Photobucket

7/6/10

See without prejudice!
Athens Pride 2010: The music

Χτες το βράδυ παραβρέθηκα στο Athens Pride 2010, μετά από προτροπή φίλων, κι αφού είδα ποια ονόματα θα εμφανιζόντουσαν ως guest. Όχι μόνο δεν το μετάνιωσα, αντιθέτως το καταευχαριστήθηκα! Τόσα χρώματα, τόση ακομπλεξαρία, τόσοι χαρούμενοι άνθρωποι, ένιωσα πραγματικά σα να με έβγαλαν από το κλουβί μου και δε με ένοιαζε τίποτα, ελεύθερος! Αλλά γιατί να πρέπει να γίνεται πάντα ένα Pride για να νιώσουμε ελεύθεροι? Γιατί μόνο μία μέρα το χρόνο να δηλώνουμε "Έι, ξέρετε είμαστε κι εμείς εδώ, υπάρχουμε παντού". Γιατί να υπάρχει τόσος ρατσισμός? Ειδικά από παιδιά της γενιάς μου το βρίσκω τραγικό! Εγώ όμως είμαι εδώ για να μιλήσω για μουσική!!! Κι από events και guests ήταν πραγματικά μοναδικά! Θα το διαπιστώσετε κι από τις photos παρακάτω (πατήστε πάνω τους για να τις δείτε σε μεγάλο μέγεθος).
Photobucket

ΕΛΕΝΗ ΛΟΥΚΑ
Όπου γάμος και χαρά η Λενιώ πρώτη! Δε της ξεφεύγει τίποτα! Δεν ξέρω αν πιο πολύ ψοφάει για τον Jesus ή για την δημοσιότητα, σίγουρα όμως το απολαμβάνει. Μια χαρά με την τζην φουστίτσα και την γάμπα Μαραντόνα. Είναι cult, τελείωσε!
Photobucket

ΤΑΜΤΑ
Βγήκε με το "Θάρρος ή αλήθεια", με απίστευτο look, παρουσία και παρουσίαση, έπειτα ερμήνευσε το νέο της κομμάτι "Φωτιά" και τέλος το "Σ'όποιον αρέσει" με το οποίο ξεσήκωσε τους πάντες. Αφού μας κατέπληξε και την χειροκροτούσαμε για ώρα, κήρυξε την έναρξη της παρέλασης.
Photobucket
Photobucket
Photobucket

JUST FOR FUN!!!
Photobucket

ΕΥΣΤΑΘΙΑ
Την Ευσταθία την αγαπώ, το'χω πει πολλές φορές! Είναι δροσερή, φρέσκια, fun, μούρη, δε σε αφήνει ποτέ αδιάφορο! Βγήκε με το απίστευτο "Λάτρεψέ με" και στη συνέχεια ερμήνευσε τη νέα της επιτυχία "Είναι πολύ καλό παιδί" για να κλείσει με το καλοκαιρινό "Κάτι θα συμβεί" και με την ευχή της για "Χαρά στα σκέλια" μας αυτό το καλοκαίρι, έφυγε και μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.
Photobucket
Photobucket

VEGAS feat. SHAYA
Μια συμβουλή για την Shaya: Σε είδα να καπνίζεις σα φουγάρο στα παρασκήνια, εκτός του ότι δε σου πάει, είδες πως σου έκανε τη φωνή! Το διαπιστώσαμε όλοι όταν ακούγαμε τις γκαρίλες και τα βραχνιάσματα.
Photobucket

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟΣ
Συμπαθέστατος αλλά sorry που θα το πω, είναι ατάλαντος. Πέρα από τις eurotrash διασκευές στο "Σήμερα" και "Σ'όποιον αρέσουμε" (Hello, it's 2010, η μουσική εξελίσσεται), δεν έχει καμία ταυτότητα σαν καλλιτέχνης.
Photobucket

VERKA SERDUCHKA
Μεγάλη έκπληξη η παρουσία του, δεν είχε ανακοινωθεί πουθενά ότι θα'ναι ο φοβερός και τρομερός Verka, που το 2007 είχε συμμετάσχει στη Eurovision με την Ουκρανία και το θρυλικό "Dancing lasha tumbai". Δεν ξεχνιέται τέτοια εμφάνιση! Είχε τρελό γέλιο, σίφουνας σκέτος και με αυτό το γνωστό αστεράκι σήμα κατατεθέν. Σίγουρα μια από τις καλύτερες στιγμές!
Photobucket
Photobucket
Photobucket

"ΚΟΥΚΛΕΣ" GIRL
Θεά!!! Την έκανε ΙΔΙΑ όμως την Άννα Βίσση στο "Fabulous", πολύ γέλιο αλλά μας ξεσήκωσε κιόλας με τον αέρα της. Pride χωρίς Άννα δε γίνεται!!!
Photobucket
Photobucket

ΕΥΑ ΚΟΥΜΑΡΙΑΝΟΥ
Απλά τρομακτική ως Lady GaGa! Σα να έβλεπα τον Freddy Krueger σε τρανς εκδοχή. Συν ότι δεν είχε ιδέα τι τραγουδούσε, έλεγε άλλα ντ'άλλα. Όπως είπε κι ένας φίλος μου, σαν Βραζιλιάνικη σαπουνόπερα ήταν :-) Decadence, αλλά είχε την πλάκα του!
Photobucket

