Photobucket

23/5/11

12 Points to...
Kelly Clarkson

Γράφει ο Panagiotis Karderinis



Πάντα ήθελα να μου πάρει κάποιος συνέντευξη και να με ρωτήσει ποια είναι η άποψη σας για τα Talent Shows ανά τον κόσμο?.. δεν έγινε ποτέ .. και μην τρομάζετε.. δεν θα είμαι εγώ το επόμενο Greek idol.. απλά κάθε φορά που ακούω τη φράση talent show σκέφτομαι πόσo σοκαρίστηκα όταν ανακάλυψα ότι  η Kelly Clarkson γεννήθηκε μέσα σε ένα τέτοιο «κακό», για πολλούς από εμάς, περιβάλλον.

Ναι, ασυναρτησίες λέω πάλι .. και όχι δεν την ανακάλυψα εγώ αλλά κάπως έτσι έγινε το πράμα..  

Wow! Η συνέχεια λίγο πολύ γνωστή .. σε αυτές τις περιπτώσεις ο καλύτερος κερδίζει..

Α Moment like this λοιπόν.. και άλλες πολλές αργότερα και μέχρι και σήμερα..
Μια μικρή δισκογραφία αλλά μια τεράστια αποδοχή και μια μεγάλη καριέρα..
Μια κρυστάλλινη φωνή, ένα πολύ χαμηλών τόνων άτομο και μια τύπισσα που την γουστάρεις γιατί χέστηκε που πήρε 10 παραπανίσια κιλά και πάλι κούκλα είναι.






















Δισκογραφία
Thankful (2003) (το πρώτο album oνομάστηκε έτσι για να ευχαριστήσει τον κόσμο για την τεράστια αγάπη και αποδοχή )
Breakaway (2004)
My December (2007)
All I Ever Wanted (2009)



















Αρκετά singles, μοναδικά videos και πολύ δυνατά  tours!!!
Δεν κρατιέμαι να αρχίσουμε να βλέπουμε.. 4 μεγάλες Εικονογραφημένες επιτυχίες της Κellys!

1 To κομμάτι που την έκανε γνωστή ακόμα και στους ζητιάνους στην Ομόνοια..
Το video θα μπορούσε να γίνει τίτλος έναρξης για τις οικογενειακές ιστορίες (lol) όχι δεν έγινε όμως  και κέρδισε αυτό που του άξιζε..  Τεράστια επιτυχία και στενάχωρα βράδια να λέμε κι eμείς because of you.. και φυσικά  τις καλύτερες θέσεις στα charts όλου του κόσμου!!!

Αξίζει να δείτε επίσης και μια πολύ όμορφη version ακόμα, αυτή με την Reba McEntire σε ντουέτο φυσικά με την Kelly!

2 Ένα απ'τα πολύ αγαπημένα μου κομμάτια .. σλόγκαν που σίγουρα βοηθά καλύτερα από ένα lexotanil .. make a wish .. take a chance.. Make a change and breakaway..

3 Σε αυτό το video η Κelly torn into pieces, rockάρει και είναι απ'τις πολύ όμορφες στιγμές της .. το τραγούδι είναι πραγματικός δυναμίτης και το video αυτό είναι για πολλά views άλλωστε δεν έχει και λίγα!

4 Από το τελευταίο album το πρώτο video που είδαμε.. χμμ οκ καλoύλι ..αν και ζαλίστηκα τόση ώρα στην κούνια .. όσο για το τραγούδι είναι τουλάχιστον γαμάτο !!!

Και τώρα θα σας παρουσιάσω άλλα 4 Κομμάτια από αυτά που ο Rinos αγάπησε αλλά που η απήχηση που είχανε δεν ήταν η αναμενόμενη, μα γιατί??

1 Από το πρώτο album Με τίτλο "Τhankful", ένα πολύ όμορφο τραγουδάκι που μεταμορφώνεται σε ένα θηρίο συναισθημάτων που είναι έτοιμο να σε φάει (!) όταν η Kelly αποφασίζει να το κάνει live acoustic version!



(Το τραγούδι κυκλοφόρησε σαν bonus track σε Live acoustic Version στο album "Breakaway")

2 H Kelly με την μοναδική της φωνή μας λέει ότι τελικά είναι sober! Αν με ρωτάτε, το κομμάτι τα σπάει! Έχει αρχή μέση και τέλος και είναι στιχουργικά πολύ πλούσιο! Love it!


3 Mια rock μπαλάντα είναι και το επόμενο, λίγο περισσότερη ένταση και λίγο cry παραπάνω.. τελικά έχω δίκιο όταν λέω ότι είναι η μεγαλύτερη Κλαψιάρα του κόσμου!


4 Θα μπορούσε να το χει τραγουδήσει ο Bon Jovi, θα μπορούσε κιόλας να το έχει γράψει η Pink .., θα μπορούσα να  παίζω και εγώ με τους φίλους μου στο video clip.. (lol), τέλος θα μπορούσε να γίνει μεγάλο hit.. Ουφ.. τίποτα απ όλα αυτά δεν μπόρεσε να κάνει το κομμάτι αυτό.. κι όμως με κάνει να πορώνομαι, να θέλω να ουρλιάξω, να θέλω να το ακούω all the time..


Στο σημέιο αυτό θέλω να σας πώ ότι το παρακάτω video ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ!!!
Yes , it's Kellys new single!!! Youpiiii!!!!



Όπως όλοι και όλες καταλάβατε για αυτή την week 12 points .. θα πάρει μια πολύ αγαπημένη μου καλλιτέχνης!
Μελετήστε την, Αγαπήστε την και Διαδώστε την!

Είναι η  Kelly Clarkson!!!!


its all about Music & Love!!