Photobucket

23/4/11

Till desperation ends...

Έγινε μόδα φαίνεται, κι έτσι μετά το #1 που χτύπησε στην Αμερική το remix του "S&M" της Rihanna με την Britney, σε μια απελπισμένη προσπάθεια να πάει καλά στα charts το νέο single της βασίλισσας του playback, Britney, "Till the world ends", συνεργάστηκαν με την τραγουδίστρια σε ένα νέο remix του τραγουδιού, η αντιπαθητική δημιουργός του, Ke$ha, και η ατάλαντη ράπερ Nicki Minaj.

To αποτέλεσμα είναι κάτω του μετρίου, κάνοντας το ήδη μέτριο "Till the world ends" να μοιάζει απλά οκ. Μέχρι στιγμής το single έφτασε με το ζόρι στο #8 της Αμερικής και στο #21 της Αγγλίας, η μόνη χώρα που πήγε #1 είναι η Πολωνία, ενώ σε πάνω από 10 χώρες δεν μπήκε καν στο Top-10.

6 bugged up:

Sotiris είπε...

καλο ειναι να μην παιρνουμε σημεια απο πληροφοριες και να τα παρουσιαζουμε οπως θελουμε για να δωσουμε λαθος εντυπωσεις... Ας προτιμησουμε την συνολικη εικονα. Just saying...

the writer είπε...

Συμπαθητικό, αλλά το original έχει άλλη γοητεία

GagaFAN είπε...

Sugnomi, poia einai i la8os entuposi? oti einai kai oi dio afones? H oti to kaname trend na tragoudame remixakia-sinergasies gia na anevasoume ta no1s mas?

Sotiris είπε...

To nickname σου απανταει στις ερωτησεις σου για μενα.

the writer είπε...

Αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, σαν την Rebecca Black κανείς! Έχω κάνει post για την φρικαλεότητα της και θέλω να μου κάνεις και κανένα σχολιάκι αν γίνεται.

Gus B είπε...

LOOOL Emena mou aresei i original version!Auti einai o,ti na'nai!Kamia logiki,kanenas eirmos!To katestrepsan omws!Krima!Ma kala ti tis pire autes tis ilithies?Tzizas!Entelws apegnwsmeni omws!