Photobucket

6/5/11

12 Points to...
P!nk

Γράφει ο Panagiotis Karderinis


Με ένα  άσχημο πρόσωπο, με styling σχεδόν πάντα εκκεντρικό, και με ένα χαρακτήρα που καμία μάνα δεν θα ήθελε για την κόρη της.. H Pink όπως την ξέρουμε εμείς ή η Αlecia Μoore όπως την ξέρει η μαμά της, είναι ένα άτομο που θες δεν θες σε έχει κάνει να πoρωθείς, να χορέψεις, να τραγουδήσεις και να συγκινηθείς!!!
Εμένα τουλάχιστον!!! (lol)




















Ξεκινώντας στα 13 της χρόνια και αλλάζοντας 3 group τελικά βρήκε τον δρόμο της και λειτούργησε just like a pill για την παγκόσμια μουσική βιομηχανία!

11 χρόνια καριέρας .. πάμε να τα δούμε!!

  1. Cant take me home (2000)                       
  2. M!ssundaztood (2001)                              
  3. Try this (2003)                                                              
  4. I'm not Dead (2006)                               
  5. Pink Box (compilation) (2007)
  6. Funhouse (2008)                                       
  7. Funhouse Tour Live in Australia (2009) 
  8. Greatest Hits..so far!!! (2010)                    
26 singles και δεκάδες mad videos πλαισιώνουν τη δισκογραφία της Pink και σαν να μη της έφταναν αυτά έχει στο βιογραφικό της και 2 συμμετοχές σε soundtrack ("Lady Marmalade”  Moulin Rouge OST και “Feel Good Time” για την ταινία Charlie’s Angels: Full throttle), στο άλμπουμ του Eminem "Recovery", αλλά και συμμετοχές σε διάφορες «καμπάνιες» κατά καιρούς("Sing" με Annie Lennox and Various artists, "We are the world 25 for Haiti").















Λίγους μήνες πριν ακούσαμε για πρώτη φορά το “Raise your Glass” η ίδια  δήλωσε πως στα δέκα χρόνια καριέρας της, δεν ήταν δημοφιλής. Όπως είπε η ίδια αυτός ήταν και ο λόγος που έγραψε το νέο της τραγούδι “Raise your glass”, με το οποίο είναι σαν να γιορτάζει δέκα χρόνια που ήταν διαφορετική και όχι σαν τα κορίτσια που έβγαιναν στα εξώφυλλα των περιοδικών.
























Εγώ τι να πω μετά από αυτή την σεμνή δήλωση.. ας θυμηθούμε κάποια από τα «σεμνα» video clips της κατά τα άλλα σεμνής Pink!!

1 Ίσως να είναι ένα απ τα πιο αγαπημένα μου ever.. δυνατός στίχος , πολύ wild ήχος και μια κραυγή που κρατιέται με βία από μέσα μου για να μην σας τρομάξει.. I think I'll get outta here, where I can run, just as fast as I can  ….

2 To κομμάτι party, το Video .. Party.., η Pink..Party.. και γω …τι να κάνω ...
P.A.R.T.Y!!!!

3 Απ’τα πρώτα videos που είδαμε ..νομίζω, αν και  είναι από το debut album ..ήθελε η “Pink” να κρυφτεί και η χαρά δεν την άφηνε!  Το κομμάτι αδιάφορο σχεδόν αλλα το video clip κάτι είχε να πει ειδικά την εποχή αυτή.

4 Κομμένο και .. γραμμένο για την Pink το “Stupid girls” μπορώ να πω ότι κάθε άλλο παρά stupid ήταν.. Σε αυτό το video υποδύεται διάφορες celebrities του Hollywood προκειμένου να τις γελοιοποιήσει! Μεταξύ άλλων κάνει τις: Paris Hilton, Lindsay Lohan, Mary-Kate Olsen, και Nicole Richie. Με αυτό τον τρόπο τις κατακρίνει ως λάθος πρότυπα για τα νέα παιδιά, και έχει και δίκιο!!

5 Το “Family portrait” είναι απ’τα κομμάτια της Pink που θέλω να τα ακούω συνέχεια.. 4ο single απ το δεύτερο album και δεν μπόρεσε να  φτάσει ουτε καν στο Τοp-10 ποτέ και πουθενά .. :-( και όμως το video είναι υπέροχο! Εσείς τι λέτε?

6 Σε αντίθεση με το προηγούμενο, το “God is DJ” σημείωσε τεράστια επιτυχία all around the world.. Η τραγουδίστρια πιο άσχημη από ποτέ, το κομμάτι πολύ όμορφο και όλα καλά!!!

7 Άλλη μια τεράστια επιτυχία με το ίδιο μελιστάλαχτο ύφος, τραγουδάει  .. I was fine before you walked into my life.. πόσες φορές το χουμε πει όλοι μας ….!!!

8 Και στο σημείο αυτό θα ήθελα να σας προσκαλέσω όλους να συγκεντρωθούμε ένα απόγευμα στο Σύνταγμα και με τεράστια πανό και κραυγές να ουρλιάζουμε.. θέλουμε η  Pink να πει και άλλες μπαλάντες!!!
Όταν αποφασίζει να το κάνει το αποτέλεσμα είναι μοναδικο!!!

Το φαινόμενο Pink είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό όταν κατακτά το stage και μας χαρίζει  πραγματική μουσική απόλαυση.. όχι όχι, δεν είχα την τύχη να το ζήσω ακόμα αλλά να’ναι καλά το youtube και οι φαντασία μου..

3 live εμφανίσεις που πρέπει να δείτε..

1 Μόλις το είδα για πρώτη φορά προσπαθούσα να καταλάβω τι ήταν πιο χαρούμενο πάνω μου.. τα μάτια μου? Τα αυτιά μου? Τι?  Αμέσως μετά αναρωτήθηκα .. What’s going on??

2. Από τα πολύ αγαπημένα μου songs και με ένα μοναδικό performance έτσι όπως μόνο η Pink ξέρει.. 
    
3 Το τραγούδι όταν το άκουσα first time μου φάνηκε λίγο boring.. όταν είδα το live performance αυτό έμεινα απλά speechless!!! Απολαυστε Υπεύθυνα!!!!

Τι άλλο να γράψω για αυτή την γυναίκα ..  Είναι πολύ αγαπημένη μου και θα συνεχίσει να είναι..  επειδή όμως οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους ας δούμε και Pink pics να θυμηθούμε  τα διάφορα look της που θα μας μείνουν και αυτά αξέχαστα μαζί με την μουσική της προίκα!


Δυστυχώς Βραβείο ούτε αυτή την βδομάδα δεν έχω να παραδώσω και επειδή ούτε που θα προλάβω να αγοράσω δώρο για το μωράκι της Pink .. θα στείλω 12 points .. γιατί έτσι γουστάρω…

12 “Pink” Points.. to “Fucking Perfect” Pink!!!

 Its all about Music & Love



2 bugged up:

Unknown είπε...

Ωραίο αφιέρωμα για μια πολύ ξεχωριστή καλλιτέχνιδα! Ε όχι και άσχημο πρόσωπο η Pink - αν ήταν έτσι οι άσχημες...

Ανώνυμος είπε...

άσχημη η pink;;;;εεεεε...μάλλον δεν έχεις και πολύ γούστο...τουλάχιστον συμφωνούμε για τη φωνάρα της!!!