Photobucket

2/5/11

BugTV βραδινό δελτίο!
Adele, Bruno Mars, Lady Antebellum, Bon Jovi, Steven Tyler, Lady GaGa, Nikki Ponte

* O Αμερικανός ράπερ Tyga έγραψε ένα ενδιαφέρον τραγούδι με τίτλο "Reminded" στο οποίο χρησιμοποιεί sampling από τη μεγάλη επιτυχία της Adele "Someone like you". Ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα κυκλοφορήσει επίσημα. Ακούστε το εδώ!



* Ο Bruno Mars εμφανίστηκε στο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού 'PLJ, και τραγούδησε ζωντανά τη νέα μεγάλη του επιτυχία "The lazy song".

* O Richie Sambora των Bon Jovi είναι σε κλινική αποτοξίνωσης και τη θέση του πήρε ο ελληνικής καταγωγής κιθαρίστας Phil Xenidis, ενώ ο Richie αναμένεται να επιστρέψει στο συγκρότημα τον Ιούνιο, οπότε αν είμαστε τυχεροί θα τον απολαύσουμε στη συναυλία τους στην Αθήνα!






















* Η Lady GaGa μέσα από το προσωπικό της twitter δημοσίευσε το link από ένα video στο οποίο μια νεαρή τραγουδάει το "Judas". Πρόκειται για την Drew Tabor από την Αμερική, η οποία ερμηνεύει το κομμάτι με τη κιθάρα της σε ένα πολύ ιδιαίτερο cover.

* Η Nikki Ponte ανακοίνωσε μέσα από τη σελίδα της στο Facebook, ότι το νέο της τραγούδι με τους Dimension-X "Hey you" θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 9 Μαίου.


* Στις 9 Μαίου κάνει πρεμιέρα το σόλο single του Steven Tyler, "(It) Feels so good" ενώ την επόμενη θα είναι διαθέσιμο για αγορά. Πριν λίγο ο τραγουδιστής των Aerosmith έδωσε στη δημοσιότητα μια photo μαζί με τη Nicole Scherzinger και ανακοίνωσε πως θα κάνει κι εκείνη φωνητικά στο chorus. Ακούστε 30'' από το τραγούδι!


* O κόσμος τους έμαθε με το smash και Grammy award winning hit "Need you now". Ακούστε το υπέροχο νέο single των Lady Antebellum μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ τους.


* Η Lady GaGa δημοσίευσε στο twitter της μια φωτογραφία από το video clip του "Judas" που κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη.


1 bugged up:

Ανώνυμος είπε...

Hmm it looks like your ωebsite ate my fіrst cοmment (it wаs extrеmelу long)
so I guess Ι'll just sum it up what I had written and say, I'm thoroughly еnjoying
your blog. I as well am an asрirіng blog wrіter but I'm still new to the whole thing. Do you have any helpful hints for beginner blog writers? I'd really appreciаte it.


my weblog how to get rid of heartburn