Photobucket

5/5/11

BugTV βραδινό δελτίο!
Adele, Lady GaGa, Beyonce, Kylie, Tori Amos, Jordin Sparks, Eddie Vedder, Bruno Mars

# H Adele δήλωσε πως άνετα θα έκανε sex με τη Rihanna. Μάλιστα συνεχίζει λέγοντας πως όλα ξεκίνησαν όταν είδε την εμφάνισή της στο περσινό X-Factor. Βρε Adele Laurie Blue Adkins, αφού θα το κάνεις που θα το κάνεις το ψυχικό, δε της μαθαίνεις και πως να τραγουδάει?

# Στην εκπομπή της Oprah εμφανίστηκε η Lady GaGa κι ερμήνευσε την επιτυχία της "Born this way" καθώς και τη μπαλάντα "You and I" μέσα από το νέο της άλμπουμ.


# Μια έκπληξη περίμενε την Kylie Minogue που αυτή την εποχή περιοδεύει στην Αμερική. Στο καμαρίνι την περίμενε μια διάσημη θαυμάστριά της!























# Ο Bruno Mars κατά τη διάρκεια της περιοδείας του, έδειξε το πόσο καλός είναι στις μιμήσεις μιας και έκανε μια χορογραφία πιστή αντιγραφή από το είδωλό του, James Brown, ενώ ερμήνευε το κομμάτι του "Runaway baby".


# Δυο χρόνια μετά το πολύ καλό "Battlefield", η Jordin Sparks επέστρεψε με νέο single. Ο τίτλος του "I am woman" κι απ'ότι φαίνεται θα γίνει το νέο φεμινιστικό anthem!



# Η διαγωνιζόμενη του American Idol, Haley, ερμήνευσε χτες το ακυκλοφόρητο κομμάτι της Lady GaGa "You and I" το οποίο ερμήνευε και η ίδια στις συναυλίες της εδώ και καιρό. Ομολογουμένως φωνάρα η κοπέλα!



# Δείτε το ολοκαίνουριο video clip του Eddie Vedder, "Longing to belong", από το νέο του άλμπουμ "Ukelele songs" που κυκλοφορεί 31 Μαίου.

# Το Σεπτέμβριο κυκλοφορεί το νέο album της αγαπημένης μου Tori Amos με τίτλο "Night of hunters". Η ίδια περιγράφει τον δίσκο ως "έναν τραγουδιστικό κύκλο του 21ου αιώνα, εμπνευσμένο από μελωδίες και θέματα της κλασικής μουσικής που υπάρχουν για πάνω από 400 χρόνια. Πρόκειται για την ιστορία μιας γυναίκας που "γεύεται" τις στάχτες μιας πεθαμένης σχέσης, ενώ το θέμα επικεντρώνεται ανάμεσα στην πάλη του κυνηγού και του κυνηγημένου και πως συνυπάρχουν μέσα μας." Η Tori Amos θα ξεκινήσει στις 28 Σεπτεμβρίου πανευρωπαική περιοδεία στα πλαίσια προώθησης του άλμπουμ, με πρώτο σταθμό το Ελσίνκι.

# Αντί να προωθήσει το νέο της single "Run the world (Girls)" που έχει αποτύχει στα charts, η Beyonce κυκλοφορεί φιλανθρωπικό single για την Αμερική, τη δική της version για το "God bless America". Περαστικά!

# Πρέπει να τα έχει πάρει στο κρανίο η Lady GaGa που το νέο της video clip "Judas" διέρρευσε αρκετές ώρες νωρίτερα από την προγραμματισμένη πρεμιέρα κι έτσι το ανέβασε στο επίσημο κανάλι της. Για να το δείτε κι εσείς πατήστε εδώ, αλλιώς στις 02:00 έρχεται η επίσημη uncut έκδοση που κρατάει 7 λεπτά!

2 bugged up:

Ανώνυμος είπε...

Find Out More

Also visit my homepage ... jacksonville fl bankruptcy attorneys
My webpage - jacksonville bankruptcy lawyers

Ανώνυμος είπε...

Look At These Guys

Also visit my web site; seo for attorneys
My homepage : attorney lead generation