Photobucket

26/4/11

ΚραξTV
Επεισόδιο 1

Γράφει ο Giorgio Xamenos

"I was born this way" μας λέει η Lady και αμέσως το μυαλό μου πάει…. Που αλλού? Στην Άντζελα Δημητρίου! Μα καλά αυτή παράτησε τα μικρόφωνα και άρχισε τις δηλώσεις? Πάλι??? «Με ενοχοποιούν για να ξεχαστεί η Κίνα!» Ποια Κίνα χρυσή μου! Άνοιξε καμιά τηλεόραση… αλλά βέβαια, όταν το μότο σου είναι «φωτιά στα Σαββατόβραδα» και επισκέπτεσαι τα μπουζούκια «μπας και ξεχάσουμε την Κίνα»… λογικό είναι!

Και μιας που είπα Σαββατόβραδα…. Έκλεισαν και οι νυχτερινές πίστες για φέτος. Τελευταία βραδιά και του Αντωνάκη του Ρέμου. Α! Δεν μπορώ να πω! Όλος ο καλός ο κόσμος… Μαρινέλλα, Θεοδωρίδου, lady Dimitriou, Κοντομηνάς, Λε – breathless – Πα!

Ε, δεν μπορώ, θα την ανοίξω την παρένθεση! Που κολλάει αγαπημένε Λευτεράκη το Breathless και το Cry Cry με τη δισκογραφία σου… Ο Πουνέντης σε έβαλε ή μόνος σου…. Σου βγάζω το καπέλο που το έκανες, αλλά ΑΙΣΧΟΣ! Λίγη τσίπα! Να ρθω να βασανιστώ στο μπουζοκομάγαζο ΝΑΙ, αλλά όχι και έτσι…. Αλήθεια αυτά τα ανοίγματα στον gay κόσμο κι αυτά από το κεφάλι σου τα έβγαλες? «Ναι, θα θελα, αλλά δεν έτυχε…» Αει μωρή….

Και συνεχίζω για τις πίστες…. Όλοι αυτοί πήγαν στο Diogenis Studio για να ακούσουν τον Αντωνάκη ή για να τους δει ο προστατευόμενός του κ.κ.Παπαθεοχάρης μήπως τους κλείσει του χρόνου! Βέβαια όλοι αυτοί είναι για κλείσιμο… στο Σινούρι!

Είπε και η Άννα να κλείσει μια φορά πιο νωρίς και την έφαγαν στα κανάλια. Πήγαινε στο ΟΑΚΑ και πήγαινε στο ΟΑΚΑ. Πολύ καλή δεν μπορώ να πω… αλλά διαφημίζει ο ερασιτέχνης ΠΑΟ, "πάρε το εισιτήριο και μην έρθεις"? Και δεν το’κανε βραδιά για το φαν κλαμπ της που χάλασε το βράδυ της?
Η πιο καλή απ’ όλους όμως, α θα το πω, είναι η Σαμπρίνα. Για πότε ανοίγει το μποζουξίδικο, για πότε είναι στην αφίσα και για πότε είναι σε άλλη αφίσα 500μ πιο κάτω, δεν το πιστεύεις. Συγγρού-Φιξ Παγκράτι-Κολιάτσου. Η απορία μου όμως είναι η εξής? Πληρώνεσαι για τα πάνω κάτω ή τζάμπα η ταλαιπώρια???

Θα θελα όμως εδώ να πω και για τη Θανάσα… ξέρετε την κυρία «Μη γυρίσεις ξανά». Άνοιγμα με τη Ρεμπούτσικα, το μάζεψε…. Άνοιγμα με τον Τριαντάφυλλο –παλιά- το μάζεψε…. Τώρα ΜΩΡΗ άνοιγμα με την Νάνα… Δεν την λυπάσαι? Τι σου φταίει το κορίτσι? Και πάνω απ’ όλα τι θα λέτε??? Αν με ρωτάς βέβαια θα ‘θελα πολύ να ξανακούσω το ντουέτο «Ναι» από Lady και Χαριτοδιπλωμένο! Εσύ νύφη κι αυτή γαμπρός…. Θα σπάσουν τα ταμεία! Αλλά ξέχασα…. Ψιλοποιοτικοφέρνεις!

Τελοσπάντων, επειδή είναι και η πρώτη μέρα και δε θέλω να μου βγει το όνομα θα σταματήσω φίλοι μου! 
Καλή μας αρχή, περιμένω τα καυστικά σας σχόλια και φυσικά……à votre……

4 bugged up:

p.karderinos είπε...

kala exo liooooosei!!!!!
Theos!

mADman είπε...

Αααα, όλα κι όλα ... εγώ είμαι με το μέρος της Άντζελας ... είχε δίκιο γι' αυτό που είπε ... ακούσατε εσείς κάτι για την Κίνα;;; Είδατε τι καλά που αποσιωποιήθηκε;;; Σαν το ανέκδοτο με τον ελέφαντα και την τουλίπα ένα πράμα ... χεχεχε

Ανώνυμος είπε...

brand name

my site chapter 7
My site : foreclosure help

Ανώνυμος είπε...

Guidelines to Enter in the World of Internet Affiliate Marketing

Feel free to visit my web site: legal leads
Here is my blog leads for lawyers