Photobucket

16/4/11

H JLO επέστρεψε για τα καλά!
Ακούστε το νέο της τραγούδι "Papi" +official εξώφυλλο/tracklist του νέου άλμπουμ!


Eκεί που την είχαμε ξεχασμένη, λίγο να έχει πάρει την κάτω βόλτα και το μόνο που ακούγαμε ήταν για τον Marc Anthony και τη βαρετή ζωή τους, βγάζει πριν λίγους μήνες το "On the floor" και ταράζει τα dancefloors παγκοσμίως! Το single έφτασε στο #1 της Αγγλίας και σε 17 άλλες χώρες, και στο #5 Αμερικής.

Το δεύτερο επίσημο single "I'm into you" σύντομα θα το δούμε σε video clip, συμμετέχει ο Lil Wayne κι αναμένεται να γίνει μεγάλη επιτυχία. Το τραγούδι έγραψαν οι Taio Cruz, Lil Wayne και Stargate. Δείτε στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του video:



















Πριν λίγες ώρες δημοσιεύτηκε ακόμα ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο "Papi", και παραγωγής του RedOne. Από το πρώτο κιόλας άκουσμα κάνει μπαμ ότι θα ακουστεί παντού! Aκούστε το εδώ:









Όλα αυτά τα κομμάτια θα συμπεριλαμβάνονται στο νέο της άλμπουμ "Love?" το οποίο θα κυκλοφορήσει επιτέλους στις 3 Μαίου κι έχει συντελεστές που βγάζουν μάτι: Lady GaGa, Taio Cruz, RedOne, Wynter Gordon κ.α. Δείτε το tracklist εδώ:

1. On The Floor (Featuring Pitbull)
2. Good Hit
3. I’m Into You (Featuring Lil Wayne)
4. (What Is) LOVE?
5. Run The World
6. Papi
7. Until It Beats No More
8. One Love
9. Invading My Mind
10. Villain
11. Starting Over
12. Hypnotico
13. Everybody’s Girl
14. Charge Me Up
15. Take Care
16. On The Floor (Ven a Bailar) (Featuring Pitbull)

2 bugged up:

Ανώνυμος είπε...

important link

my web page :: real estate law
Also visit my web site - foreclosure defense lawyer

Ανώνυμος είπε...

I'm not sure exactly why but this site is loading extremely slow for me. Is anyone else having this issue or is it a problem on my end? I'll cheсκ back lаtеr оn and seе if the problem still exists.


Heгe is my ωeb page ... makes boobs bigger naturally