Photobucket

24/5/11

BugTV βραδινό δελτίο!
Beyonce, Alanis Morissette, Melanie C, Sophie Ellis-Bextor, Mohombi, Mya, Nicole Scherzinger, The Vaccines, Lady GaGa

# Ακούστε σε HQ το νέο τραγούδι της Beyonce "Till the end of time" που διέρρευσε στο internet.

# Πριν λίγες μέρες είχαμε ακούσει μόλις μερικά δευτερόλεπτα από το νέο single-επιστροφή της Melanie C "Rock me". Τώρα μπορούμε να το ακούσουμε ολόκληρο επιτέλους! Welcome back! To single κυκλοφορεί επίσημα στις 24 Ιουνίου.


# Με αφορμή την επέτειο γάμου 1 χρόνου με τον σύζυγό της, η Alanis Morissette έγραψε ένα νέο τραγούδι με τίτλο "Into a king". Ακούστε το εδώ!


# Δείτε το επίσημο video clip από τη συνεργασία της Mya με τον Cedric Gervais για το δυνατό "Love is the answer".

# H Sophie Ellis-Bextor εμφανίστηκε στην εκπομπή Lorainne για να παρουσιάσει το νέο της εξαιρετικό single "Starlight" μέσα από το τελευταίο της άλμπουμ "Make a scene".

# O Σουηδοκονγκολέζος Mohombi κυκλοφορεί το νέο του video clip για το single "Coconut tree", στο οποίο συμμετέχει η Nicole Scherzinger. Το τραγούδι καθώς και το video βρωμάνε καλοκαίρι από μακριά και δε σας κρύβω ότι ένα λίκνισμα το ρίχνεις στο άκουσμά του.


# Οι βρετανοί Vaccines έκαναν το ντεμπούτο τους στην Αμερική κάνοντας μια εμφάνιση στην εκπομπή του David Letterman, όπου ερμήνευσαν το νέο τους εξαιρετικό single "If you wanna" μέσα από το άλμπουμ τους "What did you expect from the Vaccines?".

# Τελικά ότι δεν κατάφεραν τα πολύ γνωστά ονόματα που έκαναν remix στο "Judas" της Lady GaGa, το κατάφεραν οι Electrolightz, ένα αμερικανικό electro hip-hop γκρουπ. Ακούστε το πολύ καλό remix εδώ!