Photobucket

22/5/11

BugTV μεσημεριανό δελτίο
Beyonce, Lady GaGa, Shontelle, Cee-Lo, Justin Timberlake, Καίτη Γαρμπή

# Ακούστε τα πολύ καλά remixes που έκαναν οι Jump Smokers και Jochem Simms στο νέο single της Beyonce "Run the world (Girls)".



# Στις 27 Μαίου κυκλοφορεί το ολοκαίνουριο video clip της Shontelle για το υπέροχο "Say hello to goodbye", τρίτο single μέσα από το άλμπουμ της "No gravity".


# Δείτε τον Cee-Lo Green να ερμηνεύει το νέο του single "I want you" στην εκπομπή του Graham Norton.

# Lady GaGa News

* Δείτε τη Lady GaGa στο "The edge of glory" για τη διαφημιστική καμπάνια της Google.

* H Lady εμφανίστηκε στην δημοφιλής εκπομπή Saturday Night Live για να ερμηνεύσει τις επιτυχίες της "Born this way", "Judas" και "The edge of glory". Δείτε τις εμφανίσεις καθώς και τα απολαυστικά σκετσάκια με τον Justin Timberlake.

# Σήμερα πραγματοποιούνται στο Las Vegas τα Billboard Music Awards με ζωντανές εμφανίσεις από Cee-Lo Green, Rihanna, Ke$ha, Lady Antebellum, Keith Urban, Taio Cruz, Black Eyed Peas και άλλους (πηγές λένε ότι θα εμφανιστούν και οι Beyonce, Britney Spears), ενώ η Beyonce θα τιμηθεί με το Millennium Award με εμφανίσεις-έκπληξη από Lady GaGa και πολλούς άλλους που θα την τιμήσουν.


# Δείτε την Καίτη Γαρμπή να ερμηνεύει τα "Αυτή η νύχτα μένει" και "Μη με συγκρίνεις" στη συναυλία που έδωσε την Πέμπτη στα πλαίσια του πολιτιστικού τετραημέρου του Δήμου Φυλής. Περισσότερα αποσπάσματα από τη συναυλία εδώ!