Photobucket

10/6/10

Τελικά υπάρχει ελπίδα στο νέο ελληνικό τραγούδι!
Greek Dream Team

Κι εκεί που νομίζουμε ότι η καλή ελληνική ποπ και ροκ μουσική έχει πεθάνει ή παρακμάσει έρχονται νέα ταλέντα και δίνουν το φιλί της ζωής!
Here comes the Dream Team:

ROUS
# Το όνομά του Γιώργος Γεωργιάδης.
# Το πατρικό του είναι Ρουσσέτος, αλλά όταν μια καθηγήτρια του στην Ιταλία που σπούδαζε τον φώναξε με το πιο σύντομο Rous, έμελλε να γίνει το παρατσούκλι του μέχρι σήμερα.
# Οι επιρροές του είναι ο Bob Dylan, Beatles, Radiohead, Tim Buckley, Elliott Smith.
# Έγινε γνωστός από το μουσικό portal Jumping Fish της Cosmote, όπου ήταν και καλλιτέχνης του μήνα.
# Έκανε μεγάλη αίσθηση με το "Εξαιρέσεις" το οποίο έκανε τεράστια επιτυχία.
# Τον Μάρτιο κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ "-->(+)(-)<--", το οποίο εκτός από το εκπληκτικό "Εξαιρέσεις" περιλαμβάνει "14 ροκ ιστορίες" όπως λέει κι ο ίδιος, από τις οποίες ξεχώρισα το εξαιρετικό "Λένε", τις "Μαριονέτες", "Βουτιά στο κενό", "Κόκκινο φως".
# Επίσημο site: http://www.myspace.com/r0us
Photobucket


ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΑΒΑΡΗΣ

@ Για 6 χρόνια (2001-2007) σπούδαζε φωνητική, αρμονία και ορθοφωνία στο Εθνικό Ωδείο, ενώ παράλληλα έκανε και πολλά live σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας, με ρεπερτόριο από Μάνο Χατζιδάκι και Ορφέα Περίδη μέχρι James Blunt και Chris Isaak, και με "όπλα" το πιάνο και την κιθάρα του.
@ Τον Μάιο του 2008 ταξίδεψε μέχρι το Τόκυο για να τραγουδήσει στο πανεπιστήμιο του Keio.
@ Έχει γνωρίσει και συνεργαστεί με ονόματα όπως η Καλλιόπη Βέττα, Δήμητρα Γαλάνη, Βασίλη Καζούλη, Μίλτο Πασχαλίδη κ.α.
@ Αισθαντική, ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή, με το πρώτο του album "Όλα είναι νερό" να κυκλοφορεί αυτές τις μέρες, με την υποστήριξη του Μελωδία 99.2, όπου έστειλε ένα demo στο σταθμό και αγαπήθηκε τόσο, μέχρι που έφτασε στα γραφεία της Minos-EMI.
@ Ακούγοντας το cd του δεν μπορείς να μην παρασυρθείς σε αυτό το "χείμαρρο" συναισθημάτων που βγάζει με τις ερμηνείες, τη μουσική και το στίχο. Ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη κι ένα πραγματικά εξαιρετικό debut album. Ξεχώρισα το "Τίποτα", "Βήματα", "Το τρόλλευ της ευτυχίας", "Τραγούδια απλά", "Στο τέλος", "Το κορίτσι της βροχής", "Χιόνι πυκνό", "Παιχνίδι", "Βαρκελώνη", "Όλα είναι νερό"...μήπως τελικά να τα πω όλα? :-)
@ Επίσημο site: http://www.myspace.com/steliosdavarismusic
Photobucket


MONIKA

* Δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις μιας και είναι η κορυφαία εκπρόσωπος της νέας ελληνικής alternative σκηνής.
* Το όνομά της είναι Μόνικα Χριστοδούλου.
* Μεγάλωσε στο Καρπενήσι.
* Στα 5 της άρχιζε να παίζει πρώτη φορά πιάνο, ενώ στα 10 πήρε την πρώτη της κιθάρα, επίσης ξέρει να παίζει σαξόφωνο, τσέλο και ακορντεόν.
* Είναι φοιτήτρια στο Μαθηματικό στον τρίτο χρόνο.
* Επιρροές: Mάνος Χατζιδάκις, Ennio Morricone, Beatles, Antony & the Johnsons, Yann Tiersen, Morrissey, Radiohead, Madonna κ.α.
* Στα 16 έπαιξε στο "Ρόδον" με τους Raining Pleasure, όπου αποθεώθηκε.
* Με το πρώτο της αριστουργηματικό album "Avatar" τo 2008, έκανε αίσθηση κι ήταν talk of the town. Το album έγινε χρυσό κι έβγαλε δύο μεγάλες επιτυχίες, "Over the hill" και "Babe".
* Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το νέο της album "Exit", το οποίο είναι μια αντάξια συνέχεια του "Avatar", με την λυρικότητα, τους στίχους, την ερμηνεία και τη μουσική που δε σε αφήνει ασυγκίνητο. Ξεχώρισα το "Yes I do" που ο ήχος του μπουζουκιού το απογειώνει, "Ca commence bien", "Not enough", "Take a little bit of me", "Away from my land", "Never".
* Επίσημο site: http://www.myspace.com/monikarides
Photobucket


ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ

~ Την λατρεύω! Η φωνή της και οι ερμηνείες της με ανατριχιάζουν! Από τις πολλά υποσχόμενες νέες φωνές του έντεχνου κι όχι μόνο τραγουδιού.
~ Γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα και σπούδασε πολιτική ανάλυση στη Νομική.
~ Το big break ήρθε το 2004 όταν συμμετείχε στη Δεύτερη Ακρόαση της δισκογραφικής εταιρείας Μικρή Άρκτος, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις και πήρε μέρος με δύο κομμάτια στον δίσκο "Δεύτερη Ακρόαση της Μικρής Άρκτου", ένα από τα οποία είναι το αριστουργηματικό "Ασπιρίνη".
~ Το 2005 κυκλοφορεί το debut album "Εκατό μικρές ανάσες", το οποίο πήρε πολύ θετικές κριτικές, ενώ το 2006 συμμετέχει στο soundtrack "Πεθαίνοντας στην Αθήνα" του Σταμάτη Κραουνάκη.
~ Το 2007 κυκλοφορεί το cd-single "Εν λευκώ" το οποίο εντυπωσίασε κι άρχισε να κάνει μεγάλη αίσθηση πια η Νατάσσα Μποφίλιου. Σε μουσική Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, με τους οποίους συνεργάζεται πιστά μέχρι και και σήμερα.
~ Το 2008 έρχεται το αλμπουμ "Μέχρι το τέλος" με το οποίο την αγάπησα, το οποίο έλαβε διθυραμβικές κριτικές, με τα εξαιρετικά live της Νατάσσας να μεγαλώνουν όλο και πιο πολύ το κοινό της. Το αλμπουμ εκτος των άλλων συμπεριλαμβάνει και την υπέρτατη μπαλάντα "Σ'έχω βρει και σε χάνω"
~ Το 2009 έρχεται το cd-single "Τρία μυστικά", για να φτάσουμε στο 2010 με το νέο πολύ καλό αλμπουμ "Εισιτήρια διπλά", το οποίο για άλλη μια φορά απέσπασε θετικές κριτικές, με "Το μέτρημα" να αγαπιέται με πάθος. Επίσης ξεχώρησα: "Το αστέρι μου", "Σε ξεχώρισα", "Το τέλος στο σαλόνι", "Οι ομπρέλες του Demy", "Ο λύκος", "Το ραντεβού".
~ Επίσημο site: http://www.myspace.com/natassabofiliou
Photobucket

15 bugged up:

{.πavλος.} είπε...

i like!

kalispera mr. bug :)

Skouliki είπε...

ωραια αναρτηση με καλες πληροφοριες
! φιλια

GZ είπε...

Απ' όλους αυτούς μόνο τη Μόνικα και το Rous ξέρω...και η πρώτη είναι πολύ καλή. Talk of the town ναι, αλλά πότε έγιναν επιτυχία τα τραγούδια της?

musicbug είπε...

{.πavλος.}: :-) Kalispera!!!

Skouliki: Thanx!!!

GZ: Eidika to "Over the hill" akougotan pantou sta radiofwna, paizotan se MAD, MTV, to "Babe" ekane mikroteri epityxia alla akoustike ki ayto arketa.

sCaTterBraiN είπε...

καλησπέρα, τους 3 από τους 4 τους ήξερα. τον δάβαρη όχι, αλλά από τη φωτογραφία φαίνεται εξαιρετικός τραγουδιστής...
;-)
καλημέρα!

Leviathan είπε...

kapoious de tous ixera!!! xairomai pou kati kalo paei na ginei!!! :) kalimeraaaaaa my music friend! :) filiaaa!

musicbug είπε...

sCaTterBraiN: Xaxaxa:-) Ntropi:-p Pantws kai oi 4 exoun kati, axizei na tous akouseis. Kalimeraaaa

Leviathan: Ki egw xairomai pou akoma vgenoun axiologa onomata kai douleies. Kalimeraaaaaaaaaaaaaaa

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ:))
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΤΕΛΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Καλως σε βρήκα!

Ξερω Rous και Μονικα!

Αγαπημένοι και οι δυο!

musicbug είπε...

JK O SKROYTZAKOS: Kalispera ki apo mena!!! Kali ypoloipi vdomada!!!

Merlin: Welcome!!! Welcome!!! :-) Xairomai pou sou aresoun, axizei n'asxolitheis kai me tous allous dyo, einai poly axiologoi. Kalo apogevma

mahler76 είπε...

συγνώμη, αυτή η Μόνικα για την οποία μας έχουν σπάσει τον πούτσο τόσον καιρό είναι Ελληνίδα????

musicbug είπε...

Pio ellinida de ginetai:-) Toulaxiston mas ta prizoun gia kapoia pou axizei.

Ε.Α. είπε...

tou sygklonismou kai oi tesseris!

yliko gia to repeat!

mega kalispera my Music Genius & guests! :)

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ.ΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ:)))ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ.

musicbug είπε...

*jingle all the way!: De les tipota!!! Eyxaristw poly gia to promo tou Steliou Davari pou mou esteiles, xari s'esena ton ematha kai agapisa to cd tou!!! Kalo vrady my favourite boy

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS: Kali nea evdomada!!! Polla filia