Photobucket

27/4/11

Τα τελευταία τραγούδια και video clips!

KAT DELUNA "Drop it low"

INFO: Από το νέο της άλμπουμ "Viva" που αποτελεί την US Version του "Inside Out" που κυκλοφόρησε πέρσι στην Ευρώπη. Η τραγουδίστρια συνεργάζεται για άλλη μια φορά με τον RedOne.
GOSSIP: Ενοχλημένη είχε δηλώσει η Kat με το "On the floor" της JLO μιας και έμοιαζε πολύ με το δικό της "Party o'clock". "Then we party in Miami, party in Ibiza, party in New York, all the way to Africa, love in the Caribbean on my way to Vegas, here go Saint Tropez and Tokyo" λέει το "Party o'clock", "Brazil, Morocco, London to Ibiza, straight to LA, New York, Vegas to Africa" της JLO. Πάντως και τα δύο τα έγραψε ο RedOne!

MATTHEW MORRISON "Still got tonight"

INFO: Άλλο ένα δείγμα από το ντεμπούτο άλμπουμ του καθηγητή της δημοφιλούς μουσικής σειράς Glee. To "Matthew Morrison" κυκλοφορεί μέσα στο Μάιο, κι εκτός του πολύ καλού πρώτου single "Summer rain" περιέχει ένα ντουέτο με τη Gwyneth Paltrow στο "Somewhere over the rainbow" και με τον Elton John στα "Mona Lisas and mad hatters" και "Rocket man".

HURTS "Illuminated"

INFO: Μετά τα "Better than love", "Wonderful life", "Stay" και "Sunday", οι Hurts κυκλοφορούν ακόμα ένα single μέσα από το πολύ πετυχημένο τους άλμπουμ "Happiness". Το "Illuminated" κυκλοφορεί!

PJ HARVEY "In the dark places"
INFO: Από ένα μέτριο άλμπουμ, "Let England shake", η PJ Harvey κυκλοφορεί ακόμα ένα τραγούδι σε video clip, από τα 12 που θα οπτικοποιηθούν. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα tracks του άλμπουμ!

RICHARD MARX "When you loved me"


STEVIE NICKS "Secret love"


INFO: 10 χρόνια μετά το "Trouble in Shangri-La", η αγαπημένη μου Stevie Nicks επέστρεψε με νέο single, video clip και άλμπουμ. Το "Secret love" είναι το πρώτο single μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ της "In your dreams" που κυκλοφορεί 3 Μαίου. Στο video του "Secret love" θα δείτε και τον Dave Stewart ο οποίος συμμετέχει συνθετικά στο "In your dreams".



ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ "Τάσεις καταστροφής"
INFO: Πραγματικά δεν καταλαβαίνω αυτό με τα άλμπουμ να τα επανακυκλοφορούν, ειδικά όταν έχουν ακόμα καλό υλικό να βγει προς τα έξω. Το "Αντίθετη τροχιά" του Δήμου Αναστασιάδη περιέχει αρκετά tracks που θα μπορούσαν να γίνουν επιτυχίες και να ακουστούν. Παρ'όλα αυτά το άλμπουμ θα επανακυκλοφορήσει, κι ένα από τα καινούρια τραγούδια θα είναι το κατα τα άλλα καλό "Τάσεις καταστροφής".

SHAYA @ Greek Idol
INFO: Εντυπωσίασε η Shaya για άλλη μια φορά με την παρουσία της. Εμφανίστηκε στο Greek Idol μαζί με τον Mark Angelo και ερμήνευσε τη μεγάλη της επιτυχία "In your eyes", το "If only" μέσα από το άλμπουμ της "Resurrection" που μάλλον αποτελεί το νέο single, καθώς και μια δυναμική διασκευή στο classic της Robin S. "Show me love".

2 bugged up:

Ανώνυμος είπε...

click for source

Here is my homepage ... jacksonville fl bankruptcy attorneys
Check out my blog post ; house in foreclosure

Ανώνυμος είπε...

Appointment with Web optimization Qualified, Ruben Barremore

My web page ... legal leads
Feel free to surf my weblog leads for lawyers