Photobucket

25/5/11

Η απάντηση της Beyonce στις κατηγορίες για αντιγραφή στην εμφάνισή της στα Billboard Music Awards!

Η εμφάνιση της Beyonce στα φετινά Billboard Music Awards ερμηνεύοντας το νέο της single "Run the world (Girls)", με hi-tech εφέ κι εντυπωσιακές εικόνες, χορογραφίες μας πήρε κυριολεκτικά την ανάσα και ήταν σίγουρα ό,τι καλύτερο έχουμε δει τελευταία.

Παρ'όλα αυτά την επόμενη μέρα το internet γέμισε με κατηγορίες προς την τραγουδίστρια ότι αντέγραψε πιστά την εμφάνιση που έκανε το 2010 η Ιταλίδα τραγουδίστρια Lorella Cuccarini, και δικαίως μιας και θα δείτε κι εσείς στο παρακάτω video τις ομοιότητες που έχουν οι εμφανίσεις.

H Beyonce μίλησε στo blog της AOL Music κι απάντησε πως ο make-up artist της είχε δείξει πέρσι στο YouTube την εμφάνιση της Ιταλίδας τραγουδίστριας και την ενέπνευσε αμέσως. Ήρθε σε επαφή με τους ανθρώπους πίσω από αυτή την παρουσίαση, την οποία χαρακτήρισε ως ιδέα και απόδοση "genius" κι έτσι δούλεψε τόσο σκληρά όσο δεν έχει δουλέψει ποτέ, για να βγει άρτια η εμφάνισή της στα βραβεία. Οπότε η σωστή έκφραση είναι μάλλον "εξέλιξε την ιδέα" κι όχι "αντέγραψε" μιας και οι ίδιοι άνθρωποι που έστησαν την παρουσίαση της Lorella Cuccarini έστησαν κι αυτή της Beyonce. Όπως και να'χει βλέποντας στο video την εμφάνισή της, το ότι έλαβε το Millennium Award της αξίζει και με το παραπάνω!