Photobucket

10/5/11

BugTV βραδινό δελτίο! Lady GaGa, Beyonce, Whitney, Melanie C, Steven Tyler, Ne-Yo, Depeche Mode, JLO, Arcade Fire, Cyndi Lauper, Kat DeLuna, Μίκρο, Nikki Ponte

# Για να προωθήσει το νέο της άλμπουμ η Lady GaGa, κυκλοφόρησε σήμερα ως promo single από το "Born this way", το "The edge of glory", ενώ όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο στις 16 Μαίου θα ακούσουμε ακόμα ένα ολοκαίνουριο τραγούδι, το "Hair"!






















# Με το βραβείο Millennium του Billboard θα τιμηθεί για την προσφορά της στη μουσική η Beyonce στα φετινά Billboard Music Awards που θα πραγματοποιηθούν στις 22 Μαίου.

# H Whitney Houston ξαναγύρισε στην κλινική αποτοξίνωσης, σύμφωνα με ανακοίνωση εκπρόσωπού της. Το 2009 είχε δηλώσει καθαρή και υγιής, μάλιστα κυκλοφόρησε και νέο άλμπουμ, "I look to you", όμως οι live εμφανίσεις της απογοήτευσαν fans και κριτικούς. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό για πόσο καιρό θα μείνει στην κλινική, ενώ την περασμένη βδομάδα εθεάθη στη συναυλία του Prince στη Νέα Υόρκη.






















# O κάγκουρας Pitbull κυκλοφόρησε το νέο του single και video clip "Give me everything (Tonight)" στο οποίο συμμετέχει ο Ne-Yo. Αν εξαιρέσουμε το ραπ, το τραγούδι είναι πολύ καλό και θα ακουστεί πολύ!


# Ακούστε ένα preview από το ολοκαίνουριο single της Melanie C "Rock me", που κυκλοφορεί 24 Ιουνίου, ενώ αυτό τον καιρό ετοιμάζει το πέμπτο κατά σειρά σόλο άλμπουμ της.


# Κι εκεί που βλέπαμε το νέο video clip της Jennifer Lopez "I'm into you" λέγαμε που είναι αυτός ο Lil Wayne? Τώρα πλέον μπορείτε να τον δείτε στη νέα έκδοση του video clip. Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή!

# Δείτε το ροκ συγκρότημα των Arcade Fire επί σκηνής με την Cyndi Lauper να ερμηνεύουν τη μεγάλη της επιτυχία "Girls just want to have fun".

# Με το νέο της single "Drop it low" να ακούγεται όλο και πιο πολύ, η Kat DeLuna χτύπησε κορυφή στο Dance/ Club Chart του Billboard με το τελευταίο single από το άλμπουμ "Inside out", "Dancing tonight". 

# Το τρίτο single της Lady GaGa μέσα από το "Born this way" θα είναι το "Marry the night". Να σημειωθεί ότι μέσα σε 4 μέρες από την κυκλοφορία του "Judas", το video clip ξεπέρασε τα 13 εκατομμύρια views. Πάρτε μια πολύ μικρή γεύση από το "Marry the night".

# Δείτε το επίσημο video clip από το εξαιρετικό remix των Stargate στο "Personal Jesus" των Depeche Mode, μέσα από το νέο τους άλμπουμ με remixes "Remixes 2: 81-11".

# Νέο τραγούδι από τους Μίκρο με τίτλο "Είμαστε όλοι μαζί". Το τραγούδι μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από εδώ!

# Ακούστε ολόκληρο το νέο single του Steven Tyler "(It) Feels so good".



# Ακούστε το νέο τραγούδι της Nikki Ponte με τους Dimension-X "Hey you" που κυκλοφόρησε σήμερα.

3 bugged up:

Ανώνυμος είπε...

Look At This

Look at my web-site ... law bankruptcy
My webpage - foreclosure attorney jacksonville

Ανώνυμος είπε...

find more

Here is my blog ... lawyer lead generation
Also visit my blog post : seo for attorneys

Ανώνυμος είπε...

I waѕ curious іf you ever considered changing the stгucture of youг website?
Іts vеry well wгitten; I lovе whаt уouѵе got to saу.
Вut maybe you coulԁ a little more in thе waу of content so рeοple could connect ωith it bеtter.
Үouve got an awful lοt of teхt for onlу having οne or 2 imageѕ.
Maybe yοu could spaсe it out better?


Here іѕ my weblog self storage in solihull