Photobucket

24/4/11

Ξεπέτα news!

Ή αλλιώς νέα στα γρήγορα, για να είστε up to date!

# O Taio Cruz γνωρίζει μεγάλη επιτυχία με το "Higher" που ερμηνεύει με την Kylie, καθώς και με τη συμμετοχή του στο soundtrack του "Rio" με το πάνγλυκο "Telling the world". Παράλληλα, έγραψε το νέο single της JLO "I'm into you". Σύμφωνα με τον τραγουδιστή θα βγάλει ολοκαίνουριο single μέσα στο καλοκαίρι ενώ μέχρι το τέλος της χρονιάς θα κυκλοφορήσει και το νέο του album. Τέλος, στις 25 Μαίου θα παρουσιάσει στο American Idol ένα νέο κομμάτι με τίτλο "Positive". Busy eh?

# Δείτε, ή μάλλον ακούστε μια τέλεια version που έκανε το συγκρότημα από το Brighton, Doll and the Kicks, στο "Born this way" της Lady GaGa μαζί με το "Express yourself" της Madonna!

# H Jennifer Hudson ερμήνευσε στην εκπομπή του Graham Norton το νέο της single και ομώνυμο του νέου της άλμπουμ "I remember me". Πολύ καλή επιλογή για single, ένα από τα καλύτερα κομμάτια που έχει πει so far! Δε συμφωνώ που αδυνάτισε τόσο πολύ, αλλά whatever!

# Αυτό είναι το εξώφυλλο του νέου single της αγαπημένης μου Robyn "Call your girlfriend" μέσα από την τριλογία "Body Talk".