Photobucket

11/5/11

BugTV Πρωινό δελτίο
Adele, Delta Goodrem, Michael Bolton, Beyonce, JLo, Steven Tyler, Britney Spears, Black eyed Peas

# Η Adele εμφανίστηκε στο Dancing with the Stars της Αμερικής και παρ'όλο που ήταν άρρωστη ερμήνευσε εξαιρετικά τη μεγάλη της επιτυχία "Rolling in the deep".


# Στο ίδιο show, Dancing with the stars, εμφανίστηκε η αγαπημένη μου Delta Goodrem για να ερμηνεύσει μαζί με τον Michael Bolton το ντουέτο τους "I'm not ready" μέσα από το τελευταίο άλμπουμ του Bolton "Gems".


# Κυκλοφόρησε νέο χορταστικότατο teaser από το επερχόμενο video clip της Beyonce για το τελευταίο της single "Run the world (Girls)".



# Η Jennifer Lopez δήλωσε έκπληκτη χτες στο twitter ότι το video clip για τη μεγάλη της επιτυχία "On the floor" ξεπέρασε τα 150 εκατ. views στο YouTube.


# Σύμφωνα με τον Steven Tyler, το νέο του single "(It) Feels so good" προοριζόταν για τους Aerosmith αλλά η μπάντα το απέρριψε, κι έτσι αποφάσισε να το κυκλοφορήσει σόλο. Αυτή τη βδομάδα θα μεταδοθεί το επίσημο video clip στο American Idol ενώ θα εμφανιστεί ζωντανά στο φινάλε του talent show.


# H Britney Spears θα κυκλοφορήσει ως τρίτο single από το τελευταίο της άλμπουμ "Femme Fatale", ένα από τα καλύτερα τραγούδια του δίσκου, το "I wanna go", ενώ σύντομα θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του video clip.


# Δείτε το νέο video clip των Black Eyed Peas για το τελευταίο τους single "Don't stop the party". Το τραγούδι κινείται στην ίδια θορυβώδης λογική τους. Τη γνώμη μου την ξέρετε για το συγκρότημα αυτό, μη σας κουράζω πάλι :-) (Fergie φύγε από κει και κάνε σόλο!!!)