Photobucket

17/3/11

KYLIE Aphrodite: Les Folies World Tour
Ο φίλος μου ο Πάνος μιλάει για την εμπειρία που έζησε στο Παρίσι!

O καλός μου φίλος Πάνος Λαμπρόπουλος ταξίδεψε στο Παρίσι για να παρακολουθήσει τη μεγάλη συναυλία της Kylie Minogue στις 15 Μαρτίου στα πλαίσια της "Aphrodite: Les Folies World Tour". Ο Πάνος μοιράστηκε μαζί μας τις εντυπώσεις του μέσα από το παρακάτω κείμενο, καθώς και τις φωτογραφίες που τράβηξε (πατήστε πάνω για να τις δείτε σε μεγάλο μέγεθος).

Ευχαριστώ πολύ boy!!!!

Photobucket

"Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο διήμερο απο αυτό που πέρασα! Ένα διήμερο γεμάτο με KYLIE MINOGUE και ΠΑΡΙΣΙ! Σίγουρα εάν στο ταξίδι μου για να δω την Kylie είχα μαζι μου καλούς φίλους όπως ο musicbug τότε η εμπειρία θα έφτανε άλλα επίπεδα, παρ’όλα αυτά έζησα μοναδικές στιγμές που δε θα ξεχάσω ποτέ!

Photobucket

Τα φώτα σβήνουν και μπροστά στα μάτια μας εμφανίζεται ένας αρχαιοελληνικός ναός, ένας ναος αντάξιος της θεάς Αφροδίτης κάτω απ’την επιφάνεια της θάλασσας, με εντυπωσιακά videos ανάμεσα από τους κίονες του και με χορευτές να καλούν στην επιφάνεια τη «θεά» Kylie η οποια εμφανίζεται αναδυόμενη μέσα σε ένα τεράστιο χρυσό κοχύλι.

Photobucket

Το κοινό πολύ θερμό δε σταματά να χειροκροτά και να φωνάζει μέχρι το τέλος. Ένα show που τα είχε όλα: υπέροχα backdrop videos, ταλαντούχους χορευτές και ακροβάτες, μια Κylie γλυκιά και επικοινωνιακή αλλά και ένα setlist απο τα καλύτερα των tour της αφού περιελάμβανε σχεδόν όλες τις μεγάλες της επιτυχίες καθώς και 11 απο τα 12 τραγούδια του τελευταίου της album Aphrodite”:

"Aphrodite", "The One", "Wow", "Illusion", "I Believe in You", "Cupid Boy", "Spinning Around", "Get Outta My Way", "What Do I Have to Do?", "Everything Is Beautiful", "Slow", "Confide in Me", "Can't Get You Out of My Head", "In My Arms", "Looking For an Angel", "Closer", "There Must Be an Angel (Playing with My Heart)", "Love at First Sight"/"Can't Beat the Feeling", "If You Don't Love Me", "Better the Devil You Know", "Put Your Hands Up (If You Feel Love)", "On a Night Like This" (Contains elements of "Heaven"), “All the lovers”.

Photobucket

Minus στη βραδυά αυτή μου είναι πραγματικά δύσκολο να βρω αφού πιστεύω ότι ήταν ίσως η καλύτερή της tour μέχρι σήμερα, ωστόσο θα μπορούσα να πω ότι δε μου άρεσε η rock version του “Can’t get you out of my head” το οποιο δεν ανέβασε το κοινό όπως θα έκανε η original version.

Photobucket

Highlights της βραδιάς: η τέλεια jazz cabaret version του "Slow", το "Closer" και το "There must be an angel (playing with my heart)" των Eurythmics, τα 2 requested songs ("Υour disco needs you", "Βetter than today") τα οποία είναι εκτός setlist και φυσικά το φινάλε το οποίο ήταν λαμπερό, εντυπωσιακό, και ίσως ό,τι πιο όμορφο έχω δει, με συντριβάνια από αληθινό νερό στη σκηνή, πίδακες νερού στους διαδρόμους και στο roundabout, και την Kylie να ερμηνεύει τα "On a night like this" και "All the lovers".

Photobucket

Photobucket

Αγαπώ πολύ τη Κylie και βλέποντάς τη ζωντανά για δεύτερη φορά επιβεβαίωσα την άποψη μου οτι είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ποπ μουσική και ότι θα έπρεπε να έχει πολύ μεγαλύτερη ανταπόκριση και ειδικά στο αμερικανικό κοινό.

Photobucket

Μια αξέχαστη συναυλία, μια αξέχαστη εμπειρία που ήμουν τυχερός που την έζησα και που πραγματικά πιστεύω οτι ήταν ό,τι καλύτερο έχω δει!!"

Photobucket

4 bugged up:

mADman είπε...

Aaaxxxxx ... με τις περιγραφές και τις φωτογραφίες θα μείνουμε Bug!!! Κρίμα που δε μας επισκέπτεται αυτή τη φορά το Κylάκι :(

Adrianos είπε...

to skeftomouna na paw (kai koita na deis pou tin eixa edw konta sti Barcelona prin apo mia evdomada) alla den piga...
afti ti stigmi kleinw eisitiria gia na tin dw sto Londino stis 11 Aprili... Me epeises :-)
Thanks kai tha sas pw entypwseis
Filia

Ανώνυμος είπε...

Λονδίνο, σου 'ρχομαι!!! 11 Απριλίου, Splash zone!! Το περιμένω πως και πως... Κρίμα που δεν θα έρθει Ελλάδα...
St.

Leviathan είπε...

einai foveriiiiiiiiiiiiiiiiii!!! :)