Photobucket

11/5/11

BugTV βραδινό δελτίο!
Beyonce, Michael Jackson, Lady GaGa, Take That, Taylor Swift, Rihanna, Έλενα Παπαρίζου

# Η Beyonce αποκάλυψε στο Billboard τον τίτλο του νέου της άλμπουμ. Ο τίτλος αυτού "4" μιας κι εκτός του ότι αποτελεί τον τέταρτο δίσκο της καριέρας της, είναι η ημέρα που γεννήθηκε η ίδια, η μητέρα της και πολλοί φίλοι της, καθώς και η επέτειος του γάμου της με τον Jay-Z. Σύμφωνα με πηγές το ολοκαίνουριο video clip για το "Run the world (Girls)" θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 13 Μαίου.






















# Μετά από ενθουσιώδη σχόλια που έλαβε το νέο τραγούδι της Lady GaGa "The edge of glory" από fans και κριτικούς, καθώς και κατάληψη στο #1 14 χωρών στα i-tunes, η τραγουδίστρια αποφάσισε να το κυκλοφορήσει επίσημο ως το τρίτο single από το "Born this way" αντί του "Marry the night" που είχε ανακοινωθεί. Και μιας κι αναφέραμε το "Marry the night", στο τραγούδι θα κάνει μια εμφάνιση έκπληξη η Cyndi Lauper! Το εξώφυλλο που βλέπετε παρακάτω είναι από την Ασιατική έκδοση του V Magazine στο οποίο γράφει μια στήλη η GaGa.

# Η γλυκύτατη Taylor Swift εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ellen DeGeneres για να ερμηνεύσει ζωντανά το νέο της single "The story of us".



# Ακούστε ολόκληρο το νέο single των Take That "Love love" μέσα από την τελευταία ταινία "X-Men: First Class".


# Δείτε τη γιαγιά που τρέλανε κριτές και κοινό στο China's Got Talent, χορεύοντας Michael Jackson!


# Δε πρόλαβε να βγάλει το "California king bed" και η Rihanna έχει ήδη έτοιμο το νέο video clip για το έκτο single μέσα από το "Loud", "Man down". Το τραγούδι θυμίζει την reggae έκδοση του "Μικρού Τυμπανιστή".




# 23 Μαίου θα κυκλοφορήσει το "Greatest Hits & More" της Έλενας Παπαρίζου, το οποίο περιλαμβάνει  45 (!) επιτυχίες της, 3 νέα τραγούδια και 4 remixes του "Baby it's over". Δεύτερο single θα είναι το "Love me crazy".

# Θέλετε να λάβετε μέρος στο νέο project της Lady GaGa για το "The edge of glory"? Φτιάξτε το δικό σας video που χορεύετε ή τραγουδάτε μόνοι σας ή με φίλους σας πάνω στο κομμάτι και στείλτε το στη Lady GaGa. Who knows? Όλες οι πληροφορίες εδώ! Για την ώρα πάρτε μια γεύση από την εμφάνιση που έκανε πριν λίγα λεπτά στο Cannes Film Festival ερμηνεύοντας το "Judas". Η ποιότητα είναι χάλια, μόλις ανέβει καλύτερο video θα το δείτε εδώ φυσικά!

Veuillez installer Flash Player pour lire la vidéo


4 bugged up:

Ανώνυμος είπε...

great post to read

my site ... real estate lawyer
Also visit my homepage :: foreclosure properties

Ανώνυμος είπε...

The othег day, whіle Ι was at worκ, mу siѕter stole
my iPaԁ and teѕted tо seе if
іt can surνivе a foгtу foot
drop, juѕt sο ѕhе сan be a youtube sensation.
Mу iPаԁ iѕ now destгoyed and ѕhe hаѕ 83 vіews.

I knοω thiѕ is entirеlу off topic but I had tο ѕhаrе it with
sοmeonе!

Feel fгee tο viѕіt my ωeb ѕіte - natural breast enlargement story

Ανώνυμος είπε...

Ι’m nοt that much of a internet reader tο be honest but your sites
really niсe, κeep it up! I'll go ahead and bookmark your site to come back down the road. All the best

Stop by my web page: beginners guitar lessons

Ανώνυμος είπε...

Αwеsomе sіte уou have here
but I was сurіous if уоu knew οf any
community fоrumѕ that сover the same topісѕ talked about here?
I'd really like to be a part of community where I can get advice from other experienced individuals that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Many thanks!

my weblog ... wood projects that are simple