Photobucket

16/4/11

BugTV Music News!
Weekend edition!


# Το "Judas" της Lady GaGa κυκλοφόρησε και τα charts του i-Tunes μόνο του Ιούδα το φιλί που δεν της έδωσαν, αφού κατέκτησε το #1 σε Αμερική, Γαλλία, Καναδά, Φινλανδία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σουηδία και Ελλάδα, μόλις λίγες ώρες μετά την επίσημη κυκλοφορία του.

# Η Beyonce κηρύσσει την Bee-volution μέσα από το video clip του comeback single της που θα ονομάζεται "Girl" ή "Who rule the world?" το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

# Η αχώνευτη Jessie J κυκλοφόρησε το νέο της video clip για το "Nobody's perfect" που αποτελεί το τρίτο single μέσα από το μετριότατο άλμπουμ της "Who you are".

# Τελικά το απαράδεκτο εξώφυλλο του "Born this way" που δημοσίευσε η Lady GaGa στο twitter ήταν φάρσα όπως αποκάλυψε η ομάδα της!

# Nέο single και video για τον Bruno Mars για το "The lazy song" που μαζί με τα πιθηκοφιλαράκια του δείχνουν να έχουν μπει στο νόημα του τραγουδιού, κάνοντας σχεδόν τίποτα.

# Μετά τους Osbournes τώρα ήρθε η σειρά να κοιτάξουμε μέσα από την κλειδαρότρυπα των Braxtons, ναι την οικογένεια της Toni Braxton. Η σειρά reality έχει τίτλο "Braxton Family Values". Αφού η καλλιτεχνική πορεία της Toni έχει πάρει, κι όχι άδικα, την κατιούσα, είπε να κάνει αυτό το βήμα μπας και βγάλει κάνα φράγκο.

# Η έγκυος (με δίδυμα) Μariah Carey έκανε μια εμετική γυμνή φωτογράφηση στο OK! με τον άντρα της Nick Cannon να της πιάνει τα μαστάρια. Κι άλλες star έχουν κάνει κάτι παρόμοιο, αλλά το θέαμα εδώ είναι απλά λυπηρό.

# H JLo σχεδόν ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για το video του νέου της single "I'm into you", ενώ δημοσίευσε άλλο ένα τραγούδι μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ της "Love?", με τίτλο "Papi", το οποίο θυμηθείτε το, θα γίνει huge hit! Τέλος, ψηφίστηκε ως η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο από το περιοδικό People.

# Τη συναυλία των Roxette στις 27 Μαίου στο TerraVibe θα ανοίξει ο Πάνος Μουζουράκης (άσχετο!). Το νέο τους single μέσα από το εξαιρετικό "Charm School" είναι η μπαλάντα "Speak to me" σε ένα ολόφρεσκο remix με τίτλο Bassflow Remake.

# Στις 22 Μαίου θα πραγματοποιηθούν τα βραβεία του μουσικού περιοδικού Billboard. Η Rihanna ηγείται με 18 υποψηφιότητες, ο Eminem με 16 και η Lady GaGa με 12. Δείτε ολόκληρη τη λίστα των υποψηφίων εδώ!

# Ο διάσημος συγγραφέας τρόμου Stephen King δήλωσε πως ακούει φανατικά metal και hard rock, με αδυναμία στους Metallica, Anthrax, AC/DC και Judas Priest.

# Οι Blue έχουν πιάσει το νόημα και έκαναν μια αποκαλυπτική φωτογράφηση στο γκέι περιοδικό "Attitude" στα πλαίσια προώθησης του τραγουδιού τους "I Can" για την φετινή Eurovision, εκπροσωπώντας την Αγγλία. Δείτε backstage της φωτογράφησης εδώ!

# Μετά τα "Loca" και "Sale El Sol", η Shakira κυκλοφορεί το τρίτο single από το τελευταίο της άλμπουμ, με τίτλο "Rabiosa". Στους κλασικούς λάτιν ρυθμούς, αναμένεται να γίνει μεγάλη επιτυχία.

# Ο Ricky Martin μπορεί να έχει μεγάλο hype γύρω από το όνομά του, αλλά μέχρι στιγμής κανένα από τα δύο singles που κυκλοφόρησε από το τελευταίο του άλμπουμ "Musica + Alma + Sexo" δεν κατάφερε να κάνει αίσθηση. Αυτό όμως μάλλον θ'αλλάξει μιας και ανακοινώθηκε ως single ο δυναμίτης "Mas" που είναι και το καλύτερο track του άλμπουμ.

# Άφωνες United: Η Rihanna και η Britney Spears κυκλοφόρησαν στο άσχετο ένα remix της μεγάλης επιτυχίας της πρώτης, "S&M". Σε δουλειά να βρισκόμαστε!

# Το τελευταίο single της Katy Perry "E.T." είναι για τρίτη εβδομάδα στο #1 της Αμερικής. No comment!

# Oι Backstreet Boys θα κάνουν περιοδεία με τους New Kids On The Block, ενώ κυκλοφορεί κι ένα άλμπουμ-συνεργασία των δύο boy bands με τίτλο NKTOBSB, στο οποίο εκτός από επιτυχίες τους περιλαμβάνει και ένα νέο single με τίτλο "Don't turn out the lights".

# Oι Arctic Monkeys κυκλοφορούν 6 Ιουνίου το νέο τους άλμπουμ "Suck it and see", με πρώτο single και video τον σιδηρόδρομο "Don't sit down 'cause I've moved your chair".

# Επιστρέφουν δισκογραφικά οι Evanescence και Garbage.

# Έπειτα από τη μεταφορά του στο Broadway, το "American Idiot" μιούζικαλ των Green Day θα γίνει και ταινία με σκηνοθέτη τον Tom Hanks!

# H Adele δήλωσε ότι της αρέσει πολύ να βλέπει το στήθος και τον πισινό της Lady GaGa και της Katy Perry, ενώ η Kylie δήλωσε πως θα ερωτευόταν άνετα τη Lady. Μήπως να μαζευτείτε όλες σε ένα σπίτι και να κάνετε μια pop-τούζα να τελειώνουμε?

# Η Dolly Parton δήλωσε πως θέλει να κάνει ένα ντουέτο με τη Lady GaGa, αφού άκουσε το country road version του "Born this way" και πιστεύει ότι ταιριάζουν πολύ οι φωνές τους.

3 bugged up:

U.S. είπε...

μουαχαχα, γελάω με τη φωτογράφηση της carey! είναι φοβερή η φωτό, σε βρίσκω πολύ αυστηρό!! :P

Hide In My Suitcase είπε...

Απαίσια όπως πάντα η Μαράια!

Ανώνυμος είπε...

I am curious to find out what blog platfоrm уou're utilizing? I'm experiеncing sοme
small secuгity pгοblemѕ wіth mу latest blog anԁ I
wοuld liκе tο find ѕomething more safеguarded.
Dο you have any suggeѕtions?

Also visit my wеb-ѕite; simple wood projects