Photobucket

26/5/11

BugTV βραδινό δελτίο!
Beyonce, JLO, Steven Tyler, TLC, U2, Lady GaGa, Taio Cruz, Dolly Parton, Jason Derulo, Diddy, Usher, Chris Brown, Black Eyed Peas, Stromae, Britney, Χάρις Αλεξίου, Κώστας Μαρτάκης

# Σύμφωνα με πηγές, η Beyonce και η Lady GaGa θα εμφανιστούν μεταξύ άλλων στο φινάλε του American Idol που ολοκληρώνεται σήμερα. Επίσης ακούγεται πως θα εμφανιστούν οι U2, τα εναπομείναντα μέλη των TLC καθώς και οι κριτές Jennifer Lopez και Steven Tyler. H Beyonce θα ερμηνεύσει το νέο της single "Run the world (Girls), η Lady GaGa το "The edge of glory" ενώ φημολογείται πως ο Steven Tyler θα τραγουδήσει ντουέτο με τη JLO το κλασικό τραγούδι των Aerosmith "Dream on".


# Ακούστε το νέο τραγούδι του Taio Cruz "Positive" όπως το ερμήνευσε στον ημιτελικό του American Idol χτες. Εγώ θα περιμένω τη studio version γιατί ζωντανά δεν ακούγεται ο τύπος.


# Δείτε το νέο video clip του Jason Derulo για τη νέα του επιτυχία "Don't wanna go home" που χρησιμοποιεί sample από το dancefloor anthem "Show me love" της Robin S..


# Δείτε το νέο video clip του Diddy με τους Dirty Money και guest τον Usher για το νέο τους single "Looking for love" μέσα από το άλμπουμ "Last train to Paris".


# Τα Μαυρομάτικα Φασόλια, Black Eyed Peas, βρέθηκαν στο διάσημο γαλλικό show Taratata για να ερμηνεύσουν το τελευταίο τους single "Don't stop the party" μαζί με τον Stromae και το "Alors on danse" σε ένα χορευτικό mash-up.


# H βασίλισσα του playback, που κάποιοι ευθαρσώς τη λένε και princess of pop (έλεος!), Britney, πήρε τον χοντρό της κώλο και πήγε να μας τον τραγουδήσει στο σόου του Jimmy Kimmel. Δείτε την στο παρακάτω video να "ερμηνεύει" το "Big fat bass" μέσα από το τελευταίο της άλμπουμ "Femme Fatale".


# H Miss American Boobs, Dolly Parton, επέστρεψε με νέο single! Ο τίτλος "Together you and I" μέσα από το ολοκαίνουριο άλμπουμ της "Better day" το οποίο κυκλοφορεί 28 Ιουνίου.


# Δείτε το νέο video clip του T-Pain με τον Chris Brown για το νέο single του πρώτου "Best love song" μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ του "RevolveR".


# Δείτε ένα σπάνιο απόσπασμα από συναυλία που έδωσαν η Χάρις Αλεξίου και ο Θάνος Μικρούτσικος το 1985, με τη Χαρούλα να ερμηνεύει τα κομμάτια "7 Νάνοι", "Η αγάπη είναι ζάλη" και "Ελένη".

# Για το τέλος σας άφησα το χειρότερο. Το ολόφρεσκο video clip του Κώστα Μαρτάκη για το νέο του πόνημα "Άγριες διαθέσεις". Τον συμπαθώ, είναι ταλαντούχος, αλλά εκτός του ότι έχουν παραγίνει τα video clips με S&M το τραγούδι μόνο για ζούγκλα κάνει, γιατί ακόμα και οι αυστραλοπίθηκες είναι πιο πειστικοί στις άγριες διαθέσεις. Δείτε το videο!