 είπε...

μα μπουζουκόβια είναι η Βίσση τι άλλο περίμενες?

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου bug!!
Συμφωνώ στο 90% από αυτά που ανάεφερες. Εγώ ήμουν λιγότερο "κακός" διότι δεν έχω δει και πολλά live στη ζωή μου και δεν έχω την "πείρα" να κρίνω καλά όπως εσύ, πάντως για δεύτερη φορά που την είδα εγώ την 'Αννα ήταν σε γενικές γραμμές μια χαρά αν εξαιρέσουμε που μιλάει μέσα στα τραγούδια και ορισμένα δεν τα ερμηνεύει σωστά...
Είμαι της άποψης ότι δεν έχασες απολύτως ΤΙΠΟΤΑ που έφυγες όταν β΄γηκε η Μαριώ διότι απο κει και πέρα το πρόγραμμα ήταν γενικά λαϊκό έως σκυλάδικο. Καλά έκανες και έφυγες... και εγώ θα έφευγα αλλά έμεινα για την παρέα.
Δυστυχώς φίλε μου, στην Ελλάδα πάντα χώνουν μέσα και τα μπουζούκια... τι να κάνουμε; Το πρώτο μέρος μέχρι να βγει η Μαριώ πιστεύω ότι αξιοπρεπές. Και τα νέα τραγούδια εκτός από το "Τάβλι" είναι μια χαρά. Ειδικά το "Εγώ σ'αγαπάω" μου έχει κολλήσει άγρια!
Νάσαι καλά :)

Adrianos είπε...

:-) ki egw pou elega na paw ta xristougenna na ti dw... alla ap' oti vlepw allou tha ton paw ton antra mou xa xa xa... kana kalo show gia prwtoxronia stin Athina?

musicbug είπε...

Na ton pas sto "X Factor Live Show" :-)) To mono pou axizei fetos LOL
Kalo vrady!!!!

giorgoStar είπε...

Να προτείνω και Αλ Τσαντήρι για να ανέβει η λίμπιντο της επίκρισης και η αποθέωσή της μέσα από εμμονές! Κι έτσι θα περάσει και αυτό το έτος γλυκά και φυσικά με ανεβασμένο πύχη και υψηλότατη αισθητική...

Gus B είπε...

Mia xara ta leei o Mr Music Bug!
Imoun stin parea tou ekeino to vrady&tan i prwti fora pou eida tin feromeni ws"apoluti"live!Fwnitika,borei na min itan sta kalutera tis(etyxe isws ekeini ti mera),alla auto de simainei oti den einai fwnara&oute itan i aitia na ksenerwsw!Fabulous akouga,fabulous diavaza,alla dystyxws fabulous den eida!Itan polu kalo se sxesi me alla ellinika palka,alla fabulous den itan dystyxws!To garoufalo pigaine&erxotan astamatita,me pathos&anidiotelia:KSENEEEEERAAAAAAA!
I Mariw akyri entelws...alla twra tha mou peite&oi Mple akyroi itan ,alla oi Mple itan autoi pou eswsan to athlio programma to opoio pigainoerxotan apo to pop sto tsifteteli kai toumbalin!Tziz-ass,pou leei kai enas THEOS!
Whatevah!Eutuxws itan fthino to eisitirio&den ta klaiw!Alla to kuriotero,eutuxws eixa apisteuti parea,opote o,pou&na pigaina mazi tis tha pernaga to idio teleia! :-)

And now a million dollars question:

Ma poioi athlioi petagan garoufala sti Tzwrtzia???
O Theos na dwsei!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Discover More

my website foreclosure defense attorney
Here is my website ; foreclosure law

Ανώνυμος είπε...

my link

Here is my weblog :: seo for attorneys
Here is my site : lawyer lead generation