Photobucket

26/4/11

BugTV Πρωινό δελτίο
Aretha, Kate Bush, Nikki Ponte, Dannii vs Kylie, Taylor Swift, Lady GaGa

# Έπειτα από το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, και φανερά αδυνατισμένη, η βασίλισσα της soul, Aretha Franklin, επιστρέφει δισκογραφικά. Ο τίτλος του άλμπουμ "Aretha: A woman falling out of love", κυκλοφορεί 3 Μαίου, και είναι ο 38ος δίσκος της καριέρας της. Πρώτο single το "How long I've waited".
























# Δείτε το ολοκαίνουριο video clip της Kate Bush στη νέα version του τραγουδιού της "Deeper understanding" που κυκλοφόρησε το 1989 κι αποτελούσε track του album "The sensual world". To τραγούδι περιλαμβάνεται στο "νέο" άλμπουμ της τραγουδίστριας "Director's cut" που αποτελείται από διασκευές σε τραγούδια μέσα από τα albums της "The sensual world" και "The red shoes". Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή! To album κυκλοφορεί 16 Μαίου μέσα από τη δική της εταιρεία, ενώ original υλικό έχει να κυκλοφορήσει από το 2005 με το "Aerial".

# H Nikki Ponte συνεργάζεται με τους Dimension-X στο νέο της τραγούδι με τίτλο "Hey you". To τραγούδι κυκλοφορεί σύντομα ενώ μια ιδέα μπορείτε να πάρετε στο παρακάτω teaser που κυκλοφόρησε σήμερα.

# Η Dannii Minogue βρέθηκε στο καμαρίνι της αδερφής της Kylie και συζήτησαν για την "Aphrodite tour", το άλμπουμ της και πολλά άλλα!


# Δύο singles ακόμα κυκλοφορεί η Taylor Swift από το #1 άλμπουμ της "Speak now". To "Mean" είχε κυκλοφορήσει πέρσι σαν promo κι έφτασε στο #11 της Αμερικής, το Μάρτιο κυκλοφόρησε επίσημα ως το τρίτο single, ενώ πρόσφατα το ερμήνευσε ζωντανά στα ΑCM Awards, βραβεία για την country. To τέταρτο single είναι το "The story of us" το οποίο κυκλοφορεί από 19 Απριλίου.




# Στο YouTube έχουν ήδη αρχίσει να ανεβάζουν διασκευές του "Judas" της Lady GaGa. Δείτε το νεαρό παρακάτω να το ερμηνεύει με μια κιθάρα.