Photobucket

18/5/11

BugTV βραδινό δελτίο!
Dio, Beyonce, Lady GaGa, Shakira, Adele, Sugababes, Christina Aguilera, Cee-Lo Green, Steven Tyler, Tinie Tempah, Αντώνης Ρέμος, Reckless, Σαρμπέλ

# Οι Beyonce, Stevie Wonder και Usher θα εμφανιστούν στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής της Oprah, ένα επεισόδιο που μαγνητοσκοπήθηκε χτες. Η Beyonce ερμήνευσε το νέο της τραγούδι "Run the world (Girls)", ενώ στο κοινό τίμησαν με την παρουσία τους την Oprah οι Madonna, Tom Cruise, Will Smith, Alicia Keys και πολλοί άλλοι.




# H Lady GaGa αυτό το διάστημα ετοιμάζει το νέο της video clip για το τελευταίο της single "The edge of glory", το οποίο αυτή τη βδομάδα βρίσκεται στο #3 του Billboard, ενώ αποκάλυψε πως θα ξεκινήσει μεγάλη παγκόσμια περιοδεία με τίτλο "The Born This Way Ball". Παρακάτω βλέπετε το εξώφυλλο που έκανε στο "Metro".






















# Τα Ζαχαρομωρά, Sugababes, επιστρέφουν! Το νέο τους single θα ονομάζεται "Freedom", παραγωγής του Pete Boxta, υπεύθυνο των επιτυχιών τους "Freak like me" και "Denial". Το τραγούδι θα το παρουσιάσουν σύντομα, ενώ το νέο τους άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το καλοκαίρι.

















# Πάρτε μια ιδέα από το ντουέτο της Christina Aguilera με τον Cee-Lo Green "Nasty" το οποίο ήταν να μπει στο soundtrack του "Burlesque" αλλά τελικά έμεινε απ'έξω.


# O Tinie Tempah εμφανίστηκε με τον Eric Turner στην εκπομπή του David Letterman για να ερμηνεύσουν το smash hit "Written in the stars". Πρόσφατα μάλιστα ο ράπερ ανακοίνωσε ότι συνεργάστηκε με την Adele σε ένα τραγούδι.

# Δείτε 30'' από το ολοκαίνουριο video clip της Shakira για το νέο της single "Rabiosa" μέσα από το τελευταίο της άλμπουμ "Sale el sol".

# Όλο αποκαλύψεις είναι ο Steven Tyler στην αυτοβιογραφία του που κυκλοφορεί. Αφού αναφέρθηκε στις καταχρήσεις που έκανε, αποκαλύπτει πως όταν ήταν πιο νέος δοκίμασε κι έκανε sex με άντρα αλλά δεν του άρεσε κι έτσι δεν το επιδίωξε ξανά.






















# Στις 6 Ιουνίου κυκλοφορεί η νέα συλλογή για τον αείμνηστο Ronnie James Dio με τίτλο "Mightier than the sword". Πρόκειται για ένα διπλό cd που καλύπτει ολόκληρη την καριέρα του, από τους Elf, Rainbow και Black Sabbath μέχρι τους Heaven & Hell.


















# Τον Αντώνη Ρέμο θέλω να τον ρίξω στο ρέμα, αλλά που και που βγάζει ένα καλό κομμάτι. Ένα από αυτά είναι το υπέροχο "Είναι Στιγμές". Αυτό είναι το teaser από το επερχόμενο video clip του τραγουδιού.

# Ακούστε ολόκληρο το νέο τραγούδι του Reckless μαζί με BEEFKRAFT και Rukus με τίτλο "Player".


# Ο Σαρμπέλ μας θυμήθηκε! Όχι ότι μας έλειψε ιδιαίτερα, προσωπικά προτιμώ το σορμπέ από τον Σαρμπέλ. Αυτό είναι το νέο του video clip για το τραγούδι "Καυτό καλοκαίρι".

3 bugged up:

Ανώνυμος είπε...

Awesome blog! Do уou havе any hints foг aspiring ωrіters?
I'm planning to start my own blog soon but I'm a littlе lоst on evеrything.

Woulԁ you suggеst ѕtarting wіth a free ρlatform lіke Wordpress or go for a paid optiοn?
There aгe sο many options out theге that I'm completely confused .. Any recommendations? Cheers!

my web-site; natural yeast infection treatment

Ανώνυμος είπε...

Hmm is anyone else experienсing problemѕ with the
images on thіs blog loadіng?
I'm trying to figure out if its a problem on my end or if it's the
blog. Any suggestions woulԁ be gгeatly аppгeciated.



Feel free to surf to my web-sitе: how to lose belly fat fast

Ανώνυμος είπε...

I'm not sure exactly why but this site is loading incredibly slow for me. Is anyone else having this problem or is it a problem on my end? I'll cheсk baсk later аnd see if
the рroblеm still eхіѕts.

My web sitе: how to get rid of heartburn fast