Photobucket

29/5/11

BugTV Πρωινό δελτίο
Beth Ditto, Shakira, Kat DeLuna, Armin van Buuren, Sophie Ellis-Bextor, Dolly Parton, Λούκας, Πάνος Μουζουράκης

# H Beth Ditto των Gossip βρέθηκε στο Παρίσι στα πλαίσια του φεστιβάλ Nuit Sonique κι ερμήνευσε ζωντανά τη μεγάλη επιτυχία της Madonna "Vogue"!



# Αυτό είναι το ολοκαίνουριο remix του "Not giving up on love" των Armin van Buuren και Sophie Ellis-Bextor από τους Dash Berlin, μέσα από το άλμπουμ του Armin "Mirage: The Remixes".

# Η αειθαλής Dolly Parton εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ellen DeGeneres για να παρουσιάσει ζωντανά τη νέα της country επιτυχία "Together you and I".

# Η Shakira βρέθηκε στο Μαρόκο στα πλαίσια του Mawazine Festival, και σε συνέντευξη τύπου δήλωσε πως μια μέρα θα ήθελε να ηχογραφήσει τραγούδια ή ένα ολόκληρο άλμπουμ στα Αραβικά, αφού πρώτα μάθει τη γλώσσα καλά. Η Κολομβιανή τραγουδίστρια έχει ρίζες από τη Συρία και μεγάλωσε ακούγοντας μεγάλες τραγουδίστριες της Αραβικής μουσικής σκηνής, όπως η Λιβανέζα θρύλος της μουσικής Fairuz.





















# H Kat DeLuna συμμετέχει στο νέο χορευτικό single του Ιταλού DJ και παραγωγού Nicola Fasano "Tonite". Δείτε το επίσημο video clip από ένα κοινότυπο και λίγο αδιάφορο κατά τη γνώμη μου τραγούδι.

# O Λούκας Γιώρκας εμφανίστηκε χτες στο Greek Idol για να παρουσιάσει το νέο του τραγούδι με τίτλο "Για πρώτη φορά". Ακούστε το εδώ!


# Ακούστε το υπέροχο "Δώσε σημασία" του Πάνου Μουζουράκη μέσα από το τελευταίο του άλμπουμ "Ιπτάμενος Δίσκος". Όσοι δεν τον έχετε δει live σας το προτείνω ανεπιφύλακτα!

3 bugged up:

Ανώνυμος είπε...

imp source

Also visit my site: bankruptcy attorney lawyer
Look at my webpage ... bankruptcy lawyers in

Ανώνυμος είπε...

Check This Out

Also visit my web-site car accident lawyer philadelphia
my site - truck accident lawyer pennsylvania

Ανώνυμος είπε...

Look At This Site

Feel free to surf to my blog attorney leads
Have a look at my page :: seo for lawyers