Photobucket

28/8/10

Είναι αλλού, είναι απ'αλλού...
την λένε Θεοδοσία Τσάτσου

Photobucket
Η γυναίκα αυτή είναι πραγματικά απόκοσμη, δεν υπάρχει απλά! Ένιωσα τόσο, μα τόσο τυχερός που την είδα στη συναυλία της στο
Αττικό Άλσος Γαλατσίου.
Photobucket
Η φωνή της για μένα είναι από τις καλύτερες rock and blues φωνές που έχει η Ελλάδα, και live είναι ακόμα καλύτερη! Αυτό το μέταλλο, αυτή η χροιά, η θεατρικότητα, η τσαχπινιά, το παιχνίδι στα τραγούδια την κάνει μοναδική.
Photobucket
Τραγούδησε για περίπου 2 ώρες, σε ένα κατάμεστο θέατρο, με ενθουσιώδες κοινό, κι εκείνη έδειξε να το χαίρεται πολύ.
Photobucket
Με εμφάνιση femme fatale, η
Θεοδοσία Τσάτσου μας χάρισε 2 αξέχαστες ώρες ερμηνεύοντας κομμάτια από το τελευταίο της πολύ ενδιαφέρον album "Α Γαπήσου" (με αγαπημένα τα "Απόψε δε θα κοιμηθώ", "Babalou", "Είσαι το τέλειο παιδί") και , επιτυχίες της όπως "Στη θάλασσα", "Που να'σαι τώρα", "Ζωή", "Επαφή", "Let the music", "Σε θέλω", "Μόνο για κείνη μη μου λες".
Photobucket
Photobucket
Επίσης ερμήνευσε κάποιες διασκευές πάντα με τον δικό της τρόπο, το "
Feelin' good" της Nina Simone το οποίο το έσκισε κυριολεκτικά, "Ain't no sunshine", "Love to love you baby" και άλλα, ενώ στο encore ερμήνευσε εξαιρετικά το "What's up" των 4 Non Blondes, με τον κόσμο να έχει κατέβει από τις κερκίδες και να κάθεται κοντά της σιγοτραγουδώντας.
Photobucket
Photobucket
Φυσικά δε θα μπορούσε να παραλείψει από το setlist ένα σημαντικό κομμάτι στην καριέρα της, τους
Μπλε, με τους οποίους έγινε γνωστή. Με το άκουσμα των "Νιώθω ενοχές", "Εσύ δε ζεις πουθενά", "Σ'αγαπώ" και "Φοβάμαι" ο κόσμος παραληρούσε κι όχι άδικα.
Photobucket
Photobucket
Ήταν πραγματικά μαγικά, ειδικά για μένα που την θαυμάζω χρόνια και δεν είχα καταφέρει να την δω ποτέ ζωντανά. Είναι μεγάλη εμπειρία να βλέπεις αυτή τη γυναίκα live, είναι τιμή μας να την έχουμε στην Ελλάδα. Μετά τη συναυλία, γνωρίζοντας την από κοντά είδα και πόσο γλυκό κι αυθόρμητο πλάσμα είναι. Για να μάθετε τα πάντα για την Θεοδοσία επισκεφτείτε το: www.tsatsou.com
Έτσι μαγεμένος, σας αφήνω να χαζέψετε τις φωτογραφίες.
Photobucket


Σας παραθέτω πιο κάτω ένα video που έφτιαξα για το κομμάτι της Θεοδοσίας "Ωρίωνας", ελπίζω να σας αρεσει!

5 bugged up:

Ε.Α. είπε...

για άλλη μία φορά συνειδητοποιώ πως οι συναυλίες είναι το φυσικό σου περιβάλλον! χεχε!
AWSOME CONCERT COVERAGE MusicBug extraordinaire !!!
Χαρούμενο & μουσικό & θαλασσί ΣουΚου! ;-)

Leviathan είπε...

einai apisteuti!!!!!! :) fonara!!! :) kali evdomadaaa! :) kiss kiss!

Skouliki είπε...

ναι ειναι πολυ καλη !!! δεν το συζηταμε αστερακι !!

U.S. είπε...

την είχα δει live πριν πολλά χρόνια, σε μια συναυλία γεμάτη κόσμο. εξαιρετική ήταν, έκτοτε έχασα τα βήματά της. δυστυχώς!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΛΑ.