Photobucket

27/4/11

BugTV βραδινό δελτίο!

Η Geri Halliwell επιθυμεί να κάνουν reunion οι Spice Girls για να τραγουδήσουν στους Ολυμπιακούς στο Λονδίνο το 2012! Ό,τι νάναι!





















Στις 23 Μαίου κυκλοφορεί το live cd/dvd των Prodigy από το "Warrior's Dance Festival" show που πραγματοποιήθηκε τη χρονιά που μας πέρασε. O τίτλος του "World's on fire".



Πέντε χρόνια μετά το "Stadium Arcadium", οι Red Hot Chili Peppers ετοιμάζουν το νέο τους άλμπουμ, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο.





















Το 2012 οι Girls Aloud θα επανενωθούν για να γιορτάσουν τα 10 τους χρόνια ως γκρουπ. Αν κρίνω από τα μέτρια σόλο albums της Cheryl Cole, καλά θα κάνουν!





















Ένα νέο κομμάτι του David Guetta παρέα με τον 50 Cent διέρρευσε στο internet. Ο τίτλος του "Bullshit & party". Ακούστε το εδώ!


Στο "Today Show" η Kate Hudson ανακοίνωσε για πρώτη φορά δημοσίως τον αρραβώνα της με τον τραγουδιστή των Muse, Matt Bellamy.



















Ο Bruno Mars δήλωσε πως έγραψε μαζί με τον Cee-Lo Green τη μεγάλη του επιτυχία "Fuck you" μέσα σε δυο ώρες!




















Πρεμιέρα έκανε χτες το ολοκαίνουριο επεισόδιο του Glee με τίτλο "Born this way". Δείτε το cast της δημοφιλούς σειράς να ερμηνεύει τη μεγάλη επιτυχία της Lady GaGa!


To νέο video clip των αγαπημένων μου Pierces, "Glorious", μέσα από το άλμπουμ τους "You & I" που κυκλοφορεί 30 Μαίου.


Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από τη Lady GaGa να ερμηνεύει το "Judas" στην εκπομπή της Ellen DeGeneres που θα προβληθεί αύριο. By the way, σήμερα κάποιος έκανε hacking στο λογαριασμό της τραγουδίστριας στο Twitter και είναι ανάστατη.


Δείτε το εξώφυλλο του νέου άλμπουμ της Aretha Franklin που κυκλοφορεί 3 Μαίου!





















H Diana Ross, σύμφωνα με την επιθυμία του Michael Jackson, θα αναλάβει την κηδεμονία των δύο ανήλικων παιδιών του, σε περίπτωση που πάθει κάτι η μητέρα του.

















Επανενώθηκαν κι ετοιμάζουν το 5ο άλμπουμ της καριέρας τους οι Garbage, συνοδευόμενο από μια μεγάλη περιοδεία προώθησης του. Το άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά ενώ μερικοί τίτλοι τραγουδιών είναι "Blood for poppies", "Time will destroy everything", "Sugar", "Control" και "Felt".

2 bugged up:

Leviathan είπε...

oi garbage maresoun poliiiii! :) kiss!

Ανώνυμος είπε...

Learn More

my web-site: foreclosure property
Also visit my website ; foreclosures