Photobucket

18/5/11

BugTV βραδινό δελτίο
Lady GaGa, Bruno Mars, Robyn, Christina Aguilera, Cee-Lo, Bjork, Matthew Morrison, Shontelle, Jedward, Alessandra Amoroso, Έλενα Παπαρίζου, Αλέξια

# Μετά το "Love me crazy" ακούστε ακόμα ένα ολοκαίνουριο τραγούδι από την Έλενα Παπαρίζου με τίτλο "Ό,τι νιώθω δεν αλλάζει" το οποίο θα περιλαμβάνεται στην επερχόμενη συλλογή με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.


# Δείτε backstage από τα γυρίσματα του νέου video clip της Shontelle για την υπέροχη μπαλάντα "Say hello to goodbye" μέσα από το τελευταίο της άλμπουμ "No gravity".

# Την Alessandra Amoroso τη γνωρίσαμε μέσα από την κομματάρα "Mi sei venuno a cercare tu". Το "Dove sono i colori" είναι το νέο της single, πρόκειται για μια όμορφη δυναμική μπαλάντα στο ύφος που μας έχει συνηθίσει.

# Δείτε τη χτεσινή εμφάνιση της Αλέξιας στο Ράδιο Αρβύλα, όπου ερμήνευσε το "The street I live" μέσα από το τελευταίο της άλμπουμ "Re-Be" που κυκλοφορεί!

# Μπορεί το "Lipstick" των Jerkward, sorry Jedward, να τερμάτισε 8ο στον τελικό της Eurovision, αλλά τα πηγαίνει περίφημα στα charts μιας και "χτύπησε" κορυφή στα i-tunes Γερμανίας, Αυστρίας, Σουηδίας και φυσικά Ιρλανδίας όπου ανέβηκε στο #1 των singles. Πρέπει να ομολογήσω ότι αν δεν βλέπω αυτά τα ηλίθια, το τραγούδι έχει αρχίσει να μου αρέσει επικίνδυνα.


# Αυτό είναι το teaser του νέου project της Bjork, "Biophilia" το οποίο αναμένεται μέσα στη χρονιά.

# O Cee-Lo Green αποκάλυψε πως είχαν ηχογραφήσει με την Christina Aguilera ένα ντουέτο για το soundtrack της ταινίας "Burlesque", το οποίο τελικά δεν μπήκε, ενώ δεν αποκλείεται να κυκλοφορήσει σύντομα σε single.


# O τζόβενος δάσκαλος του Glee, Matthew Morrison, που πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο σόλο άλμπουμ του, θα συμμετέχει ως guest star στις κοινές συναυλίες που θα δώσουν οι New Kids on the Block με τους Backstreet Boys. Για την ώρα δείτε τον να τραγουδάει τα singles του "Summer rain" και "Still got tonight" στην εκπομπή "Good Morning America".

# Δείτε τον Bruno Mars να ερμηνεύει στη μεγάλη συναυλία του BBC Radio 1 το τραγούδι "Runaway baby" μέσα από το τελευταίο του άλμπουμ "Doo-wops & hooligans".

# Αυτή είναι η καταπληκτική φωτογράφηση της Robyn για το περιοδικό OUT!

























# Για το τέλος σας άφησα μια γερή δόση Lady GaGa! Το cd της "Born this way" ήδη κυκλοφορεί στο δισκοπωλείο HMV, και το promo όπως βλέπετε πάει βόλτα...με λεωφορείο :-) Η ίδια ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσει μια μεγάλη παγκόσμια περιοδεία για την προώθηση του άλμπουμ. To τελευταίο της single "Hair" αυτή τη στιγμή είναι στο #1 της Ισπανίας και Μεξικού στα i-tunes, #2 στην Αμερική και Νέα Ζηλανδία, #3 Γαλλία, Καναδά και Αυστραλία, #4 Ιταλία, Σουηδία και Ολλανδία, #5 Αγγλία και Πορτογαλία, #6 Νορβηγία, #8 Ιρλανδία,  #9 Ελλάδα.






5 bugged up:

Ανώνυμος είπε...

I visіted many blogs excеpt the аudіο quality for audio songѕ сurrent at this webѕіte is in fact
marvelοus.

mу webpage ... Ride On Train
My web site - battery operated cars for kids

Ανώνυμος είπε...

Wоw! This blоg lоoks just lіke my old one!
It's on a totally different subject but it has pretty much the same page layout and design. Great choice of colors!

Feel free to surf to my web-site: increase small boobs

Ανώνυμος είπε...

Hmm is аnyone еlѕe encountering pгoblеms with the images on this
blog loading? I'm trying to figure out if its a problem on my end or if it's the blog.
Any feed-bасk wоuld bе greatlу appreciated.



Alsο viѕit my web blog; lose Belly Fat

Ανώνυμος είπε...

Wondeгful webѕite you have herе but I was curious about if yοu knеw
of any discussion boards that cоvеr
thе ѕаmе topics diѕcusѕed hеrе?

ӏ'd really love to be a part of group where I can get responses from other knowledgeable people that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Kudos!

Feel free to visit my web site :: get rid of heartburn

Ανώνυμος είπε...

Hi are using Worԁρress fοr youг blog platform?

I'm new to the blog world but I'm trying to get stаrted anԁ сrеate my oωn.

Do yοu neeԁ any html codіng knоwlеdgе to makе your own
blog? Any help woulԁ be greatly appreciated!


my ѕite - fast ways to lose belly fat