Photobucket

27/11/09

The Fabulous Bouzoukerie Show!

Photobucket
Κι εκεί που πας στην Άννα για να δεις show, βλέπεις ξανά τα ίδια και τα ίδια!
Προσωπικά τα εφφέ, οι οθόνες, τα video του Καπουτζίδη που ήταν απλά οκ, εμένα δε μου λένε τίποτα αν η Άννα δεν ανταποκρίνεται σ'αυτά που περιμένω. Για show πήγα, σικ μπουζουκερί βγήκε!
Photobucket
Μόνο η έναρξη ήταν εντυπωσιακή, τα ντουέτα με τον Καρβέλα στην οθόνη, και το τέλος. Από κει και πέρα το χάος! Οι λουλουδούδες να ανεβαίνουν συνέχεια και να πετάνε λουλούδια, η Άννα να παίζει συνέχεια με τα τραπέζια και να μιλάει στα τραγούδια κατά τη διάρκεια τους, κάτι το οποίο μου την σπάει απίστευτα! Δεν είναι δυνατόν να λες το "Πράγματα" που είναι για χωρισμό ή το ερωτικότατο "Ένα σου λέω ένα" κι εσύ να χαζοπαίζεις με τα τραπέζια και να μιλάς. Που πήγε η ερμηνεύτρια Άννα?
Photobucket
Μπορεί να είναι κούκλα ακόμα, να την αγαπώ και να'χει ακόμα φωνάρα, αλλά τι να το κάνεις όταν δεν έχεις να δώσεις κάτι άλλο? Υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην την ξαναδώ σε μαγαζί αν πραγματικά δεν έχει κάτι καινούριο να πει.
Photobucket
Ο Γιώργος Σαμπάνης ήταν απλά καλός, χωρίς όμως το πάθος και τη φωνή που είχα δει την προηγούμενη φορά που τον είχα παρακολουθήσει μόνο του σε club, αλλά με την ίδια ενέργεια που σε ξεσηκώνει!
Photobucket
Και πάμε στους ΜΠΛΕ και την Τζώρτζια, που κατά γενική ομολογία ήταν θεά! Όλοι είχαν να πούνε μόνο καλά λόγια και σίγουρα έκλεψε την παράσταση από την Άννα κι απ'όλους. Όσες φορές και να την δω live, που τους Μπλε τους έχω δει πάνω από 15 φορές, δε μ'έχει απογοητεύσει ποτέ! Φωνάρα, απίστευτη σκηνική θεατρική παρουσία, και το μαγαζί να παραληρεί! Δεν είναι όμως τραγική εικόνα να τραγουδάει το "Κόντρα" και το "Πιάνω φωτιά" με την Άννα, και να της πετάνε γαρδένιες? Γέλασα πάρα πολύ! Μα τι καγκουριά πια αυτή με τα λουλούδια, ποτέ δεν το κατάλαβα πραγματικά! Να πετάς στον Χριστοδουλόπουλο ή στον Καρρά οκ, αλλά στην Τζώρτζια??? Kωμικοτραγικό :-)
Photobucket
Κι αφού μου είχαν πει ότι δεν έχει τις Πέμπτες λαικό πρόγραμμα, να'σου η Μαριώ σε μια καρέκλα με την Άννα! Εννοείται έγινα κι εγώ και η παρέα μου Λούης και την κάναμε με ελαφρά! Standard θα ξαναβγήκε μετά μόνη της για να πει παλιά κομμάτια, αλλά αν είναι να περιμένουμε μέχρι τις 4 να ακούσουμε τα καλά (που τους μισούς θα τους έχει δίωξει η Μαριώ) τότε δεν είναι καλή η διαμόρφωση του προγράμματος. Προσωπική άποψη καθαρά!
Photobucket
Πολύ κρίμα πάντως! Εκεί που πας όλο χαρά να δεις show, και κυρίως να είσαι με παρέα που δεν έχουν δει ποτέ την Άννα live και να βλέπουν όλο αυτό το μπουζουκοτσίρκο λογικό μετά να λένε κακίες και να μην την έχουν σε εκτίμηση. Και λέω κρίμα, γιατί η Άννα δεν το αξίζει αυτό! Απλά δεν ρισκάρει αρκετά και αναλώνεται στα ίδια και τα ίδια! Still loving her όμως ε??? Αυτό δεν αλλάζει με τίποτα!
Photobucket
Εννοείται ότι υπήρχαν καλές στιγμές όπως η καταπληκτική έναρξη με το "Fabulous", τα ντουέτα με τον Καρβέλα, το disco μέρος με το "Kαλημέρα καινούρια μου αγάπη" και "Όσο έχω φωνή", το "Έχω τόσα να θυμάμαι", η ερμηνεία της στο "Δώδεκα" που ήταν τέλεια, το dance medley με "Αγάπη υπερβολική", "Κραυγή", "Είσαι", "Nylon" και φυσικά "Στην πυρά". Πέρασα τέλεια αλλά δεν ήταν η Άννα και το show που περίμενα.
Photobucket

21/11/09

Pandemonium!

