Photobucket

26/5/11

BugTV απογευματινό δελτίο
Cranberries, Skunk Anansie, Adele, Beyonce, James Blunt, Ne-Yo, The Sounds, Caro Emerald, Wildboyz feat. Ameerah, Ida Corr, Rhian Benson

# Μετά από 5 εβδομάδες στο στούντιο, οι Cranberries ολοκλήρωσαν συνολικά 15 τραγούδια με τον επί χρόνια παραγωγό τους Stephen Street, για το έκτο τους άλμπουμ το οποίο θα έχει τίτλο "Roses". Το άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς. Την επόμενη βδομάδα, η μπάντα θα ανακοινώσει και το επίσημο tracklist. Welcome back lads!


# Σύμφωνα με τη δισκογραφική εταιρεία της Beyonce, το "1+1" το οποίο κυκλοφόρησε χτες ψηφιακά κι ερμήνευσε ζωντανά στο American Idol, δεν αποτελεί το δεύτερο επίσημο single μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ της "4".



# Δείτε το νέο video clip του αγαπημένου Σουηδικού συγκροτήματος The Sounds για το εξαιρετικό νέο τους single "Dance with the devil" μέσα από το αξιόλογο νέο τους άλμπουμ με τίτλο "Something to die for".


# Μπορεί το τελευταίο του άλμπουμ "Libra Scale" που κυκλοφόρησε πέρσι να μην πήγε τόσο καλά (και δικαίως), ωστόσο ο Ne-Yo κυκλοφορεί το τέταρτο και τελευταίο single μέσα από αυτό, κι ένα από τα καλύτερα tracks του άλμπουμ, με τίτλο "Cause I said so". O ίδιος ανακοίνωσε πως αυτό το διάστημα ολοκληρώνει το νέο του άλμπουμ με τίτλο "Love and passion" που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς.


# Αυτό είναι το νέο video clip του James Blunt "I'll be your man" μέσα από το τελευταίο του άλμπουμ "Some kind of trouble".


# Μετά το εξαιρετικό Villa remix, ακούστε ακόμα ένα πολύ καλό remix στη μεγάλη επιτυχία της Adele "Rolling in the deep" με τίτλο "Rolling in the deep (Downtown London remix)".


# Ακούστε την εκπληκτική Caro Emerald να ερμηνεύει ζωντανά την επιτυχία της "A night like this" στα πλαίσια του Secret Sessions. Το κομμάτι βρίσκεται στο πολυπλατινένιο άλμπουμ της "Deleted scenes from the cutting room floor".


# Δείτε το teaser από το ολοκαίνουριο video clip της Ida Corr για τη νέα της χορευτική επιτυχία "What goes around comes around" που κάνει πρεμιέρα στις 3 Ιουνίου.


# Τους Wildboyz με την Ameerah τους γνωρίσαμε μέσα από το smash hit "The sound of missing you". To "Touching a stranger" είναι το νέο τους single και video clip και μπορώ να πω ότι είναι αρκετά καλό και δυνατό, οπότε μη σας κάνει εντύπωση αν το ακούτε παντού το καλοκαίρι.


# Δείτε ένα πολύ αξιόλογο fan made video για το τελευταίο single των Skunk Anansie "God loves only you" μέσα από το τελευταίο τους άλμπουμ "Wonderlustre".


# ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ: Την Rhian Benson! Είναι 34, γεννήθηκε στη Γκάνα και μεγάλωσε στην Ινδία κι έπειτα στη Μεγάλη Βρετανία όπου εγκαταστάθηκε μόνιμα. Η μητέρα της, Ουαλικής καταγωγής, είναι τραγουδίστρια και ο πατέρας της κιθαρίστας. Την Rhian Benson ανακάλυψε το 2003 η δισκογραφική εταιρεία DKG Music σε ένα club όπου τραγουδούσε soul και jazz. Την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ "Gold Coast" ενώ φέτος, και 7 χρόνια μετά, το "Hands Clean" με πρώτο single το καταπληκτικό "Better without you".

4 bugged up:

Ανώνυμος είπε...

Continued

Here is my page - bankruptcy filing
Feel free to visit my web-site : bankruptcy attorneys in jacksonville fl

Ανώνυμος είπε...

more

Also visit my homepage; attorney lead generation
my web site - lawyer lead generation

Ανώνυμος είπε...

Why Product sales of Structure Cranes has increased

Check out my web-site - leads for lawyers
My weblog attorney leads

Ανώνυμος είπε...

Hi! Ѕоmeοne in my Myѕpаce grοup shаrеԁ this site with us ѕο
Ι cаmе to checκ іt out.
I'm definitely enjoying the information. I'm bоoκ-marking anԁ will
be twеeting this to mу followers!

Wоnԁerful blog and terrific stylе and design.


My web page :: simple wood projects