Photobucket

23/5/11

BugTV βραδινό δελτίο!
Michael Jackson, Beyonce, Roxette, Lady GaGa, Pussycat Dolls, Jennifer Hudson, James Blunt, Armin van Buuren, David Cook, Ευρυδίκη, Αντώνης Ρέμος

# H Ευρυδίκη εμφανίστηκε χτες στο Noiz και μεταξύ άλλων ερμήνευσε ζωντανά με τη Σαλίνα το νέο της τραγούδι "Οι Διαφορές" σε μουσική δική της και στίχους του Δημήτρη Αναγνωστόπουλου, τον οποίο προλογίζει η τραγουδίστρια στο video. Ο Δήμητρης Αναγνωστόπουλος είναι ένας νέος στιχουργός που αν κρίνω από τους εκπληκτικούς στίχους που έγραψε έχει πολλά να δώσει ακόμα και είναι μεγάλη μου χαρά που συμμετέχει στο blog με τη στήλη του "Μάθημα Γαλλικών". Απολαύστε το τραγούδι στο παρακάτω video!

# Χαμός έχει γίνει με την εμφάνιση της Beyonce στα Billboard Music Awards, και η αλήθεια είναι ότι μας έκοψε την ανάσα για άλλη μια φορά, όμως αυτή τη φορά η Beyonce κατηγορείται ότι έκλεψε την ιδέα από την εμφάνιση της Ιταλίδας τραγουδίστριας Lorella Cuccarini το 2010. Η αλήθεια είναι ότι είναι φανερότατη η αντιγραφή και είναι κρίμα γιατί μας χάλασε την εντύπωση που είχαμε για την εμφάνιση αυτή της Beyonce.


# Μέσα σε λίγες ώρες το νέο άλμπουμ της Lady GaGa "Born this way" που κυκλοφορεί επίσημα από σήμερα, πήγε κατευθείαν στο #1 των i-Tunes σε 22 χώρες μεταξύ των οποίων και Αμερική, Αγγλία, Ελλάδα. Σε συνέντευξη της που έδωσε στο Popjustice η Lady GaGa αποκάλυψε πως μισεί το "Telephone" το οποίο δύσκολα θα το ακούσει λόγω, ενώ σε ερώτηση για το αν έχει μετανιώσει για κάποια τραγούδια που έχει πει ανέφερε το "Money honey" από το πρώτο της άλμπουμ "The Fame". Για να μην παρεξηγηθεί για το "Telephone" δήλωσε πως η διαδικασία σύνθεσης και παραγωγής του τραγουδιού ήταν τόσο αγχωτική κι επίπονη που το έχει συνδέσει με αυτό και δε μπορεί εύκολα να το ακούσει, κι όχι επειδή δεν είναι καλό τραγούδι. Διαβάστε όλη τη συνέντευξη εδώ!






















# Δείτε ένα σπάνιο ντοκουμέντο από τον Michael Jackson και τον Barry Gibb των Bee Gees στο στούντιο, το Δεκέμβρη του 2002, όπου ηχογραφούν το κομμάτι με τίτλο "All in your name". Το τραγούδι, όπως λέγεται, γράφτηκε ενάντια στο πλάνο των Ηνωμένων Πολιτειών για εισβολή στο Ιράκ το 2002, κάτι που τελικά έγινε τον Μάρτιο της επόμενης χρονιάς. Σύμφωνα με πηγές, ο Barry Gibb σκέφτεται να το κυκλοφορήσει σύντομα.
Ευχαριστώ πολύ τον Ερρίκο Δάρρα που ανακάλυψε και μου έδειξε το video.


# Οι Roxette ολοκλήρωσαν τα γυρίσματα του νέου τους video clip για το τραγούδι "Way out", το οποίο θα κυκλοφορήσει σε single στη Γερμανία. Το τραγούδι θα το βρείτε στο εξαιρετικό νέο άλμπουμ της αγαπημένης μπάντας "Charm School". Το πρώτο single του άλμπουμ, "(She's got nothing on) But the radio" είναι αυτή τη στιγμή στο #5 του παγκόσμιου airplay chart.



# Η Jennifer Hudson βρέθηκε στην Ιαπωνία για να προωθήσει το νέο της άλμπουμ "I remember me", κι έτσι βρέθηκε στην εκπομπή Music Fair για να ερμηνεύσει ζωντανά το τελευταίο της single, το ομώνυμο του άλμπουμ.


# Αυτό είναι το εξώφυλλο του νέου single του James Blunt "I'll be your man" μέσα από το τελευταίο του άλμπουμ "Some kind of trouble".


# O Σουηδός παραγωγός και DJ Avicii (Tim Berg) έκανε ένα πολύ καλό remix της τελευταίας επιτυχίας του Armin van Buuren "Drowning" μέσα από το άλμπουμ "Mirage: The remixes". Ακούστε το παρακάτω!

# Διέρρευσε στο internet ένα τραγούδι παραγωγής RedOne που είχαν ηχογραφήσει οι Pussycat Dolls αλλά δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Ο τίτλος του "Celebrity" και μπορείτε να πάρετε μια ιδέα εδώ!

# Δείτε το νέο video clip "The last goodbye" του νικητή του έβδομου American Idol, David Cook. Πρόκειται για το πρώτο single μέσα από το νέο του άλμπουμ "This loud morning" που κυκλοφορεί 28 Ιουνίου.

# Ένα υπέροχο τραγούδι ντυμένο με εξαιρετικές εικόνες σε σκηνοθεσία White Room. Το νέο video clip του Αντώνη Ρέμου "Είναι στιγμές" είναι από τα καλύτερα που έχει κάνει στην καριέρα του.