Photobucket

28/4/11

Άννα Βίσση Unplugged

H Άννα Βίσση πραγματοποίησε χτες μια unplugged συναυλία στη Λευκωσία, για το φιλανθρωπικό ίδρυμα Sophia Foundation for Children, για να βοηθήσει στην ανοικοδόμηση του ορφανοτροφείου "Μακάριος" στην Κένυα.
Η συναυλία ξεκίνησε με το ελπιδοφόρο "Για ένα όνειρο ζούμε" μέσα από τη "Μάλα", και συνεχίστηκε με επιτυχίες από την αρχή της καριέρας της αλλά κι από τη μετέπειτα πορεία της. Εκτός από τις μεγάλες της επιτυχίες "Aγάπησέ με", "Ας κάνουμε απόψε μιαν αρχή", "Παραλύω", "Μην ψάχνεις την αγάπη", "Δώδεκα", "Μεθυσμένη πολιτεία", "Σ'αγαπώ", "Στα χρόνια της υπομονής", "Ελένη", "Ερωτευμενάκι", "Δε θέλω να ξέρεις" και άλλα, ερμήνευσε παραδοσιακά κυπριακά τραγούδια καθώς και διασκευές όπως "Τράβα σκανδάλη", "Πάτωμα", "Ήτανε μια φορά", "Aν σ'αρνηθώ αγάπη μου", "Αν θυμηθείς τ'όνειρό μου", "Μην τον ρωτάς τον ουρανό", "Θεός αν είναι", "Αύγουστος" που αφιέρωσε στο Νίκο Παπάζογλου κ.α., ενώ η συναυλία έκλεισε με το "Imagine" του John Lennon.
Είδα πολλά video στο YouTube από τη συναυλία και πραγματικά με χαροποίησε ιδιαίτερα αυτή η εικόνα της Άννας Βίσση. Ελπίζω να μην ήταν απλά μια αναλαμπή, αλλά να υπάρχει μια καλή συνέχεια, αφήνοντας πίσω αυτά τα σαχλά τραγούδια που έχει κυκλοφορήσει τελευταία.
Για φωτογραφίες και περισσότερα details εδώ!

ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΖΟΥΜΕ


ΗΤΑΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ


ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ


ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ


ΘΕΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ


ΠΡΑΓΜΑΤΑ


ΔΩΔΕΚΑ

3 bugged up:

manos είπε...

wraia eipe ton aygoysto!

Ανώνυμος είπε...

Have A Peek At This Website

Here is my homepage; attorneys bankruptcy
Feel free to visit my website :: houses foreclosure

Ανώνυμος είπε...

go to my blog

Also visit my web-site :: leads for lawyers
My web site ; lawyer lead generation