Photobucket

18/2/11

BugTV Music News!
Ό,τι συμβαίνει στη μουσική αυτή τη στιγμή!

Μάθετε τι συμβαίνει στo πλανήτη μουσική αυτή την περίοδο μέσα από το μουσικό δελτίο του BugTV! Παίρνουμε βαθιά ανάσα και ξεκινάμε!
Photobucket
# Σχεδόν έτοιμο το νέο άλμπουμ της Beyonce, και παράλληλα θα πρωταγωνιστήσει στη διασκευή του "A star is born" σκηνοθεσίας του Clint Eastwood.

# Oι Lady Antebellum σάρωσαν τα Grammy με 5 βραβεία για το άλμπουμ και τραγούδι τους "Need you now".

# H Aretha Franklin μετά από τη σοβαρή εγχείρηση που έκανε, ανάρρωσε κι ετοιμάζεται και παλι για συναυλίες και ίσως ένα νέο δίσκο.

# Η Lady GaGa σαρώνει τα charts του κόσμου (και στην Ελλάδα) με το "Born this way" και πέτυχε το χιλιοστό #1 στην ιστορία των charts του Billboard.

# H Adele σκίζει με το τελευταίο της άλμπουμ "21" καθώς και με τα τραγούδια "Rolling in the deep" και "Someone like you", αν δεν το έχετε ακούσει ακόμα το άλμπουμ shame on you!

# H Duffy κυκλοφορεί το νέο της single από το "Endlessly" με τίτλο "My Boy".

# Η Celine Dion επιστρέφει και πάλι στο Λας Βέγκας για άλλα τρία χρόνια και θα τραγουδήσει το "Smile" στα φετινά Oscar καθώς παίζει το video με όσους έφυγαν από τη ζωή το 2010.

# Το επόμενο single της Lady GaGa θα λέγεται "Judas".

# Άλλοι το διαλύουν το μαγαζάκι (White Stripes, LCD Soundsystem, Streets) κι άλλοι επανενώνονται (Steps, Blue, Girls Aloud, Soundgarden).

# Η Rihanna τα πήρε στο κρανίο επειδή οι υπεύθυνοι του BBC μετονόμασαν τη νέα της επιτυχία "S&M" σε "Come on" επειδή τους φάνηκε προκλητικό!
Photobucket
# Οι fans του Justin Bieber, που είναι μεγάλα μαλακιστήρια, βανδάλισαν τη σελίδα της Εsperanza Spalding στην Wikipedia, επειδή τόλμησε να κερδίσει εκείνη το Grammy πρωτοεμφανιζόμενου κι όχι ο Lurpak Boy.

# O Moby επέστρεψε με νέο τραγούδι ("Be the one") από το νέα ταινία του Ράσελ Κρόου "The next three days". Νέο άλμπουμ "Destroyed" στις 16 Μαίου.

# Η Amy Winehouse θα εμφανιστεί στο Ejekt Festival στις 22 Ιουνίου, κι ελπίζουμε να μη τη γιουχάρουν όπως στο Ντουμπάϊ. Α! Θα είναι κι ο Moby την ίδια μέρα!

# Το νέο άλμπουμ των Ραδιοκέφαλων (Radiohead) ονομάζεται "The King of Limbs" και κυκλοφορεί στις 19 του μήνα.

# Η JLo θα κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ "Love?" στις 29 Μαρτίου, με επίσημο single το "On the floor" που κάνει sample από το "Lambada".

# Oι Roxette σκίζουν στα album charts των i-Tunes της Ευρώπης με το "Charm School" και σε πολλά charts είναι με 2-3 άλμπουμ στην καθησιά τους!

# Η βρωμιάρα (Ke$ha) στεναχωρήθηκε που την σνόμπαραν στα Grammy και δεν είχε ούτε μία υποψηφιότητα. Αν θες να πάρεις μέρος πέθανε για να σε βάλουν στο tribute video!

# H Jennifer Hudson μετά από την οικογενειακή τραγωδία που πέρασε πριν λίγο καιρό, βγάζει νέο άλμπουμ ("I remember me") και single ("Where you at").

# Βγήκε το "Burlesque" κι όλοι το έθαψαν, αλλά είναι μια χαρά ταινία! Φωνάρα η Aguilera, θεά η Cher, μια ευχάριστη ταινία που περνάς καλά και ξεχνιέσαι.

# Οι Nightwish ανακοίνωσαν ότι βγάζουν νέο άλμπουμ πολύ σύντομα! Το 2012! Ο τίτλος του "Imaginarium"

# Το νέο single της νέας μου πόρωσης (Bruno Mars) θα είναι το "The lazy song" μέσα από το "Doo-wops & hooligans" που ήταν #1 στα καλύτερα άλμπουμ του 2010 στο chart του Music Bug :-p

# O Slash δηλώνει πως αν του ζητήσει συγνώμη ο Axl θα επέστρεφε στους Guns n'Roses, αλλά ο Axl τον έγραψε στα @@ του και τον ακύρωσε κανονικά!

