Photobucket

14/2/11

Ωδή στον Άγιο Μπακούριο!
Άγιε Βαλεντίνε τον πούλο!

5 λόγοι γιατί ο Άγιος Μπακούριος είναι πιο cool!
Photobucket

1. Γλιτώνεις λεφτά από σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς (ίου!), τριαντάφυλλα, αρκούδια, μπαλόνια, cheesy κάρτες. Με τα ίδια λεφτά πάρε μια κούτα προφυλακτικά και δώστα σε ερωτευμένους λέγοντας "αυτά από μένα, για να πάτε να γαμηθείτε!". Ο Άγιος Μπακούριος είναι γαμάτος!


2. Παραπάνω από τα μισά ζευγάρια που θα γιορτάσουν φέτος, του χρόνου ίδια μέρα θα έχουν χωρίσει ή θα'χουν πεθάνει από έρωτα. Οπότε γιατί να ξοδεύεις τσάμπα τα ερωτόνια σου σε μια μέρα? Μοίρασέ τα στην ατμόσφαιρα. Δες το σαν τάμα στον Άγιο Μπακούριο!


3. Μάζεψε τα συμπακούρικα φιλαράκια σου και πήγαινε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Πιτσίλισε με νερά όσους βρεις στο δρόμο να κρατάνε ξενέρωτα δωράκια, κι αν δεν έχει νερά έχε καβάτζα καμιά νερόμπομπα. Ο Άγιος Μπακούριος θέλει να διασκεδάζεις και να το ευχαριστιέσαι!


4. Όλοι σου οι φίλοι είναι ζευγάρια? Άρχισε να τους κάνεις να νιώθουν άσχημα που δεν είναι μπακούρια, αναθεματίζοντας τα ελληνικά τραγούδια που χάρη σ'αυτούς έχουν γεμίσει από ξενέρωτες μελωδίες και στίχους για αγάπες, έρωτες, χωρισμούς κλπ. Πείσε τους ότι αυτοί φταίνε που κάνει καριέρα ο Πλούταρχος. Ο Άγιος Μπακούριος είναι ροκ!


5. Κάποια στιγμή θα ερωτευτείς κι εσύ, θα χάσεις τον εαυτό σου, θα γίνεις απάλευτος από αγάπη και θα ξεχάσεις τ'όνομά σου. Μην ανησυχείς όμως, ο Άγιος Μπακούριος θα έρθει να σε βρει και πάλι για να σου θυμίσει ποιος είσαι κι ότι τίποτα δεν κρατάει για πάντα, γιατί at the end όλοι μόνοι μας είμαστε τελικά. Who cares όμως? Το ταξίδι μετράει ;-)

Επίσης μπορείτε να διαβάσετε το παραλήρημα μου το 2009 στο άρθρο "Αν δεις τον Άγιο Βαλεντίνο, να του πεις ότι ο Άι Γαμ**** είναι πιο δημοφιλής απ'αυτόν!"
Photobucket

8 bugged up:

turigr είπε...

Χαχαχα! Πολύ καλό!!! Αλλά δεν μας είπες... πότε γιορτάζει ο Άγιος Μπακούριος;

mahler76 είπε...

o Άγιος Μπακούριος χαχαχαχαχα

turigr είπε...

Νομίζω ότι το παρακάτω ταιριάζει σε όσα αναφέρεις:
http://www.youtube.com/watch?v=1d1xnsmcYiU

Θράσος είπε...

Και εγώ του Αγίου Μπακούριου γιορτάζω. Ντροπή μας.

Leviathan είπε...

eisai foveros xexe!! :) ta filia mou kai kalo sou vradi!!! :)

Ανώνυμος είπε...

Woah! I'm really enjoying the template/theme of this website. It's ѕimple, yet effеctivе.

A lot of times it's tough to get that "perfect balance" between usability and visual appeal. I must say that you'vе done a superb job ωith this.
In adԁition, thе blоg loadѕ ѕuper quick fоr me on Sаfari.

Outstanding Blоg!

my web page: battery operated cars kids

Ανώνυμος είπε...

ωonԁeгful ρoints аltogether,
you јust гeceived a new rеader.
What would you rеcommenԁ in regaгds tο уour
submit that you made some days in the past?
Any certain?

Αlso visit mу web-site; ringing in the ears causes

Ανώνυμος είπε...

I know this if off toрic but I'm looking into starting my own weblog and was curious what all is needed to get setup? I'm assuming having a blog liκe yours wοulԁ
cost a pгеtty pеnny? I'm not very internet savvy so I'm not 100%
ροsitive. Any suggestions or аdvice would be gгeatly apprеciated.

Thank you

My web sіte :: how to get bigger boobs naturally