Photobucket

8/3/11

Νέο αίμα, νέα ονόματα!
Remember their names!

Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει μια "έκρηξη" νέων ονομάτων που είτε έχουν μόλις βγάλει δίσκο ή τώρα ξεκινάνε, κυκλοφορώντας ενδιαφέροντα δείγματα που μας κάνουν να ανυπομονούμε για τη συνέχεια. Σας παρουσιάζω τα 8 ονόματα που μου έχουν πάρει τα μυαλά τους τελευταίους μήνες και έχουν εισβάλλει δυναμικά στα ηχεία!

CHRISTIAN TV
Photobucket
Το πραγματικό του όνομα είναι Christian Berishaj, είναι μόλις 24 και μεγάλωσε στο Detroit. To παιδί τα κάνει όλα και συμφέρει: τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός. Η αρχή έγινε το 2009 όταν μπήκε στο soundtrack της νεανικής ταινίας "Fired Up" το τραγούδι του "1,2,3, Turnaround". Έχοντας ήδη ξοδέψει όλα του τα λεφτά για να γυρίσει video clip, το 2010 υπογράφει συμβόλαιο με τη Universal, και το τραγούδι του "When she turns 18" άρχισε δειλά-δειλά να παίζεται στα ραδιόφωνα και την TV. Κάπως έτσι τον έμαθα κι εγώ, μέσα από το MAD που έβαζε συχνά το πανέξυπνο video clip του τραγουδιού. Μάλιστα, η Britney Spears εκθείαζε το τραγούδι στο twitter της και το BBC Radio 1 το έκανε τραγούδι της εβδομάδας το Γενάρη. Στην Αμερική το πρώτο single είναι το "Love2Baby" ενώ μέχρι το καλοκαίρι θα κυκλοφορήσει και το debut album του "Diary of an 80's baby". Αν κάνετε τον κόπο και τον ψάξετε στο YouTube δείτε τα video clips του εξαιρετικά catchy "Let's Just Fuck" και "Drop dead gorgeous Jaimie".


CLARE MAGUIRE
Photobucket
Ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, μιας και πολλοί χαρακτήρισαν τη φωνή της κάτι μεταξύ Annie Lennox και Stevie Nicks. Η 24χρονη βρετανίδα, βγήκε πέμπτη στην ψηφοφορία του BBC για τους πιο πολλά υποσχόμενους καλλιτέχνες του 2011, ενώ στο MTV ήρθε πρώτη στην κατηγορία Brand New for 2011 Acts. To πρώτο της single "The last dance", που γράφτηκε στη μνήμη του Michael Jackson, έκανε νέα είσοδο στο #23 της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ το πρώτο της άλμπουμ "Light after dark" κυκλοφόρησε τέλη Φεβρουαρίου. Την έμαθα όταν είδα τυχαία στο YouTube το video clip του "The last dance" κι από τότε κόλλησα, παίζει να το'χω βάλει πέντε φορές στον τοίχο του Facebook! Ανυπομονώντας να ακούσω ολόκληρο το άλμπουμ της, δεν απογοητεύτηκα μιας και πρόκειται για μια πολύ αξιόλογη δουλειά, που η ιδιαίτερη φωνή της δίνει στα τραγούδια έναν όμορφο 90s αέρα που μας έχει λείψει.


THE VACCINES
Photobucket
Οι βρετανοί The Vaccines έχουν ήδη κάνει αίσθηση στην Αγγλία με το promo single "Wreckin' bar (ra ra ra)/ Blow it up", ενώ το επόμενο single και video clip "Post Break-Up Sex" τους έκανε ακόμα πιο γνωστούς κι έφτασε μέχρι το #32 των singles. Ήταν υποψήφιοι στα MTV Awards για Best New Band 2011 καθώς και Sound of 2011 στο BBC, ενώ το τραγούδι "Wreckin' bar (ra ra ra)" έγινε τραγούδι της ημέρας στο μουσικό περιοδικό Q. To debut album τους "What did you expect from the Vaccines?" κυκλοφορεί στις 21 Μαρτίου, ενώ στις 14 του ίδιου μήνα κυκλοφορεί το νέο επίσημο single τους με τίτλο "If you wanna". Τους έμαθα μέσα από το site του περιοδικού NME επειδή μου έκανε εντύπωση ο τίτλος "Post break-up sex", κι από τότε τους λάτρεψα. Το συγκρότημα θα επισκεφτεί και τη χώρα μας στις 22 Ιουνίου στα πλαίσια του Ejekt Festival.


KAZAKY
Photobucket
Kazaky αποτελούνται από τέσσερα βασικά μέλη οι οποίοι είναι επαγγελματίες χορευτές και τραγουδιστές, με αρχηγό τον Oleh Zhezhel' ο οποίος είναι και ο χορογράφος του ουκρανικού συγκροτήματος. Στις 30 Σεπτεμβρίου της περασμένης χρονιάς, οι Kazaky αναστάτωσαν το YouTube με το video του πρώτου τους single "In the middle", ένας πραγματικός dance δυναμίτης, με εμπνευσμένα χορευτικά και φιγούρες, μια έκδηλη υπερ-σεξουαλικότητα, κι έναν πολυ catchy ρυθμό. Το video clip έχει ξεπεράσει το 1 εκατ. views στο YouTube. Στις 14 Φεβρουαρίου έκανε πρεμιέρα το ολοκαίνουριο video clip τους για το τραγούδι "Love", το οποίο σε παρασύρει από την αρχή μέχρι το τέλος και κοντεύει κι εκείνο τις 1 εκατομμύριο προβολές. Τους έμαθα μέσα από το last.fm όταν μου τους πρότεινε ένας user.


