Photobucket

17/5/10

ΕΥΣΤΑΘΙΑ live @ Almaz
Είναι πολύ καλό παιδί, λατρέψτε την!

UPDATE: Ακούστε το νέο κομμάτι της ΕΥΣΤΑΘΙΑΣ "Είναι πολύ καλό παιδί" εδώ!

Το Αlmaz στο Γκάζι έχει γεμίσει με κόσμο και περιμένουμε πως και πως ν'ανέβει στη σκηνή η απίστευτη μορφή που λέγεται Ευσταθία! Όσες φορές κι αν την έχω δει live πραγματικά δεν την χορταίνω!
Photobucket
Το στυλ της, το ύφος της, η πόρωσή της όταν τραγουδάει, τα μικρά intro και οι ιστορίες που λέει πριν από κάποιο τραγούδι, είναι όλα τα λεφτά! Ακόμα και να μην είσαι fan, σε παρασύρει και σε κάνει να το καταδιασκεδάζεις μαζί της! Φαντάσου αναγνώστη μου εγώ που την λατρεύω και την γουστάρω τρελά πως ένιωθα :-)
Photobucket
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με το καλοκαιρινό sensation του "Κάτι θα συμβεί", και συνέχισε με γνωστά hits της και κομμάτια από τα 2 τελευταία album, καθώς και ολοκαίνουρια από το νέο cd που βγαίνει σε λίγες μέρες από τη Lyra, από τα οποία ξεχώρισα το "Είναι πολύ καλό παιδί" το οποίο σε ξεσηκώνει και σε ανεβάζει με τη μουσική και το ρυθμό του, και είχε πρωτοπαρουσιάσει πριν μερικές βδομάδες στο Ράδιο Αρβύλα.
Photobucket
Η Ευσταθία στα live της πάντα διασκευάζει γνωστά τραγούδια με τον δικό της τρόπο! Κάπως έτσι έκανε με το "Κρουαζιέρα" του Βαγγέλη Γερμανού, το οποίο τραγούδησε εξαιρετικά στα Ιταλικά, και στην συνέχεια τα "Oh Carol" (με την προσθήκη του "Oh Carol you fuckin' bitch!"), Gainsbourg, Αττίκ, "Ταμπακιέρα", "Πάρε πασά μου" και φυσικά το "Δε μιλάμε" του Πασχάλη Τερζή.
Photobucket
Δε θα ξεχάσω τον χαμό που έγινε όταν τραγούδησε το "Λάτρεψε με", "Όλα αλλάζουν" (ο ύμνος του κερατωμένου), "Δεν υπήρξες ποτέ", "Σήμερα", "Κάποτε", "Θέλω να ερωτευτώ".
Photobucket
Οι κορυφαίες όμως στιγμές ήταν όταν μας διηγήθηκε την ιστορία της Πόπης και της Γεωργίας, όπου δούλευαν στην εταιρεία του άντρα της πρώτης και ερωτεύτηκαν τρελά! Και αμέσως μετά "Θέλει μαγκιά"! Μόνο μου παράπονο ότι δεν είπε κανένα κομμάτι από το πρώτο της album "Το φιλανθρωπικό γκαλά", ούτε καν το "Σ'ευχαριστώ".
Photobucket
Δε μπορώ όμως να μην αναφέρω ότι είπε και το πολύ πολύ αγαπημένο μου "Τα σιρόπια" στο οποίο βρίζει ανελέητα. Όσοι το ξέραμε είχαμε πορωθεί, κι όσοι το άκουγαν για πρώτη φορά είχαν φρικάρει στο άκουσμα του "Είσαι πουτάνα, είσαι καριόλα, στο λέω εγώ πολύ καριόλα! κλπ". :-)
To πρόγραμμα έκλεισε με το κομμάτι που με έχει σημαδέψει κι όποτε το ακούω με συγκινεί και με κάνει να βουρκώνω, και φυσικά μιλάω για το "Χωρίς εσένα".
Ένα θα πω πριν κλείσω: Πέρασα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ! Το καταδιασκεδάσαμε όλοι και κυρίως ξεχαστήκαμε απ'όλα αυτά τα σκατά που συμβαίνουν τελευταία. Αν πετύχετε κάπου την Ευσταθία live μην την χάσετε! Είναι σίγουρο ότι θα κολλήσετε!
Photobucket

10 bugged up:

Skouliki είπε...

