Photobucket

12/5/11

BugTV μεσημεριανό δελτίο
Adele, Beyonce, Take That, Delta Goodrem, Lady GaGa, Melanie C, Steven Tyler, The Killers, Katy Perry, Reckless

# H Adele σημείωσε το πρώτο #1 στην καριέρα της για την Αμερική με το "Rolling in the deep" που ανέβηκε αυτή την εβδομάδα στην κορυφή των singles του Billboard.


# O Steven Tyler συνεργάζεται με το Johnny Depp (!!) με τον οποίο γράφουν μαζί ένα τραγούδι. Ο ηθοποιός μάλιστα δήλωσε πως είναι ένα όνειρο του που γίνεται πραγματικότητα μιας και τον θαυμάζει απεριόριστα.


# Επιβεβαιώθηκε τελικά πως 13 Μαίου θα γίνει η πρεμιέρα του νέου video clip της Beyonce "Run the world (Girls)" μέσα από το επίσημο κανάλι της θεάς στο YouTube. Δείτε παρακάτω το εντυπωσιακό trailer!


# Ακούστε το ρεφρέν από το ολοκαίνουριο single της Melanie C "Rock me" που κυκλοφορεί επίσημα στις 24 Ιουνίου.

# Οι Killers μπαίνουν στο studio την άλλη βδομάδα για να ξεκινήσουν τις ηχογραφήσεις του τέταρτου άλμπουμ της καριέρας τους. Ο ντράμερ Ronnie Vanucci Jr. δήλωσε πως η μπάντα έχει μεγάλη έμπνευση και πολλές ιδέες.


# Για τους ανυπόμονους που δε μπορούν να περιμένουν μέχρι τις 23 Μαίου να κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ της Lady GaGa "Born this way", το βρετανικό site Metro.co.uk θα ανεβάσει σε live streaming την standard edition του άλμπουμ στις 18 του μηνός. Η τραγουδίστρια θα εμφανιστεί σήμερα στο American Idol για να μιλήσει με τους διαγωνιζόμενους, ενώ παρακάτω βλέπετε το εξώφυλλο στο ισπανικό περιοδικό Yo Dona.

# Οι Take That παρουσίασαν για πρώτη φορά ζωντανά το νέο τους τραγούδι "Love love" από τη νέα ταινία "X-Men" στα National Movie Awards. Η γνώμη μου? Το τραγούδι τα σπάει!

# Χτες είδαμε το ντουέτο της Delta Goodrem με τον Michael Bolton στο "Dancing with the stars", σήμερα θα δούμε την αδυναμία μου να τραγουδάει στο ίδιο show το κλασικό "Natural woman".

# Φωνάζει ότι θα γίνει το hit του καλοκαιριού. Δείτε teaser από το νέο τραγούδι του Reckless που κυκλοφορεί στις 16 του μηνός.

# Μερικές φορές έχει πολύ γέλιο η ατάλαντη Katy Perry. Μήπως να γίνει ηθοποιός καλύτερα μπας και πετάξουμε επιτέλους τις ωτοασπίδες? Δείτε photo από τα γυρίσματα του τελευταίου της video clip για το "Last Friday night (T.G.I.F.)".


1 bugged up:

Ανώνυμος είπε...

Go To These Guys

Here is my homepage; seo for lawyers
Stop by my site ... lawyer leads