MORNING PARADE
Photobucket
Ιδρύθηκαν το 2007 στο Essex της Αγγλίας κι αποτελούνται από πέντε μέλη που γνωρίστηκαν στο σχολείο και το κολέγιο. Το πρώτο τους single "Under the stars" κυκλοφόρησε το 2010 και παίχτηκε στην δημοφιλής σειρά "The Vampire Diaries".
Πρόσφατα κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο single τους με τίτλο "A&E", το οποίο είναι ό,τι καλύτερο έχω ακούσει τις τελευταίες βδομάδες. Η μουσική του σου κολλάει σαν τσίχλα στο μυαλό και για μένα είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα κάνει μεγάλη επιτυχία. Για το "Under the stars" θα σας πω ένα πράγμα, το ακούω ΚΑΘΕ βράδυ πριν κοιμηθώ, είναι ένα pop/rock αριστούργημα. Το ντεμπούτο άλμπουμ των Morning Parade αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά και το περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία.


EMMA'S IMAGINATION
Photobucket
Κατάγεται από τη Σκωτία και το πραγματικό της όνομα είναι Emma Gillespie. Βγήκε πρώτη στο βρετανικό talent show "Must be the music" κι αμέσως υπέγραψε συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία του Gary Barlow, Future Records. To 2010 έκανε δύο Top-10 singles στο βρετανικό chart με το ντεμπούτο single της "This day" που έφτασε μέχρι το #10 και την υπέροχη μπαλάντα "Focus" στο #7. Το debut album της "Stand Still" κυκλοφόρησε στις 10 Ιανουαρίου, ενώ πρόσφατα έκανε πρεμιέρα το video clip του νέου της single "Brighter Greener" που κυκλοφορεί επίσημα στις 27 Μαρτίου. Την έμαθα μέσα από το official site των βρετανικών charts που παρακολουθώ κάθε βδομάδα. Μια κοπέλα που η μουσική της έχει μια γλυκύτητα κι αθωότητα που είναι σπάνια πλέον, ενώ η φωνή της βγάζει στον ακροατή μια όμορφη ζεστασία. Συνιστώ σε όλους να ακούσετε το άλμπουμ και να αφεθείτε στην απλότητά της.


CHASE & STATUS
Photobucket
To ηλεκτρονικό ντουέτο από το Λονδίνο ιδρύθηκε το 2003, αλλά μόλις το 2008 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ "More than alot" το οποίο πήρε εξαιρετικές κριτικές αλλά δεν είχε την αντίστοιχη εμπορική αποδοχή από το κοινό. Στις 31 Ιανουαρίου κυκλοφόρησε ο νέος τους δίσκος με τίτλο "No more idols", με ήδη τρία πετυχημένα singles: "End credits" (feat. Plan B) #9, "Let you go" (feat. Mali) #11 και "Blind faith" (feat. Liam Bailey) #5. To album έχει συμμετοχές από ονόματα όπως Cee-Lo Green, Plan B, White Lies, Tinie Tempah και Dizzee Rascal. Tους έμαθα μέσα από ένα ιντερνετικό ραδιοφωνικό σταθμό, και κόλλησα με την πρώτη.


WILLOW SMITH
Photobucket
Είναι μόλις 11 χρονών, κόρη του Will Smith, και είναι σα μικρογραφία της Beyonce σε όλα. Έπαιξε στο "I am legend" το 2007 ενώ σύντομα θα πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική μεταφορά του μιούζικαλ "Annie". Έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία του Jay-Z, Roc Nation και τον Οκτώβριο της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησε το πρώτο της single "Whip my hair" το οποίο έφτασε στο #11 της Αμερικής και το #2 της Αγγλίας. Πριν λίγες βδομάδες κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο single της "21st century girl" του οποίου το video clip θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες, ενώ το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο άλμπουμ της θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά. Την έμαθα μέσα από τα προτεινόμενα videos του YouTube, κι εντυπωσιάστηκα από την ώριμη φωνή και παρουσία της, χωρίς όμως να χάνει την παιδικότητα της. Η Willow Smith κάνει τον Justin Bieber να φαίνεται νιάνιαρο μπροστά της!

2 bugged up:

Ε.Α. είπε...

πόσο το αγαπάω αυτό το blog!
πόσα έχω μάθει από αυτό το blog!
Kαλημέρα Music Bug & Guests!
Happy Sarah Costee Season 2011!!!

έφυγα να κατεβάσω τα παιδιά!!!

Ανώνυμος είπε...

Fantastic pοst but I wаs ωondering if you could
write a littе morе οn thіѕ subject?
I'd be very grateful if you could elaborate a little bit further. Many thanks!

my webpage battery operated cars kids