Photobucket

14/5/11

12 Points to...
Καίτη Γαρμπή

Γράφει ο Panagiotis Karderinis


Τι μπορεί κανείς να πει για την Καίτη Γαρμπή.. σίγουρα έχει υπάρξει soundtrack σε κάποιο απ’τα επεισόδια της ζωής μας.. Για να πω και την μικρή μου αλήθεια ποτέ δεν ήμουν φανατικός θαυμαστής της Καίτης, έλα όμως που όταν ένας άνθρωπος με την μουσική του υπάρχει στο σπίτι σου, στο αμάξι σου, στον αγαπημένο σου σταθμό, στις παρέες σου, τόσα χρόνια, σου γίνεται βίωμα και σίγουρα τον αγαπάς!!


Μια φωνή που την ξεχωρίζεις από χιλιόμετρα, μια φυσιογνωμία που σίγουρα είναι συμπαθητική, μια «femme fatale», και μια σκηνική παρουσία που πάντα είχε το δικό της style και ποτέ δεν έκανε υπερβολές, η Καίτη Γαρμπή καταφέρνει όλα αυτά τα χρόνια να μας ταξιδεύει με τα υπέροχα τραγούδια της σε όποιο ύφος και να είναι αυτά..






















Πάμε να θυμηθούμε 6 από τις πολύ αγαπημένες μου ΚΑΙΤΗ στιγμές που αξίζει τον κόπο να τις λιώσετε στο repeat!!!!!

1 Απ’τα πιο δυνατά κομμάτια της Καίτης. Το βίντεο πραγματικά πολύ μπροστά για την εποχή του και οσο για μένα μην με ρωτάτε… πραγματικό χαστούκι !!!!

2 Αυτό εδώ το song ήταν η δικιά  μου γνωριμία με την Καίτη, σαν χθες θυμάμαι την παλιά μου συμμαθήτρια Ελένη να το τραγουδάει ασταμάτητα!!! Και καλά σιγά που ήταν μόνο η Ελένη, βρείτε μου κάποιον που δεν το έχει τραγουδήσει αυτό το αγαπημένο ρεφρέν και θα πάρει δώρο μια τηλεόραση LG 24’’ (lol)

Καλά γιατί να σχολιάσω.. τι να πώ? Πώς να το πω?? Όχι όχι.. δεν λέω τίποτα αυτή η γυνάικα εχει αυτό ΤΟ ΚΑΤΙ!

4 Ένας ακόμα ύμνος.. απ’τα κομμάτια που άμα το ακούσεις θα το τραγουδήσεις!!
Στο video η Καίτη πολύ πολύ όμορφη  και όπως θα λεγε και ένας πολύ καλος μου φίλος.. ΚΑΙΤΗ ΘΕΑ, ΜΑΣ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ!!

5 Κομμάτι κόμπος στο στομάχι, πόνος στο λαιμό, ασφυξία και ουφ.. ναι είναι στενάχωρο αλλά γιατί να μην είναι.. Το αγαπώ απλά!

6 Αυτό το video μόλις το είδα ανακάλυψα τι θέλανε τα μάτια μου.. τι άλλο να βλέπουν...αυτό το video ξανά και ξανά..



Θα μπορούσα να θυμηθώ τόσα και άλλα τόσα.. αλλώστε τα Hits της Καίτης είναι τόσα πολλά και όλα τόσο αγαπημένα!
Μήπως όμως να δούμε και στιγμές της Καίτης λιγότερο δοξασμένες και όμως τόσο αγαπημένες!!

1 Στο cd των 667 το 2004 με τίτλο ΟΙ 667 ΣΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ... ΑΝ ΗΤΑΝΕ ΚΥΡΙΕΣ.. Η Καιτούλα εδώ μια πραγματική κυρία.. σε ένα πολύ μελωδικό  τραγούδι!!!

2 Ένας απ’τους αβάσταχτους καημούς, ένας χωρισμός ντυμένος ala Καίτη! Ένα τραγούδι που σε προειδοποιεί απ’την εισαγωγή του ότι πρέπει επείγοντως να δεθείς χειροπόδαρα γιατί ίσως να ξεχάσεις ότι  τα ξυραφάκια είναι για να ξυρίζεσαι ..(από το album «Απλά τα πράγματα»)

3 Για μένα είναι το απόλυτο song.. πολύ πονεμένος στίχος αλλά αν το έχεις νιώσει νομίζω ότι μπορεί να σε κάνει να δακρύσεις! (από το album «Έχω στα μάτια ουρανό»)

4 Με μια πολύ τσαχπίνικη  εισαγωγή, και με πολύ πάθος στην ερμηνεία το κομμάτι αυτό δεν μπόρεσε να γίνει μια μεγάλη επιτυχία και όμως είναι υπέροχο!
Για όσους από μας ειδικά είχαμε την τύχη να το δούμε Live το 2009 στο Polis Studio..πιστεύω ότι θα μας μείνει αξέχαστο!! (από το album «Καινούρια εγώ»)

5 Μου θύμισε τις πρώτες μέρες της Καίτης .. ναι ναι ξέρετε με το «έτσι όπως καιεί στα χείλια ο καφές μου..» έχει μια δυναμική και τα κάνει όλα στάχτη!!!

6 Η Καίτη μαζί με τον Φοίβο έχουν κάνει πολλά διαμαντάκια.. αυτό εδώ είναι ένα απ’αυτά .. λίγο υπερβολικό σαν ερμηνεία σε κάποιες φάσεις αλλά οκ.. σε πορώνει έτσι και άλλως !!

Οκ.. τονώσαμε τα αυτιά μας, θυμηθήκαμε videos .. ας δούμε φωτογραφιούλες τώρα..


Πολύ όμορφο το σημερινό flashback με όλες αυτές τις υπέροχες τραγουδιστικές στιγμές της Καίτης αλλά πώς να μην αναφερθώ στο ολοκαίνουργιο album, "Παζλ", που για μένα ήταν σαν τούρτα γενεθλίων!
Το cd κυκλοφορεί από την Universal σε στίχους και μουσική Νίκου Αντύπα.
Πολλές εικόνες, πολλά κομμάτια και ένα πάζλ επιτυχιών σε ένα ύφος που πραγματικά μπορεί να το υποστηρίξει με τον καλύτερο τρόπο!

2 κομμάτια που θα πρέπει να βάλετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα (πριν ή μετά τα corn flakes δεν έχει σημασία)






































Για μια βδομάδα ακόμα βραβείο δεν έχω να παραδώσω, είμαι όμως πολύ περήφανος που τα σημερινά 12 Points θα παραδοθούν σε μια ελληνίδα τραγουδίστρια, σε μια όμορφη γυναίκα και σε ένα πολύ καλό παιδί!
Στην Δικια μας Καίτη Γαρμπή!!





Its all About Music & Love







2 bugged up:

Ανώνυμος είπε...

Hі theгe! Wοuld you mind іf I ѕhaгe youг blog wіth my
zynga gгoup? Τheге's a lot of people that I think would really appreciate your content. Please let me know. Cheers

my web page :: fast way to treat heartburn

Ανώνυμος είπε...

Thankѕ fοr the maгvelοus
ρoѕting! I truly enјοyed гeаdіng it, you are
a gгeаt author.I wіll makе cеrtain
to bookmark your blog anԁ definitely will come bаck down thе rοad.
Ι ωant to encоurаge continue уour great posts, havе a
nice аfternoon!

Feel free to surf to my homepаge natural breast enlargement