Photobucket

7/11/10

Metropolis @ Mall: Grand Opening
OtherView, Mark Angelo feat. Shaya, Vegas, Playmen, Έλενα Παπαρίζου

Από μικρός θυμάμαι όταν έπαιρνα χαρτζιλίκι πήγαινα κατευθείαν στην Πανεπιστημίου στα Metropolis κι αγόραζα singles και albums με το κιλό. Πραγματικά ήταν και είναι ο ναός μου :-) Όπως καταλαβαίνετε δε θα μπορούσα να λείψω από τα εγκαίνια του αγαπημένου μου δισκοπωλείου που άνοιξε στο Mall πριν λίγες μέρες. Μπορεί την Παρασκευή να μην κατάφερα να πάω, όμως την Πέμπτη με τους OtherView, Mark Angelo feat. Shaya και Vegas έγινε χαμός στη σκηνή, όπως φυσικά και το Σάββατο το απόγευμα με τους Playmen και την απονομή πλατινένιου δίσκου στην Έλενα Παπαρίζου για το "Γύρω από τ'όνειρο".

OTHERVIEW
Photobucket
Στους OtherView έχω ξανακάνει αφιέρωμα μέσα από το blog αλλά δεν τους είχα ξαναδεί live. Μπορώ να πω ότι ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Τα παιδιά παίζουν απίστευτη μουσική, και η τραγουδίστριά τους Κρυσταλία έχει κρυστάλλινη φωνή και μια πολύ δυνατή παρουσία. Εκτός από τις επιτυχίες τους "La Luna", "So Long" και "Κάνε Με", έπαιξαν κομμάτια pop και dance σε διασκευές, από Madonna μέχρι το αγαπημένο μου club anthem "Let me be your fantasy". Φοβερή ενέργεια, με μια τραγουδίστρια που δε σε αφήνει καθόλου αδιάφορο μιας κι εκτός από πανέμορφη έχει απίστευτη φωνή και σκηνική παρουσία.
Photobucket

MARK ANGELO feat. SHAYA
Photobucket
Ο Mark Angelo φέτος έχει κάνει μεγάλη αίσθηση. Κι όχι άδικα μιας κι έβγαλε έναν πολύ καλό dance δίσκο, και μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς με το "Far from everything" που ερμηνεύει η Shaya. Συμπαθέστατη παρουσία ο Mark Angelo, με πολύ καλό και ανεβαστικό setlist, και με την Shaya στα καλύτερα της, φωνάρα κι εκρηκτική παρουσία.
Photobucket

VEGAS

Photobucket
Photobucket
Για τους Vegas έχω πει πολλές φορές πόσο μου αρέσουν και πόσο καλά και θετικά νιώθω ακούγοντας τα κομμάτια τους. Στα live τους είναι 100 φορές πιο feel good και σε παρασύρουν από την αρχή μέχρι το τέλος. Η Μελίνα θεά, φοβερό στυλάκι, με μια ωραία τρέλα και πολύ καλή φωνή, και ο Zeraw αρχηγός μεγάλος! Εκτός από γνωστά pop, r'n'b και dance hits ερμήνευσαν τις μεγάλες τους επιτυχίες "Μη σταματάς", "Τους πονάει", "Ήρθε η στιγμή" και "Αρχίζει το πάρτυ", καθώς και το νέο τους hit δια χειρός Mark Angelo (αδερφού της Μελίνας) "Μη σε νοιάζει" το οποίο σύντομα θα βγει και σε video.
Photobucket

PLAYMEN
Photobucket
Οι Playmen είναι απλά άπαιχτοι! Για 1 ώρα και κάτι ξεσήκωσαν το χώρο και το κοινό με ένα εντυπωσιακό dj set με τις μεγαλύτερες ξένες επιτυχίες, φοβερά remixes που έχουν κάνει στο "Don't Speak" των No Doubt, "Love Song" των Cure με τη φωνή της MIA, "Wonderful Life" των Hurts μαζί με το "Tell Me Why" των Supermode κ.α., καθώς και τις μεγάλες τους επιτυχίες "Feel Your Love" και "Together Forever (Φυσικά Μαζί)" το οποίο έδωσε τη σκυτάλη στην Έλενα και την απονομή του πλατινένιου δίσκου.

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ
Photobucket
Μπορεί το "Γύρω από τ'όνειρο" να μην είναι η καλύτερη της δουλειά, όμως είναι ένας δίσκος παραπάνω από καλός που άξιζε την επιτυχία που έχει. Ο δίσκος πούλησε 160.000 αντίτυπα μαζί με την εφημερίδα που κυκλοφόρησε αλλά και τα δισκοπωλεία, κι έγινε επάξια πλατινένιος.
Photobucket
Photobucket
Η
Έλενα πολύ απλά ντυμένη, με χαρά μικρού κοριτσιού "γέμισε" τον χώρο με το χαμόγελο της και την παρουσία της και φανερά κατενθουσιασμένη παρέλαβε την πλατίνα μαζί με τους συντελεστές. Ο κόσμος δε σταματούσε να φωνάζει το όνομά της και φλας άστραφταν από παντού. Τραγούδησε τέλεια acapella το ρεφρέν από το νέο της single "Γύρνα με στο χτες", και μ'αυτή την όμορφη νότα έκλεισαν τα εγκαίνια των Metropolis κι εγώ ως ρεπόρτερ για το blog :-) Njoy the photos!
Photobucket

2 bugged up:

Leviathan είπε...

otan imoun sti 8essaloniki imoun taktikos pelatis...megali poikilia kai poli kales times!!! ta cd pados kai tote kai tora me to kilo ta agorazo... :) ta filia mou!

Leviathan είπε...

kali evdomadaaaaaaaaa! kiss! kiss!!! :)