Photobucket

13/5/11

BugTV δελτίο: Deluxe Edition
Bruno Mars, Bryan Adams, Bon Jovi, Steven Tyler, Beyonce, Lady GaGa, Kelly Rowland, Kelis, Calvin Harris, Jordin Sparks, Enrique Iglesias, Tinie Tempah, Simon Curtis, Stevie Nicks, Shania Twain, Έλενα Παπαρίζου, Δήμος Αναστασιάδης, Μύρωνας Στρατής, Χρήστος Μυλόρδου,

# Ένα μεγάλο μπράβο στον Χρήστο Μυλόρδου για την εξαιρετική του εμφάνιση χτες στο δεύτερο ημιτελικό της Eurovision. Πραγματικά από τις καλύτερες παρουσιάσεις που έχω δει στη Eurovision τα τελευταία χρόνια. Απολαύστε άλλη μια φορά αυτό το υπέροχο και τόσο ιδιαίτερο τραγούδι.

# Αυτό είναι το νέο single και video clip του Calvin Harris παρέα με την Kelis για το τραγούδι “Bounce”, μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ του.

# Οι Enrique Iglesias και Jordin Sparks εμφανίστηκαν στο American Idol για να παρουσιάσουν τα νέα τους singles “Dirty dancer” και “I am woman” αντίστοιχα! Δείτε τους εδώ!

# Δείτε το ολοκαίνουριο video clip του Steven Tyler για το πρώτο του σόλο single “(It) Feels so good”!

# Στις 16 Μαίου κυκλοφορεί το “Judas remix EP” της Lady GaGa. Ακούστε μερικά από τα remix που θα περιέχει, από Hurts, Chris Lake και R3hab. Προσωπικά τα βρήκα μέτρια έως κακά!


# Μετά την τεράστια επιτυχία του “Written in the stars” και του άλμπουμ “Disc-Overy”, ο βρετανός ράπερ Tinie Tempah επιστρέφει με το πολύ καλό “Love suicide” και την Ester Dean στα φωνητικά.

# Η Stevie Nicks, η οποία πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ “In your dreams” δήλωσε πως οι Fleetwood Mac θα επανενωθούν το 2012 για μια live περιοδεία κι ένα ολοκαίνουριο άλμπουμ. Το τελευταίο τους άλμπουμ “Say you will” κυκλοφόρησε πριν 8 χρόνια.


















# Όπως αποκάλυψε η Shania Twain, σιγά σιγά χάνει τη φωνή της (Δυσφωνία στην ιατρική) και αυτό τον καιρό κάνει θεραπεία για να επανέλθει. Η αιτία, σύμφωνα με την ίδια, ήταν η άσχημη ψυχολογική κατάσταση που βρισκόταν τα τελευταία χρόνια.


















# Ο Bryan Adams πόσταρε στο προσωπικό του twitter μια σπάνια φωτογραφία με τους Bon Jovi, η οποία χρονολογείται το 1988 από μια κοινή τους εμφάνιση σε γνωστό club της εποχής.





















# Ακούστε το “You and I” της Lady GaGa από το Monster Ball Tour όπως το παρακολούθησαν οι φιναλίστ του American Idol χτες. Η τραγουδίστρια έχει δηλώσει πως το τραγούδι θα είναι διαφορετικό στην κανονική του έκδοση.

# Τελικά το νέο video clip της Beyonce Run the world (Girls)” δε θα κάνει πρεμιέρα σήμερα όπως είχε προγραμματιστεί, μιας και η τραγουδίστρια θέλει να βάλει κάποιες τελευταίες πινελιές. Μάλλον δεν αγχώνεται που το τραγούδι της από το #33 έπεσε στο #65 του Billboard Hot-100.





















# H Kelly Rowland ανακοίνωσε τον τίτλο του νέου, τρίτου κατά σειρά, άλμπουμ της. Ο τίτλος του “Here I am”, και συνεργλαζεται με τους RedOne, Stargate, Tricky Stewart κ.α., ενώ το τελευταίο της single Motivation” βρίσκεται στο #3 του Billboard RnB chart.

















# O Simon Curtis, ο οποίος έγινε γνωστός από το YouTube, κυκλοφορεί το νέο του single και pop dynamite Superhero”, μέσα από το δεύτερο άλμπουμ του “RΔ”. Ακούστε το εδώ

 # Την Τρίτη 17 του μηνός η Έλενα Παπαρίζου θα παρουσιάσει το νέο της τραγούδι “Ό,τι νιώθω δεν αλλάζει” μέσα από το Greatest Hits άλμπουμ της. Πάρτε μια ιδέα από το τραγούδι εδώ!


# Μπορεί ο Μύρωνας Στρατής να μη με τρελαίνει, αλλά κατά καιρούς βγάζει κομμάτια τα οποία σου βγάζουν όμορφα συναισθήματα. Αυτό είναι το νέο πρωτότυπο animated video clip του για το πρώτο single, “180 μοίρες”, μέσα από το τελευταίο του άλμπουμ “Άλλος Κόσμος”.

# Δείτε το νέο video clip του Δήμου Αναστασιάδη για το τραγούδι “Τάσεις καταστροφής (κόβω τη νύχτα στα δυο)” μέσα από την επανέκδοση του άλμπουμ του “Αντίθετη τροχιά”.

# Και για το τέλος σας άφησα μια μουσική πρόταση. Ακούστε το “Talking to the moon” της ταλεντάρας Bruno Mars μέσα από το καλύτερο άλμπουμ της περασμένης χρονιάς “Doo-wops & hooligans”. Αφεθείτε στη μαγεία του!

4 bugged up:

Ανώνυμος είπε...

more helpful hints

My page house foreclosure
Also see my web site > jacksonville loan modification

Ανώνυμος είπε...

important link

my weblog: lawyer lead generation
Feel free to visit my blog ... lawyer leads

Ανώνυμος είπε...

Hі! I cοuld hаve swοrn I've been to this blog before but after checking through some of the post I realized it's new tо mе.

Nonеthelesѕ, I'm definitely happy I found it and I'll
be boοκmarκіng and cheсking
bаck often!

Alsο visit mу wеb blog cover

Ανώνυμος είπε...

I ԁon't know whether it's just me or if pеrhaps еveгyone elsе еncounteгing problems ωith уour sіte.
Ӏt ѕeеms like sоme of the tеxt in your content are гunning οff the
scгeen. Can somebody еlse please
ρгovіde feedback and lеt me know if this
is happеnіng to them too? Thіs might bе a
isѕue with my іnternet brоwser because І've had this happen before. Thanks

Here is my blog - way to lose belly fat