Photobucket

21/11/09

Pandemonium!

Photobucket
Κι εκεί που ήμουν πεπεισμένος ότι δε θα πάω στους Pet Shop Boys και είχα στεναχωρεθεί, έρχεται χτες σπίτι μου ως από μηχανής θεός η φίλη μου η Τ. και μου λέει ότι κέρδισε σε διαγωνισμό tickets και δεν θα πάει. Έκανα σαν χαζό από τη χαρά μου!!! Ευχαριστώ πολύ ζουζουνάρα!!!!
Photobucket
Photobucket
Από τις 19:00 ήμουν στο Metropolitan Expo, το οποίο είναι μεν μεγάλος σαν χώρος αλλα δεν νομίζω ότι είναι και ο ιδανικότερος για συναυλίες. Παρ'όλα αυτά πήγα σχετικά μπροστά κι έβλεπα μια χαρά! Εξάλλου δεν λέει να είσαι στους PSB και να μη βλέπεις αυτά τα υπέροχα εφφέ!
Photobucket
Photobucket
Support group ήταν οι πολύ καλοί Tasman, και στις 21:45 κλείνουν τα φώτα και ξεκινάει το υπερθέαμα!
Το σκηνικό hi-tech, με πολλά εφφέ και κυρίως χρώματα. Οι εικόνες στις μεγάλες οθόνες να εναρμονίζονται με τη μουσική και τα τραγούδια και να δημιουργούν μια φανταστική ατμόσφαιρα λες και είναι βγαλμένη από χρωματιστό "ηλεκτρονικό" παραμύθι. Πραγματικά δεν μπορώ να τα περιγράψω με λόγια!
Photobucket
Photobucket
Η έναρξη γίνεται με το αριστουργηματικό "Heart" και στη συνέχεια με το αγαπημένο μου "Did you see me coming?" από το τελευταίο τους εξαιρετικό album "Yes".
Photobucket
Photobucket
"Pandemonium", "Can you forgive her?", "Love etc" (με το super video-clip να παίζει στις οθόνες), "Love comes quickly", "The way it used to be", "Go West", "Always on my mind", "Left to my own devices", "Suburbia", "New York City boy", "What have I done to deserve this?" (με την αξέχαστη Dusty Springfield να εμφανίζεται στην οθόνη) "Se a vida e", "All over the world", "It's a sin" (η καλύτερη στιγμή της συναυλίας), "Being boring" και "West End girls" είναι μερικά από τα κομμάτια που έπαιξαν οι Pet Shop Boys, καθώς και μια πολύ πετυχημένη μίξη του "Domino dancing" με το "Viva la vida" των Coldplay.
Photobucket
Photobucket
Μόνη μου ένσταση το section με τα low-tempo κομμάτια τους, τα οποία δε μπορούσε να τα υποστηρίξει φωνητικά ο Neil Tennant και κακά τα ψέματα δεν πάνε οι μπαλλάντες στους PSB όταν δίνουν τέτοια άψογα δείγματα elechropop (μου ήρθε σήμερα σαν λέξη, βγαίνει απο την electronic μουσική, το chroma και την pop :-p) στη μουσική.
Photobucket
Photobucket
Το "Pandemonium Tour" ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στην Αθήνα, και οι Pet Shop Boys παρ'όλο που έχουν περάσει τόσα χρόνια ακόμα "το'χουν" κι έχουν να δώσουν κι άλλα! Πάρτε μια γεύση από τις photos που έβγαλα, αν και δεν συγκρίνονται με τον παλμό του live:-) Κάντε κλικ πάνω τους για να τις δείτε μεγάλες!
Photobucket
Photobucket

11 bugged up:

mahler76 είπε...

αχ ζηλεύω.

Leviathan είπε...

Simeraaaaaa...epitelous ir8e i mera! 8a trela8o einai sigouro! Filiaaaa!

Ε.Α. είπε...

i (heart) Heart!

to poso sou pane oi synavlies, de legetai!

:D

Xaroumeno SouKou MusicBug & be always this excited!!!!

{.πavλος.} είπε...

htan superduper...kai emeis mprosta eimastan [aristera]...milame perfection in the making...x8es kai shmera einai psb weekend...mono aytous akouw...hugZz & kisses

[den evgala oute mia foto...hksera oti 8a vrw toses...kai edw...lol...apolaysa to 8eama!!!]

musicbug είπε...

mahler76: Krima pou den isoun! Tha sou arese poly, itan ypertheama!

Leviathan: Boy perimenw entyposeis ki apo sena e????

The Espressionist: To "Heart" einai kommatara! Ekana san trelos otan vgikan me ayto:-) Kali Kyriaki iliolousto agori:-)

{.π.}: Hey hey:-) Perfection de les tipota!!! Ki egw tous akouw synexeia kai katevasa ki ena dvd me ta video clips tous. Tempelakoooo, oute mia photo den evgales esy???
:-p

Unknown είπε...

Μόλις βρήκα το μπλογκ σου. Βρίσκομαι εκτός Ελλάδας και έσκασα από ζήλεια για τους Pet Shop Boys.
Τουλάχιστον πήρα γεύση από το μπλόγκ σου.
Thanks

musicbug είπε...

Krima pou exases ti synavlia! Itan pragnatika yperparagwgi! Apo tis kalyteres pouxw paei oson afora ta effe. Des kai merika videakia sto tube na mpeis perissotero sto klima afou den ta kataferes:-)
Kalo vrady, u welcome;-)

sCaTterBraiN είπε...

κι εγώ σαν τον bear ήμουν έξω και τους έχασα. πρέπει να ήταν καταπληκτική συναυλία - μου αρέσουν τόσο οι psb. super ανταπόκριση. καλή εβδομάδα!

musicbug είπε...

Thanx boy!!!
Kali evdomada kai se sena! Tha sou aresan sigoura an tous evlepes live since you're a pop fan:-)

Leviathan είπε...

Kalimeraaaaaa! :)

musicbug είπε...

Kalimera boy!!!! Perase sxedon mia vdomada apo ayto pou zisame me tous PSB!!:-)