Photobucket

2/5/11

BugTV Πρωινό δελτίο
Kylie, Lady GaGa, Michael Jackson, Adele, David Guetta, Eminem, Dr. Dre, Chris Brown, Snap!

# To νέο video clip της Lady GaGa, "Judas" κάνει πρεμιέρα στο στο E! News την Πέμπτη 5 Μαίου. Το video clip θεωρείται από τα πιο ακριβά που έχουν γίνει ποτέ, αφού όπως ακούγεται κόστισε 10 εκατ. δολάρια, ενώ θα μεταδοθεί από την εκπομπή στην uncut εκδοχή του, στις 7 και 11:30 p.m. ώρα Αμερικής.


# Το κουλό της ημέρας: Οι Γερμανοί Snap!, γνωστοί για τις επιτυχίες "Rhythm is a dancer", "The Power", "Exterminate" κ.α., θα εμφανιστούν σε γνωστό club της Ρόδου στις 5 του μήνα. Ό,τι ναναι!
















# Η Adele συνεχίζει την βασιλεία της στα album charts, και βρίσκεται στο #1 σε Αγγλία και Αμερική. Στην Αγγλία είναι συνολικά 13 εβδομάδες στο #1, με 11 συνεχόμενες, ενώ ανακηρύχθηκε ως το biggest-selling album download of all time.


# Fans της Kylie ετοιμαστείτε! Στα σκαριά βρίσκεται μιούζικαλ για τη ζωή και την καριέρα της Kylie Minogue, ενώ σύμφωνα με την τραγουδίστρια θα είναι έτοιμο μέσα στην επόμενη χρονιά. Η Kylie συνεργάζεται με τον επί χρόνια φίλο της και συνεργάτη William Baker, ενώ δηλώνει πως τρέμει τις κριτικές από τους ανθρώπους του θεάτρου. Το μιούζικαλ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο West End του Λονδίνου.


# Δείτε teaser από το νέο video clip του David Guetta παρέα με Flo-Rida και Nicki Minaj. To τραγούδι έχει τίτλο "Where them girls at" και κυκλοφορεί σήμερα, ενώ το νέο άλμπουμ του διάσημου DJ και παραγωγού αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι.


# Ο Dr. Dre ξανασυνεργάζεται με τον φίλο του Eminem για το νέο του single με τίτλο "Die hard" το οποίο κάνει πρεμιέρα στις 6 Μαίου.


# To νέο του video clip κυκλοφόρησε ο Chris Brown, με τίτλο "She ain't you", το οποίο αποτελεί το 4ο single μέσα από το τελευταίο του άλμπουμ "F.A.M.E.". Το τραγούδι χρησιμοποιεί sample από την επιτυχία του Michael Jackson "Human nature", ενώ ο τραγουδιστής στης αρχές του video clip κάνει μια αφιέρωση στο είδωλό του.

4 bugged up:

Ανώνυμος είπε...

Navigate Here

My web blog: loan modification
Also visit my web page ; how to file bankruptcy

Ανώνυμος είπε...

Yard Town And building plots- a pure un of modernity and company

Also visit my web page; leads for lawyers
Also visit my homepage :: attorney leads

Ανώνυμος είπε...

Get More Information

Also visit my page lawyer lead generation
Also see my website: attorney leads

Ανώνυμος είπε...

Greetings from Colorado! Ι'm bored to death at work so I decided to check out your blog on my iphone during lunch break. I love the knowledge you provide here and can't waіt to take a
lοok when I get home. I'm amazed at how fast your blog loaded on my phone .. I'm not even using WIFΙ, just 3G .
. Αnywaуѕ, amazing blog!

Ϲheck out my webpage :: easiest way to lose belly fat