Photobucket

21/5/11

BugTV μεσημεριανό δελτίο
Bruno Mars, Beyonce, Madonna, Gloria Estefan, Taylor Swift, Jennifer Lopez, Lady GaGa, Katy Perry, Iio, Δήμος Αναστασιάδης

# O Bruno Mars έγινε στη Μεγ. Βρετανία ο πρώτος σόλο καλλιτέχνης σε 60 χρόνια που έφτασε στο UK #1 με τα τρία πρώτα singles του: "Just the way you are", "Grenade", "The lazy song".


# Ακούστε ένα ολοκαίνουριο τραγούδι της Beyonce με τίτλο "Till the end of time" το οποίο φημολογείται ότι θα συμπεριλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ της τραγουδίστριας "4" που κυκλοφορεί 24 Ιουνίου.



# Η Madonna μιλάει backstage για την Oprah, όπου η τραγουδίστρια παρευρέθηκε για το μεγάλο φινάλε της πετυχημένης εκπομπής της.


# Δείτε την αμερικανική έκδοση του video clip για το νέο single της Taylor Swift "The story of us".


# Οι κριτικοί φαίνεται να έχουν "αγκαλιάσει" το νέο άλμπουμ της Lady GaGa "Born this way". Το Rolling Stone, NME, The Guardian, Chicago Tribune και Slant Magazine έχουν δώσει στο άλμπουμ 8/10, το About.com 10/10 ενώ το Popjustice 9/10.






















# H Katy Perry απαγορεύει στους σωφέρ της να της μιλήσουν, να την κοιτάξουν ή να ζητήσουν φωτογραφίες και αυτόγραφα. Επίσης απαιτεί η backstage περιοχή στα στάδια που κάνει συναυλίες, να είναι σε χρώμα ροζ και κρεμ. Για ξεκαβάλα λίγο το μπαμπού κοπελιά και πήγαινε να μείνεις μόνιμα στην Αφώνου & Αταλάντου γωνία. Θα'χεις και γειτόνισσα την Πέγκυ Ζήνα.


# Δείτε την Gloria Estefan να ερμηνεύει το "Conga" για την πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, σε εκδήλωση που έγινε χτες στην Washington.

# Μετά από απαίτηση των fans, το χορευτικό συγκρότημα Iio, γνωστό από τις μεγάλες επιτυχίες "Rapture", "Is it love?", "Kiss you" και "At the end", κυκλοφορεί το τελευταίο άλμπουμ της καριέρας του με τίτλο "Exit 110" μιας και ήδη η τραγουδίστρια τους Nadia Ali έχει ξεκινήσει σόλο καριέρα. Το άλμπουμ έρχεται 6 χρόνια μετά το ντεμπούτο τους "Poetica". Ακούστε το εκπληκτικό "All I need" μέσα από το νέο τους άλμπουμ.

# Δείτε και ακούστε κυρίως το πολύ καλό remix που έκανε ο Dave Aude στην τελευταία επιτυχία της Jennifer Lopez "I'm into you".

# Ακούστε ακόμα ένα νέο τραγούδι του Δήμου Αναστασιάδη μέσα από την deluxe edition του τελευταίου του άλμπουμ "Αντίθετη τροχιά". Ο τίτλος του "Τα καλοκαίρια θα'μαι εδώ".


3 bugged up:

Ανώνυμος είπε...

My sрouse and I stumbled оver hеre different wеbsitе
and thοught I may as well check things
out. I like what I see so now i'm following you. Look forward to finding out about your web page again.

Look at my website: Lose Belly Fast

Ανώνυμος είπε...

Write morе, thatѕ all I have to say. Liteгally, it seеmѕ
as thοugh you relied οn the νideο to
mаke your pοint. Υou obviously know whаt youre talkіng about, why thrοw аwaу уour intelligencе on just
postіng vidеos to your sitе ωhen you could be gіving us ѕоmething informative tо reaԁ?



Mу site: how to get bigger boobs naturally

Ανώνυμος είπε...

Μy partner and I absolutely love your blog and fіnd a lot of youг poѕt's to be just what I'm looking fоr.
Does one offer guеѕt writerѕ to wrіte content for yourself?
Ι wouldn't mind producing a post or elaborating on most of the subjects you write about here. Again, awesome weblog!

Have a look at my webpage; i love birmingham