Photobucket

23/5/11

BugTV μεσημεριανό δελτίο
Adele, Steven Tyler, Kanye West, Lady GaGa, Florence & the Machine, Britney Spears, Hard-Fi, Jedward, Σάκης Ρουβάς

# Δείτε την εμφάνιση του Kanye West στο Μαρόκο για το Mawazine όπου ερμηνεύει το τελευταίο του single "All of the lights".



# Έσπασε κι άλλο ρεκόρ η Lady GaGa μιας κι αυτή την εβδομάδα έχει 4 singles στο Top-20 της Μεγάλης Βρετανίας: #6 “The edge of glory”, #8 “Judas”, #13 “Hair” και #16 “Born this way”.Αυτό έχει να συμβεί από το 1955 με την Ruby Murray. Το νέο της άλμπουμ "Born this way" κυκλοφορεί επίσημα από σήμερα και μπορείτε να ακούσετε όλα τα τραγούδια στο επίσημο κανάλι της τραγουδίστριας στο YouTube εδώ!



# Μάλλον ο Steven Tyler έχει λαλήσει! Δεν εξηγούνται αλλιώς οι φήμες που τον θέλουν να συνεργάζεται με τους Jedward, ξέρετε, αυτά τα μαλακιστήρια που βγήκαν όγδοοι στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision με το "Lipstick". Ας ελπίσουμε να παραμείνουν φήμες!




# Σύμφωνα με την Florence Welch, το νέο άλμπουμ των Florence & the Machine θα έχει μεταφυσικό χαρακτήρα και θα μιλάει για φαντάσματα όπως αυτό της γιαγιάς της που έχει πεθάνει, αποκυήματα της φαντασίας, όνειρα και εφιάλτες, καθώς και σκοτεινές μεταφορές. Το άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά κι έρχεται δυο χρόνια μετά το άκρως πετυχημένο "Lungs".




# Δεν της έφτανε η Madonna που είχαν φιληθεί στο στόμα το 2003 στα MTV Awards το 2003, τώρα η Britney φίλησε και τη Rihanna στα Billboard Music Awards. Αυτά έβλεπε και η Βίσση τότε στα βραβεία του MAD και φίλησε την Καιτούλα.




# Κι εκεί που όλοι νόμιζαν ότι το νέο άλμπουμ-επιστροφή της Kate Bush θα ρίξει από την κορυφή των UK albums την Adele, τελικά έκανε νέα είσοδο στο #2, με την Adele να παραμένει στο #1 για συνολικά 16 εβδομάδες.




# Τέσσερα χρόνια μετά το τελευταίο τους άλμπουμ "Once upon the time in the West", το βρετανικό ροκ συγκρότημα των Hard-Fi επιστρέφει με νέο single και video clip με τίτλο "Good for nothing". Το single κυκλοφορεί 19 Ιουνίου ενώ το νέο τους άλμπουμ το φθινόπωρο. Αυτό είναι το επίσημο video clip!



# Μα πόσο γελοία και ψεύτικη είναι η διαφήμιση του Σάκη Ρουβά για την Αγελαδίτσα της ΦΑΓΕ? Κρίμα και ήμουν fan του, αλλά πλέον τον έχω βαρεθεί τα μάλα!