VEGAS
Oι Vegas δεν είναι τυχαίο που κάνουν τόσο μεγάλη επιτυχία. Έχουν μια μοναδική ενέργεια και σε παρασύρουν μαζί τους. Εκτός απο δικές τους επιτυχίες και το νέο τους single "Μη σταματάς", ερμήνευσαν μοναδικά ελληνικές και ξένες επιτυχίες. Σίγουρα οι Vegas αποτέλεσαν ένα από τα ατού της βραδιάς!
Photobucket
Photobucket

SHAYA
Tην περίμενα καλύτερη και φωνητικά αλλά κι ως τραγούδια. Αυτά που παρουσίασε εντελώς αδιάφορα. Πάντως πρέπει να παραδεχτώ ότι είναι super το νέο look και κουκλάρα!
Photobucket

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ
Τι να πω γι'αυτή τη γυναίκα? Για τα υπέροχα λόγια που είπε? Για το πόσο χαρούμενη ήταν που συμμετείχε? Την υπέροχη φωνή της στο live, που την αδικεί στα studio κομμάτια της? Πάντα την συμπαθούσα κι ας είμαι αυστηρός μαζί της, επειδή ξέρω τι μπορεί να κάνει και σε τι αναλώνεται, όμως χτες την αγάπησα πραγματικά! Μπορεί να είπε 5 κομμάτια όμως ήταν αρκετά για να μας παρασύρουν! "Πόρτα για τον ουρανό", "Gigolo", "Αν ήσουν αγάπη", "Πυροτεχνήματα", "Τρελή καρδιά"
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!
Photobucket

13 bugged up:

b|a|s|n\i/a είπε...

και του χρόνου! και κάθε μέρα!
έχουν γίνει αρκετά βήματα επιτέλους
μα θέλουμε ακόμα πολύ δρόμο!
τουλάχιστον κάτι αλλάζει. και αλλάζει θετικά.
απίστευτη η τάμτα! απίστευτη!
φιλιά πολλά! καλημέρα!

mahler76 είπε...

και του χρόνου με Πέγκυ Ζήνα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

sCaTterBraiN είπε...

και του χρόνου!
:-)

Skouliki είπε...

δεν εχει τυχει να παω ποτε αν και θελω
του χρονου ισως
φιλια

musicbug είπε...

b|a|s|n\i/a: Exoun ginei vimata ontws, an kai theloume douleia akoma. Egw etrema min dw cameres tou Star, Alter klp. H Tamta thea!!! Kisses, tin kalispera mou!

mahler76: Ki egw me panw stin parelasi "Pegky Zina, twn Gay i loumpina" :-p

sCaTterBraiN: Kai tou xronou guest emfanisi apo ton sCaTterBraiN ;-)

Skouliki: Fetos itan apisteyta, ena ateleioto xrwmatisto party. Kalo apogevma!!!

Unknown είπε...

Αντε και του χρόνου να είμαι κι εγώ

plimper74 είπε...

Mpravo giannako...Teleia..Perasame kai emeis apo ekei en wra Xatzinasiou
Atalantos pragmatika :))
Kai tou xronou :))

Gus B είπε...

Perasame teleiaaaaaaaaaaaa!!!
Itan katapliktika kai tou xronou AKOMA KALUTERA!Me Xatzinasio kai poios den ksenerwse!I Koukla-Vissi THEA!Alla akoma pio thea i ELENAAAAAAA!Ante sto epomeno Pride euxomai na einai kai to Kalomoiraki mou! :))))))

Leviathan είπε...

eida sti tv auta pou eipe i paparizou kai bravo tis pragmatika!!!!! :) kai tou xronou loipon!! :) kali evdomada!! :) kiss!

musicbug είπε...

bear: Ante ante:-)

plimper74: Entelws atalantos, ara prolavate ton Verka ;-) Kai tou xronou, filiaaaaa

Gus B: Apla teleiaaa?? Super itan! Kai den to perimena, pigena ligo me diathesi periergi alla telika den to metaniosa katholou! Helena thea! Teleiose! Filiaaaaaaaaaaaa

Leviathan: Megalose Skandinavia ti perimeneis, san tis katines tis dikes mas einai?:-) Kali vdomada!!! Filia!!!

the writer είπε...

Η Λουκά φαντάζομαι πως θα ήρθε για να πει βλακείες, τι πρωτότυπο! Ποιόν θα βγάλεις σατανιστή πάλι Ελενίτσα; Αυτή η φωτογραφία με το σκυλί είναι πολύ αστεία! Έχω κι εγώ ένα σκυλί τέτοιας ράτσας. Καλά,τον Verka Serduchka που τον θυμήθηκαν; Τέσπα, καλά που κάνουν τέτοιες εκδηλώσεις. Η μουσική μπορεί να τους ενώσει όλους, αλλά το ζήτημα είναι ενωμένοι κάθε ημέρα. Αυτό το μύνημα θέλει να περάσει η εκδήλωση, να μας προτρέψει να νιώθουμε ελεύθεροι ανεξάρτητα των προτιμήσεων μας

osatyros είπε...

Kala h Louka einai ola ta lefta!!! Akous ekei gampa Marantona... Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!!!!! Kai tou xronou brotha!!

Ε.Α. είπε...

your blog must (simply Must) be hosted in a magazine!

telos.-

you're a god, we tell! :P