Photobucket

31/5/11

BugTV Πρωινό δελτίο
Michael Jackson, Adele, Ayo, Enrique Iglesias, Kaiser Chiefs, Inna, Chris Brown, Gravitonas

# Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα The Sun, η Adele αποκάλυψε πως ετοιμάζει το νέο της άλμπουμ, το οποίο υπολογίζει να κυκλοφορήσει το Μάιο του 2012, και θα περιέχει μια διασκευή του "Never tear us apart" των INXS. Η τραγουδίστρια σε κάθε της άλμπουμ περιέχει και μια διασκευή, στο "19" το "Make you feel my love" του Bob Dylan ενώ στο "21" το "Love song" των Cure. Τέλος αποκάλυψε πως έχει γράψει κι ένα ρυθμικό τραγούδι στυλ girl power.


# Σχεδόν όλη η οικογένεια του Michael Jackson ρουφάει σαν κουνούπι από το "αίμα" του βασιλιά της ποπ. Η La Toya Jackson κυκλοφορεί στις 21 Ιουνίου το νέο της βιβλίο, με εξώφυλλο εκείνη και τον MJ φυσικά, καθώς και το soundtrack του βιβλίου "Starting over". Ακούστε το ομώνυμο τραγούδι παρακάτω.


# Και μιας και λέμε για τον βασιλιά της ποπ, η Ayo διασκεύασε τη μεγάλη επιτυχία των Jackson 5 "I want you back" ως φόρο τιμής, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα και στο επίσημο video clip που έκανε πρεμιέρα χτες. Το τραγούδι θα το βρείτε στο νέο της άλμπουμ "Billie-Eve".


# O Enrique Iglesias εμφανίστηκε στην εκπομπή Premios TV y Novelas κι ερμήνευσε ένα medley από τις επιτυχίες του "No me digas que no", "Tonight" και "Cuando me enamoro" μέσα από το πετυχημένο του άλμπουμ "Euphoria".


# Οι Kaiser Chiefs επέστρεψαν με νέο single και video clip για το τραγούδι "Little socks", μέσα από το επερχόμενο, χωρίς τίτλο, άλμπουμ τους που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά.


# Αυτό είναι το ολοκαίνουριο τραγούδι της Inna με τίτλο "Club rocker". Ακούστε το μέσα από το παρακάτω lyrics video.


# Οι αγαπημένοι μου, και εντελώς άγνωστοι πέρα από Σουηδία και Ρωσία, Gravitonas, κυκλοφόρησαν το νέο τους video clip για το πολύ καλό "Everybody dance". Να σας θυμίσω ότι δημιουργός του συγκροτήματος είναι ο Alexander Bard των Army of Lovers, ενώ για το τραγούδι αυτό συνεργάστηκαν με τον pop star της Ρωσίας Roma Kenga.


# Δείτε το αισθησιακό lap dance που έκανε ο Chris Brown σε μια τυχερή θαυμάστρια, κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο Miami, για το τραγούδι "Take you down".