την εχω ακουσει στην τηλεοραση σε κατι εκπομπες
ειναι καλη
ζωντανα δεν ετυχε να την δω

φιλακια

the writer είπε...

Εγώ θυμάμαι που κάποτε είχα δει κάποια video της στο gtv παλιά. Δεν έχουμε πολλές τέτοιες παρουσίες στην Ελλάδα.

Gus B είπε...

Zouzouneee!Teleies fotos!Egw den pira ti mixani mazi mou giati ithela na ti roufiksw!PRAGMATIKA EINAI MIA THEA!
Akompleksaristi,fwnara,artista!
Porwthika trela kai xoreva aneleita se polla kommatia!Ekei omws pou LYSSAKSA itan sta Siropia giati to kommati auto apla den uparxei!Den perimena me tipota na to pei kai me to pou bainei i eisagwgi TRELATHIKA!Thanks gia tin prosklisi!PERASA TELEIAAAAAA!
Agapw Eustathia!
Mmmmmmmmmmmuak!!! <3

sCaTterBraiN είπε...

τέλειο το ρεπορτάζ και το αλμάζ. μα να μην την έχω ακούσει ποτέ; πάω να βρω κανένα κομμάτι στο youtube.
καλησπέρα!

mADman είπε...

Πραγματικά πολύ καλό όλο το live!!! Χύμαρος η Ευταθία (με Ι και όχι με ΕΙ που το είχα γράψει κατά λάθος μια φορά ... χαχαχα) με γλώσσα, στίχο και μαγκιά που τσακίζει κόκκαλα και με μουσικές που σε κάνουν να χορεύεις χωρίς να το καταλαβαίνεις!

Τι κι αν μας ποδοπάταγαν οι περαδοθατζήδες στον πραγματικά πολύ στενό διάδρομο του bar, τι κι αν τα ποτά ήταν σκατά ... το πρόγραμμα κυριολεκτικά με ρούφηξε από την πρώτη νότα!!!

Bug δε βλέπω να γράφεις κάτι για τις guest εμφανίσεις-έκπληξη της βραδυάς (Ηρώ Σαία και Ειρήνη Χαριτίδου)... δε γούσταρες ή τα ξέχασες;;;

Άντε και στο επόμενο live (ελπίζω) σύντομα!!!

musicbug είπε...

Skouliki: Axizei na asxolitheis parapanw mazi tis kai na akouseis ta cd tis arxika pou einai kai ta 3 ena ki ena! An ti deis kai zwntana i tin petyxeis kapou de tha xaseis!

the writer: Einai apo tis pio aythormites, xyma parousies pou exoume kai tis axizei poly megalyteri epityxia, an ki exei epityxia etsi ki alliws mias kai opou tragoudaei ginete katastasi apisteyti.

Gus B: Thea de les tipota!!! Poso to diaskedasame! Perasa teleia ki egw! Thanx!!! "Ta siropia" ymnos!!! Agapame, telos!!!

sCaTterBraiN: Apokleiete na min tin exeis akousei pote! Tha se malwsw :-) Einai i ellinida Lily Allen! Kalispera boy!!!

mADman: Hey hey boy!!! Opws to les, xymaros!!! De mporeis na tin vlepeis kai na min diaskedazeis, einai morfi! Tis kopelies den tis anefera giati entaksei den trelathika kiolas, eixa lyssaksei gia Efstathia :-p

GZ είπε...

off topic: Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πέρασε 1 +1/2 περίπου χρόνος από το post με τα σιρόπια και τις τσούλες!!! Θα έλεγα πως ήταν το Σεπτέμβριο, άντε το καλοκαίρι!

Ανώνυμος είπε...

την έχω ακούσει στην τηλεόραση...
έχει πολύ έξυπνους στίχους στα τραγούδια της, πάντως.

http://inderscribable.blogspot.com/

U.S. είπε...

φαν δεν είμαι, αλλά έχει κάτι που σε μαγνητίζει...
και μπορείς να την παρακολουθήσεις άνετα! έχει και την πλάκα της βέβαια με το όλο στυλάκι :P

Leviathan είπε...

einai iperoxi!!!! maresei poli! :) kalisperaaaaaa! :)