Photobucket

22/4/11

H Sophie Ellis-Bextor κάνει σκηνή!

Μετά από αναβολές και αναβολές, το νέο άλμπουμ της Sophie Ellis-Bextor "Make A Scene" κυκλοφορεί ήδη στη Ρωσία, ενώ στη Μεγάλη Βρετανία από αρχές καλοκαιριού. Το άλμπουμ έρχεται 4 χρόνια (!) μετά το μέτριο "Trip to the light fantastic" και περιέχει ήδη 4 μεγάλες επιτυχίες: "Heartbreak (make me a dancer)" (με Freemasons), "Bittersweet", "Can't fight this feeling" (με Junior Caldera) και "Not giving up on love" (με Armin van Buuren).
Το "Bittersweet" είναι το πρώτο επίσημο single προώθησης του άλμπουμ, ενώ το υπέροχο και αγαπημένο μου "Starlight" είναι το επόμενο και κυκλοφορεί 30 Μαίου. Ο νέος δίσκος της Sophie Ellis-Bextor κινείται από την αρχή μέχρι το τέλος στους ίδιους pop/dance ρυθμούς, χωρίς ιδιαίτερες εναλλαγές, πράγμα που ίσως κουράσει τον ακροατή. Παρ'όλα αυτά, εκτός των δυνατών singles περιέχει και μερικά εξαιρετικά δείγματα καλής ποπ μουσικής όπως η υπερπαραγωγή "Off & On" που της έγραψαν οι Roisin Murphy, Calvin Harris και Cathy Dennis, "Magic", "Dial my number" και "Cut straight to the heart".


Στο "Make a scene" δε θα γίνουν αγαπημένα σας μόνο 2-3 κομμάτια, ενώ σίγουρα το mp3 player σας θα χοροπηδάει από τη χαρά του με το overdose των dance anthems του άλμπουμ.
7.5/10