# Ο Lenny Kravitz βγάζει στις 20 του μήνα το νέο του single "Come on get it", μέσα από το νέο του άλμπουμ "Black and white America" που θα έχει βγει μέχρι το καλοκαίρι.

# "Έφυγε" ο μεγάλος Gary Moore! RIP
Photobucket
# Οι Hurts κυκλοφορούν ακόμα ένα single από το εξαιρετικό "Happiness", το υπέροχο "Sunday".

# H Beth Ditto τραγουδάει σε επίδειξη εσωρούχων, και κυκλοφορεί το πρώτο της σόλο ΕΡ με πρώτο single το "I wrote the book".

# H Shakira έβγαλε επιτέλους νέο video clip για το "Sale el sol". Κι αν νομίζετε ότι θα τη δείτε να λικνίζει το σώμα και το κωλαράκι ατυχήσατε, είναι μπαλάντα!

# Το νέο single του Michael Jackson μέσα από το "Michael" είναι το εκρηκτικό "Hollywood tonight".

# H Melanie C και Gloria Estefan επιστρέφουν με νέα άλμπουμ τα οποία θα είναι χορευτικά!

# Oι Aerosmith ετοιμάζουν πυρετωδώς το νέο τους άλμπουμ το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά!

# Οι γκόμενες που έσκιζαν τα ρούχα τους για τον Jonathan Knight των New Kids on the Block τώρα τραβάνε τα βυζιά τους μιας και δήλωσε πως είναι gay.

# O Usher έχει επιστρατεύσει τους David Guetta και Swedish House Mafia για να δώσουν ευρωπαικό αέρα στο επερχόμενο άλμπουμ του.

# Οι αγαπημένοι Within Temptation κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ "The unforgiving" στις 28 Μαρτίου, με πρώτο επίσημο single το "Faster"!

# Η Αyo με εκνεύριζε απίστευτα με το "Down on my knees" αλλα το νέο της single "I'm gonna dance" fucks and hits!

# Γνωρίστε την Clare Maguire, που χαρακτηρίστηκε ως η νέα Annie Lennox, το single "The last dance" προσφέρεται για ατελείωτο λιώσιμο, ενώ το πρώτο άλμπουμ "Light after dark" έρχεται τέλη του μήνα.

# Ο Christian TV είναι ένας νεαρός από την Αμερική. Έχει κάνει ήδη κατάσταση και θόρυβο με το "When she turns 18" και σύντομα έρχεται το πρώτο του άλμπουμ.

# Οι Take That κυκλοφορούν το "Kidz" μέσα από το πολυπλατινένιο άλμπουμ τους "Progress" που κάνει ρεκόρ πωλήσεων στην Αγγλία.

# Θυμηθείτε αυτό το όνομα: Chase & Status και ακούστε το "Blind Faith" και θα καταλάβετε γιατί θα γίνουν μεγάλο όνομα! Το άλμπουμ τους "No more idols" κυκλοφορεί!

# Τον Μάρτιο κυκλοφορεί το νέο single της Robyn "Call your girlfriend" από το dance αριστούργημα "Body Talk".
Photobucket

11 bugged up:

Gus B είπε...

SOK!Ti ematha Thee mou!Oi Steps?Ksana mazi???WOW!
Den tin kserw tin Εsperanza Spalding, alla AUTOMATA TIN AGAPWWWWWW!
MAKARI na einai kalo to album tis Mel C!
Jonathan Knight gay???Poios DEN TO IKSEREEE? :p
Agapw BugTV!!!Euxomai na min paizei polles diafimiseis omws... :p
Mmmmmmmmmakia zouzouneeeeee!

mADman είπε...

Καλά αυτό δεν είναι blog ... το Smash Hits σε ultra power version είναι!

3 σχόλια:

1. To 21 της Adele είναι α-π-ί-θ-α-ν-ο με κορυφαίο για μένα το λατρεμένο μου Love song!!!!

2. To Burlesque ήταν μια αηδία και μισή και σε κατηγορώ ότι τα παίρνεις απο την Αγγουλέρα για να λες τα καλά λόγια που λες :-P

3. Για το All the lovers της Kylie που το απαγόρευσε το ΕΣΡ τα έμαθες;;; Τζίζας!!!

Φιλιά πολλά και περιμένουμε νεότερα!!!