Photobucket
Κι εκεί που ήμουν πεπεισμένος ότι δε θα πάω στους Pet Shop Boys και είχα στεναχωρεθεί, έρχεται χτες σπίτι μου ως από μηχανής θεός η φίλη μου η Τ. και μου λέει ότι κέρδισε σε διαγωνισμό tickets και δεν θα πάει. Έκανα σαν χαζό από τη χαρά μου!!! Ευχαριστώ πολύ ζουζουνάρα!!!!
Photobucket
Photobucket
Από τις 19:00 ήμουν στο Metropolitan Expo, το οποίο είναι μεν μεγάλος σαν χώρος αλλα δεν νομίζω ότι είναι και ο ιδανικότερος για συναυλίες. Παρ'όλα αυτά πήγα σχετικά μπροστά κι έβλεπα μια χαρά! Εξάλλου δεν λέει να είσαι στους PSB και να μη βλέπεις αυτά τα υπέροχα εφφέ!
Photobucket
Photobucket
Support group ήταν οι πολύ καλοί Tasman, και στις 21:45 κλείνουν τα φώτα και ξεκινάει το υπερθέαμα!
Το σκηνικό hi-tech, με πολλά εφφέ και κυρίως χρώματα. Οι εικόνες στις μεγάλες οθόνες να εναρμονίζονται με τη μουσική και τα τραγούδια και να δημιουργούν μια φανταστική ατμόσφαιρα λες και είναι βγαλμένη από χρωματιστό "ηλεκτρονικό" παραμύθι. Πραγματικά δεν μπορώ να τα περιγράψω με λόγια!
Photobucket
Photobucket
Η έναρξη γίνεται με το αριστουργηματικό "Heart" και στη συνέχεια με το αγαπημένο μου "Did you see me coming?" από το τελευταίο τους εξαιρετικό album "Yes".
Photobucket
Photobucket
"Pandemonium", "Can you forgive her?", "Love etc" (με το super video-clip να παίζει στις οθόνες), "Love comes quickly", "The way it used to be", "Go West", "Always on my mind", "Left to my own devices", "Suburbia", "New York City boy", "What have I done to deserve this?" (με την αξέχαστη Dusty Springfield να εμφανίζεται στην οθόνη) "Se a vida e", "All over the world", "It's a sin" (η καλύτερη στιγμή της συναυλίας), "Being boring" και "West End girls" είναι μερικά από τα κομμάτια που έπαιξαν οι Pet Shop Boys, καθώς και μια πολύ πετυχημένη μίξη του "Domino dancing" με το "Viva la vida" των Coldplay.
Photobucket
Photobucket
Μόνη μου ένσταση το section με τα low-tempo κομμάτια τους, τα οποία δε μπορούσε να τα υποστηρίξει φωνητικά ο Neil Tennant και κακά τα ψέματα δεν πάνε οι μπαλλάντες στους PSB όταν δίνουν τέτοια άψογα δείγματα elechropop (μου ήρθε σήμερα σαν λέξη, βγαίνει απο την electronic μουσική, το chroma και την pop :-p) στη μουσική.
Photobucket
Photobucket
Το "Pandemonium Tour" ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στην Αθήνα, και οι Pet Shop Boys παρ'όλο που έχουν περάσει τόσα χρόνια ακόμα "το'χουν" κι έχουν να δώσουν κι άλλα! Πάρτε μια γεύση από τις photos που έβγαλα, αν και δεν συγκρίνονται με τον παλμό του live:-) Κάντε κλικ πάνω τους για να τις δείτε μεγάλες!
Photobucket
Photobucket