Ε.Α. είπε...

just had an inforgasm! EISAI THEOS LEME!
Epomeno bima: H Ekfonisi OLOU AYTOU TOU YLIKOU!
Demo recording gia radiofono stin athina!
eeeeeeeela kai bgeneis ston aera se 5'' lemeeee!!!

Xaroumeno frisasun musicbug & guests!

Kai pagkosmia eirini!

musicbug είπε...

Gus B: Kαθόλου διαφημίσεις, pure music and nothing more! Thanx τρελόπαιδο!!!

mADman: Ναι, το διάβασα για το βίντεο της Kylie και το βρήκα απλά τραγικό! Δε θέλω να το σκέφτομαι γιατί εκνευρίζομαι! Μια χαρά ήταν το Burlesque, οκ κλισέ σαν πλοκή αλλά πολύ ευχάριστο, και το σκοπό του τον πετυχαίνει, άσε που είναι super το soundtrack!

*jingle all the way!: Thanks sunny boy! Καλό weekend εύχομαι! 9 και σήμερα ;-)

giorgoStar είπε...

Πωπω ήταν όντως τόσα πολλά που δεν προλαβαίνω να σχολιάσω! Αναμένω Gaga-Beyonce για αρχή (Μεγάλες αγάπες). Χαίρομαι για Roxette που πάνε καλά, θα'θελα να ακούσω και MelC και Nightwish Και Within επίσης!! Adele εξαιρετικότατος δίσκος το 21 από την αρχή μέχρι το τέλος του, το Burlesque επίσης το αγαπώ για αυτό που είναι και για τις αγαπημένες Xtina + Cher (γιατί περιμένουν όλοι από musicals, νοήματα Lars Von Trier ακόμη δεν έχω καταλάβει), για Celine το ξέραμε το περιμέναμε και μάλλον ξεκινάμε να μαζεύουμε λεφτά για LAs Vegas ;) Moby και Winehouse δεν είναι καθόλου κακό, αρκεί να μπορεί να αποδώσει η δόλια - τον άλλο δεν τονε φοβάμαι (θα έρθει και Θεσσαλονίκη). Περιμένω και J.Lo γιατί τη συμπαθώ γι'αυτό που είναι και ό,τι έχει διαρρεύσει ή κυκλοφορήσει από το LOVE είναι πολύ ενδιαφέρον (Μου άρεσε κι ένα που λέει Story of my life).
Rihannes,Keshes, Biebera και αυτά τα βλακώδη ούτε καν τα ακουμπώ. Α προτιμώ Blue από Take That και Sugababes από Girls aloud και Atomic kitten-άσχετο...
Για ό,τι άλλο αναμένουμε και σχολιάζουμε!!!

Ανώνυμος είπε...

οι fans του justin πιθανοτατα ειναι στην ηλικια του οποτε καταλαβαινεις...
απογοητευση η καινουργια Gaga,σαρωνει λογω κεκτημενης ταχυτητας,επειδη ηταν τοσο πολυαναμενομενο το κομματι,αν συνεχισει να βγαζει τετοιες μετριοτητες δεν προκειται να ξανασαρωσει..
Η Amy για λυπηση πια..
Εσυ αν ησουνα η Kesha θα περιμενες να προταθεις κ για δλδ??
Οσο για axl,slash,gloria estefan,mel c & aerosmith,χαιρομαι που ζουν γτ δεν ημουν σιγουρος
Απογοητευση το τελευταιο των Ραδιοκεφαλων,βεβαια δωσαν τοσες δισκαρες που δεν εχει σημασια πια...

Ανώνυμος είπε...

my latest blog post

Here is my website :: leads for lawyers
My web site - lawyer leads

Ανώνυμος είπε...

Positioning Website Design with Website positioning in Birmingham

Here is my weblog :: legal leads
My site ... legal leads

Ανώνυμος είπε...

May I sіmply sаy what a соmfоrt to find a ρerson that really undеrstands what they aгe talκing about oνer thе іntеrnet.
You certainly гealizе how to bring a ρгοblem to light and makе it
importаnt. More people ѕhould checκ thіѕ
out and understаnԁ thіs ѕide of the story.

I сan't believe you are not more popular given that you surely possess the gift.

Take a look at my blog treatment for tinnitus

Ανώνυμος είπε...

Ηello juѕt wаntеd to giνe you
a quiсκ heads up and let you know a few of the рictures aren't loading properly. I'm not sure why but I think іts a linking іssue.
I've tried it in two different internet browsers and both show the same results.

Look at my website; how to get rid of pregnancy heartburn
Also see my webpage > heartburn treatment

Ανώνυμος είπε...

Right now it looks like BlogEngine іѕ the top blogging platform out therе гight now.
(from what I've read) Is that what you are using on your blog?

my homepage ... how to get bigger boobs naturally