15/11/09

Mika-llery

Photobucket
Ο Mika είναι μια ιδιαίτερη πάστα ανθρώπου και καλλιτέχνη. Με καταγωγή από το Λίβανο, αλλά μένει μόνιμα στο Λονδίνο όπου και σπούδασε. Στο σχολείο όλοι τον κορόιδευαν, τον χτυπούσαν και αναγκάστηκε να κάνει home-schooling. Έχει δυσλεξία αλλά ποτέ δεν το έβαλε κάτω. Είναι εκκεντρικός, pop, πολύχρωμος, τρελός, εκφραστικός, με μια αφέλεια και παιδικότητα, και φωνή που είτε λατρεύεις είτε μισείς. Πέρα από δύο καταπληκτικά album που έχει κυκλοφορήσει: "Life in cartoon motion" (2007) και "The boy who knew too much" (2009), o Mika έχει ζωγραφίσει ο ίδιος (με μια βοήθεια από την αδερφή του) τα εξώφυλλα των album και singles του, τα οποία είναι πραγματικά υπέροχα, θυμίζουν παιδικά παραμύθια αλλά και καθημερινές ιστορίες μέσα από τον πολύχρωμο του κόσμο! Sit back and enjoy!
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Photobucket

9/11/09

Beyonce Beyond words!

Photobucket
Τι να πρωτογράψω γι'αυτή την εμπειρία που έζησα σήμερα βλέποντας την Beyonce live στο ΟΑΚΑ. Ας ξεκινήσω με την φωνή της η οποία σε ανατριχιάζει και είναι κάτι το μαγικό. Πολύ καλύτερη κι από το cd! Να πω για το πώς χορεύει? Η γυναίκα μιλάει με το σώμα και την έκφρασή της, είναι λες κι έχει καταπιεί τη μουσική και το ρυθμό και τα εξωτερικεύει μέσα απ'τα τραγούδια της. Έχει μια απίστευτη δυναμική και ηλεκτρισμό που σε παρασέρνει μαζί της με την πρώτη.
Photobucket
Η επαφή της με το κοινό ήταν ανέλπιστα καλή αν σκεφτεί κανείς το απόμακρο προφίλ που μοιάζει να έχει. Καμία σχέση όμως! Έπαιζε συνέχεια και μας μιλούσε με ζεστασιά. Κάτι που μου έκανε φοβερή εντύπωση είναι ότι τραγουδάει σε κάθε της συναυλία το "Happy birthday" για να τιμήσει όσους πέρασαν τα γενέθλια τους μαζί της.

Photobucket
Η επιλογή των τραγουδιών πολύ καλή, με μόνη μου διαφωνία η απουσία της μεγάλης της επιτυχίας "Deja vu" και το "Sweet dreams" το οποίο έπαιξε μόνο σε video. Κατά τ'άλλα η Beyonce έδωσε τον καλύτερο της εαυτό, άλλοτε με r'n'b anthems όπως το εναρκτήριο "Crazy in love", "Naughty girl", "Baby boy", "Video phone", "Radio", "Irreplaceable", "Upgrade u"το medley από Destiny's Child και φυσικά με το "Single ladies (put a ring on it)", κι άλλοτε με απίστευτες ερμηνείες όπως το "Smash into you" στο οποίο φαινόταν να αναδύεται από τη θάλασσα, το νέο της single "Broken-hearted girl", το συγκλονιστικό "Listen" από το musical "Dreamgirls", "If I were a boy" (στο οποίο έκανε ένα φοβερό bridge με το "You oughta know" της Αlanis) και η φοβερή διασκευή στο κλασικό "Ave Maria" δεμένο με το "Angel" της Sarah McLachlan και ντυμένη νύφη.
Photobucket
H συναυλία έκλεισε με το εξαιρετικό "Halo" κι ένα tribute στον Michael Jackson, με το κοινό να παραληρεί μέσα στο κατάμεστο στάδιο. Η συναυλία τελείωσε, όμως εγώ θα την σκέφτομαι για πολλά χρόνια ακόμα. Ήδη καταχωρήθηκε στο φάκελο "οι καλύτερες συναυλίες της ζωής μου". Δεν είναι και λίγο να βλέπεις ζωντανά μια από τις πιο hot και καλύτερες γυναικείες φωνές και παρουσίες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής! Ελπίζω η "I am...Tour" να κυκλοφορήσει σε dvd, και να περιέχει κι όλα αυτά τα απίστευτα video που έπαιζαν κατά τη διάρκεια της συναυλίας. Οι photos αυτή τη φορά δεν είναι και ότι καλύτερο, i did my best όμως γιατί ήμουν μακριά! Πατήστε πάνω τους για να τις δείτε πιο μεγάλες.
Photobucket
Κωνσταντίνε ευχαριστώ για όλα! Θησέα, Σοφία, Άλκη, Λουίζα we had a blast!!! A true moment of happiness!
Photobucket
Photobucket